içini ferah tut canım iyi olacaksın kuzucuklarına rahat rahat bakıcaksın inşllah dualarım seninle canım
Kızlar bugün kontrolüm vardı kızıma gittim yani herşey iyi gidiyor şuan için büyümüş maşallah nst ye girdim sancı yok çok şükür böbrekte ağrım vardı ama o da normalmiş bi sorun görünmüyor dedi doktorum baskı hissediyorum bütün organlarımda
Masallah canim dun benim de randevum vardi bizdede masallah hersey yolunda. Ama kizim 28 den beri dogum pozisyonundaydi seviniyodum ters donmus makat gelisli duruyor. Doktorumda ben dogumu konusalim sezeryan tarihi belirleyelim diyince kabul etmedi once bakalim bebek donecekmi donup de dogum pozisyonunu alirsa normali deneyelim dedi. Ben de bu devirde israrla bana normal yaptirmak isteyen bir profesor bulmusum bekleyip duruma bakmaya karar verdim hayirlisi bakalim.
Donmezse 25 agustosla baslayan hafta kizim da beklerse tabi o zamana kadar, dogumu yapicaz insallah
Saol cnm benim allahim hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
canım aynen bende iki hafta sonra gidicem tekrar o zaman ne konusuruz bilmiyorum artık doğum hakkında konusacak olmamız bile heycanlandırıyor dünden beri karnım bile çok aşağıda kendimden korkuyorum valla aşağıda olmasından dolayıda çok ağrım arttı hayır olsun sonumuz Bu arada şimdiden bayramını kutlarım canım hepinizinde
Arkadaşlar minik kuzularınızla olan ilk bayramınızı kutluyorum hepinizinde nice bayramlara inşllah sağlık sıhhat mutluluk hepsi sizinle olsun
Iyi akşamlar kizlar ben rahatsız olduğum için yazamadım hepinizin bayramini kutluyorum sevdiklerinizle güzel bayramlar dilerim benim yarin kontrolum var ama cildiyede parca aldilar bacagimdan sonuc 10 gun sonraydi kortizon vurdular az sertlik indi cumada kadin doğuma var belki gun verir doktorum yazarim tekrar kendinize iyi bakin
habersiz bırakma canım bende dünü hastanede geçirdim çok fazla kasılmalarım vardı lavaboya bi gittim kırmızı leke doktorumu aradım hemen bayram malum şehir dışında ama hastanede nöbetçi doktorumuz vardı ebelerde nst ye girdim sancı yok bide muayene oldum açıklık var mı diye bakıldı ama açıklıkta yoktu sadece çok baskı ve kasılma olduğu söylendi kasılmalarda doğum başlatırmış hemen bi serum sonra erken doğum riskine karşı ciğerleri geliştirici iğneler verdi doktor kendi doktorum pazartesi gelecek dünden beri panik haldeyim lavaboya gidemez oldum.... :18::18::18::18::18:
Iyi akşamlar kizlar ben rahatsız olduğum için yazamadım hepinizin bayramini kutluyorum sevdiklerinizle güzel bayramlar dilerim benim yarin kontrolum var ama cildiyede parca aldilar bacagimdan sonuc 10 gun sonraydi kortizon vurdular az sertlik indi cumada kadin doğuma var belki gun verir doktorum yazarim tekrar kendinize iyi bakin
hay allahım çok geçmiş olsun canım yaaa, iyi yapmısısn hemen hastaneye gitmekle.
Gerçi ben artık eskisi gibi korkmuyorum gelirse de gelir, bu saatten sonra bebişlerimiz çok az destekle kendini kurtarır ama neden olsun vakitlice gelmeleri varken tabiki.
Peki kırmızı lekelenmen ne kadardı canım, offff heyecan bastı beni şimdi.
Bu arada sen artık işe gitmeyi bırkaıp bir an evvel dogum iznine çık lütfen
öyle tabiki ben doğuma gidiyorum felan zannettim biran o moda girdim yani canım bi tuhaf oldum lekem ve kasılmalarım bir işaret gibi çok yoğun ve sürekli değildi ama en azı bile çok önemli bu haftalarda görmezden gelemeyiz şuan çalışıyorum biliyosun hastanedeyim kendimi burda daha güvende hissediyorum... Evde heran panik halde yaşarım ben biliyorum
habersiz bırakma canım bende dünü hastanede geçirdim çok fazla kasılmalarım vardı lavaboya bi gittim kırmızı leke doktorumu aradım hemen bayram malum şehir dışında ama hastanede nöbetçi doktorumuz vardı ebelerde nst ye girdim sancı yok bide muayene oldum açıklık var mı diye bakıldı ama açıklıkta yoktu sadece çok baskı ve kasılma olduğu söylendi kasılmalarda doğum başlatırmış hemen bi serum sonra erken doğum riskine karşı ciğerleri geliştirici iğneler verdi doktor kendi doktorum pazartesi gelecek dünden beri panik haldeyim lavaboya gidemez oldum.... :18::18::18::18::18:
canım umarım senin sonuçların da güzel çıkar. Şaka maka sen 2 can taşıyosun ve bu sıcaklarda cok güzel mucadele veriyosun. Ben eminim ki vakti geldiğinde en sağlıklı şekilde kucağına alıcaksın yavruşları.
korkma cnm olur böyle şeyler çünkü artik doğum zamanlarimiz yaklaşıyor biz hep 9 ay dolacak saniyoruz ama erken olmalarida normal durum benimde yarin kontrolüm var ve ben çok zorlaniyorum sen en azından hastahanedesin o açıdan da düşün iyi hisset herşey iyi olur inşallah
CANIM KONTROLÜN VARDI BUGÜN MUHAKKAK HABERDAR ET BİZİ MERAKTAYIZ
kızlar merhabaBeni hatırlamışsınızdır umarım bir zamanlar aşılama sonucunu beraber beklemiştik ama tüple hamile kalmıştım. Arada sizi merak ediyorum ne durumdasınız diye :) bazen okuyorum yazmıyorum bazende yazıyorum bazı arkadaşların erken doğum riski var galiba umarım bebekleriniz zamanında sağlıklı sıhhatli gelirler hepinize şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?