Suan baska kutahyada yasadigim icin eskisehirde yaptirmadim islemi....ama olmazsa acibadem e gidecegim tup bebek icinnn.....
Siz eskisehirde nerede hangi dr yaptrdnz...
11 ve 12. gunde negatif test sonucu alinca pek umudum yok...
ne demek cnaım, sık dişini o zaman yarın testin gelsin sen 11 ya da 12. Günde yaparsın:))
suan baska kutahyada yasadigim icin eskisehirde yaptirmadim islemi....ama olmazsa acibadem e gidecegim tup bebek icinnn.....
Siz eskisehirde nerede hangi dr yaptrdnz...
11 ve 12. Gunde negatif test sonucu alinca pek umudum yok...
perşembeyede kan vericem zaten ama sanki hastalanıcam yaaa belim ağrıyo ay bugün kafayı yedim ben şu üç gün geçsede bi kan versem
gzelim neden umutsuzsunn progesteron değerin çok güzelll rahat ol. Peki aşılama yaptıralı daha 3 gün olmuş biri olarak sana sorularım olacak izninle.
1. ben yumurtam çatladımı çatlamadı mı çok merak ediyorum, senin test sonucundan anlıyoruz ki seninki çok güzel çatlamış. Peki aşılamadan sonra herhangi bir ağrı/sızı/farklı bir his/göğüs ucu acısı oldumu, oldysa ne kadar devam etti?
2. 7. gün progesteron testini, çatlatma iğnesinden sonraki 7. gün mü yoksa aşılamadan sonraki 7. gün mü yaptırıyoruz.
canım hepimizin psikiolojisi bozuldu galiba.benimde ağrılarım var ve bende keşke şu ağrılar kesilse diyorum.çünkü bu kasık ağrısı bana hep adet olacağımı hatırlatıyor sanki
persembeye ne kaldi?? Yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz hopppp.. Senden hayirli hbr alcaz insallah :)
arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırmak doğru sizce doktorum 12 yada 13 aralıkta kan testi yaptır dedi ama bi yerde okudum on beşinci gün yaptırmalı diyor kafam karıştı. siz aşılamadan kaç gün sonra yaptırmayı düşünüyorsunuz
arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırmak doğru sizce doktorum 12 yada 13 aralıkta kan testi yaptır dedi ama bi yerde okudum on beşinci gün yaptırmalı diyor kafam karıştı. siz aşılamadan kaç gün sonra yaptırmayı düşünüyorsunuz
Öncelikle Merhabalar,
Benim doktorum aslimdan 14 gün sonra kan testi yap dedi adet olsan dahi yap dedi. 12 gün bekleyen 14. günüde bekler
Idrar testi maglesef burda okudugum kadariyla hayal kirikligina ugrayanlar olmus..
Canım bugün nasılsın_? Nasıl hissediyorsun kendini?
merhaba canım doğru söylüyorsun 14.günü beklemek en doğrusu ama işte bir gün bile beklemek çok zoridrar testi yapmayı düşünmüyorum zaten
canım benim kasık ve bel ağrım oluyor ara ara moralim bozuluyor.sende durumlar nasıl
slm arkadaslar ben bugun gıttım doktora ve bende ve esımde hıcbır sorun yok bugun gobegımden ıgnee vuruldum persembe gunude asılamam yapılacak ılk olacak heyecanlıyım ayrıca 3 yumurtam olusmustu ne olur dua edın bebısım olsun kursa gıdıcem aksam onerılerınızı okurum bu arada esımle ılıskı olup olmaması sorun olurmu asılamadan kac gun once bırlıktelık olmamamlı doktora unuttum sormayıda
canım benim kasık ve bel ağrım oluyor ara ara moralim bozuluyor.sende durumlar nasıl
merhaba bendede karın ve kasık agrısı oluyo benimde moralimm cok bozuluyo bu duruma cnm senin kacıncı günün aşılamada
canım çok erken benim 6. günüm ve 2 gündür ara ara ağrım oluyor.ben çalışıyorum masa başında benim işim özellikle işteyken oturmakta tetikliyor galiba.senin kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?