hakkımızda hayırlısı olsun inşllah kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasib olsun
arkadaşlar bütün islam aleminin ve dünya üzerindeki tüm canlilarin kandili mübarek olsun allahim herkesin dualarini kabul etsin savaslar son bulsun hastalara şifa versin ben herkes için dua ediyorum sizlerde beni unutmayin :)
unutmadık canım allahım dualarımızı duysun kabul etsin inşllah . ...
gecikmiş de olsa kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım hasret bırakmasın bu eşsiz duyguya
amin canım amin:)
sen nasılsın bikaç gündür yoktun ortalarda sanki
buralardayım canım yazmadım ama takipteyim iş yoğunluğu var bide izne ayrılmadan işleri toparlamaya gayret ediyorum o kadar halsiz o kadar yorgunum ki sürekli uyumak istiyorum uykularım düzensiz ağrılarım var biraz .
unutmadık canım allahım dualarımızı duysun kabul etsin inşllah . ...
aynen canım ben de çok halsizim çok mutsuzum çok gergin ve asabiyim. Asık suratımla oturuyorum. Akşamları eve gidince resmen yıgılıp kalıyorum kolumu kaldıracak halim olmuyorbu zamanlar çok zormuş
ınsallah cnm inşallah kizlar kac haftalik hamilesiniz benim bugün 34 oldu doktorum bayramdan sonra bakariz demisti ne olacak acaba doğum yaptırır mı bacaklarimdan dolayı merakla bekliyorum
hemde çokkkk inan hep rahat geçirecekmişim gibi geliyodu. Son aylar zor derlerdi de ben iyi hissediyorum kendimi derdim dibine kadar yaşıyorum şuan
sorma ben de cok rahat geçiriyordum gerçekten de allah razı olsun 7 ay hiç sorun yaşamadım ama 32 oldum hayatım değişti :)
buna da şükür elbette kızım iyi olsun da gerisi önemli değil, sayılı zaman çabuk geçecek.
Bir de biz çalıştığımız için zorlanıyoruz aslında evde izinde olsak bu kadar zor gelmez. Neyseki bayram haftası çalışmıyorum sonrada 5 gn daha işe gidicem ve bitecek, sonra umarım kızım hemen gelmez de birazcık dinlenebilirim :)
ay canım ben evde yatsam ondan da şikayet ederim kesinşimdi işle meşgul olunca zaman geçiyo en azından diyorum ama yinede şuan evde olup sere serpe uyumak da isterdim yani...
ya hayatım valla öyle deme benm işim feci stresli sürekli kafa patlatarak üreterek çalışmak zorundayım zamanla yarışıyorum geriliyorum ister istemez evet evde ben de sıkılıcam büyük olasılıkla ama huzurlu olucam inşallah en azından :)
canım bende cumartesi 34+0 oluyorum canım sana en yakın 15 i yada 20 si gün verir gibi geliyo bana bende sezeryan düşündüğüm için o tarihlerde bekliyorum...
valla cnm bana bayram sonrasina dayanirsan iyidir demişti ben o kadar dayanirmiyim bilmiyorum çok ağrım var inanki ayağa kalktığımda felegim sasiyor umarim bebeklerim iyi olurda bayram sonrasi hayırlısı ile doğum yaparım
inşallah canım ya neden bu kadar ağrın var ki ödem felan mı yoksa bir açıklaması var mı doktorun?
cnm bugün tekrar gittim capa tip fak. Prof bakti iltihap enfeksiyon dedi ve 20 gündür antibiyotik falan etki etmedi dedim parca aldilar patalojiye yolladi 10 gün sonra sonuç alinacak düşük dozda kortizon iğnesi verdi şimdi azcik hafifledi yanma ama ağrısı hâlâ var benim şansım olmadi bende doğumdan sonra da hemen geçmez dediler uğraşıyorum erken düzelsin diye yoksa nasıl bakarım 2 çocuğa durumum bu be cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?