Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
suan baska kutahyada yasadigim icin eskisehirde yaptirmadim islemi....ama olmazsa acibadem e gidecegim tup bebek icinnn.....

Siz eskisehirde nerede hangi dr yaptrdnz...

11 ve 12. Gunde negatif test sonucu alinca pek umudum yok...

ümit hastanesinde yaptırdım ben

arkadasim insaallah bu yolda caba harcayan herkesin gönül muradi kabul olurrr....

1) bende test sonucu icin arastrma yaparken progesteron yüksekliginin yumurtanin kalitesini ve catlama durumunu belirttigini ögrendim...ama en önemlisi döllenme durumuuu...

Asilama sonrasi benim ilk iki gun kahverengi renkte kanamam oldu ve siddetli kasik agrisi cektimmm...
Gögus uclarinda baslayan hassasiyet hala devam ediyor....akintim arrtti hatta her seferinde adet oldum diye stres yasiyorummm....son birkac gundur de adet olacakmis gibi bel agrim var ama olan bisey yokkk...

2)asilamadan sonraki 7. gundu test...dr hatta asilama gunu demisti bir hafta sonra yumurta catlamis mi bakacagz diye

canım hepimizin psikiolojisi bozuldu galiba.benimde ağrılarım var ve bende keşke şu ağrılar kesilse diyorum.çünkü bu kasık ağrısı bana hep adet olacağımı hatırlatıyor sanki

Canım bugün nasılsın_? Nasıl hissediyorsun kendini?

arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırmak doğru sizce doktorum 12 yada 13 aralıkta kan testi yaptır dedi ama bi yerde okudum on beşinci gün yaptırmalı diyor kafam karıştı. siz aşılamadan kaç gün sonra yaptırmayı düşünüyorsunuz

Öncelikle Merhabalar,
Benim doktorum aslimdan 14 gün sonra kan testi yap dedi adet olsan dahi yap dedi. 12 gün bekleyen 14. günüde bekler
Idrar testi maglesef burda okudugum kadariyla hayal kirikligina ugrayanlar olmus..

Canım 12.günde belli oluyor diyor çoğunluk kk okuduklarıma dayanarak söylüyorum..

Öncelikle Merhabalar,
Benim doktorum aslimdan 14 gün sonra kan testi yap dedi adet olsan dahi yap dedi. 12 gün bekleyen 14. günüde bekler
Idrar testi maglesef burda okudugum kadariyla hayal kirikligina ugrayanlar olmus..

merhaba canım doğru söylüyorsun 14.günü beklemek en doğrusu ama işte bir gün bile beklemek çok zor idrar testi yapmayı düşünmüyorum zaten

canım benim kasık ve bel ağrım oluyor ara ara moralim bozuluyor.sende durumlar nasıl

Canım bende dün gündüz bir şey yoktu,ağrı falan...ama akşamında vardı..Bugünüm yine sakin,ağrısız....ağrı olduğunda sadece sağ tarafım ağrıyor bir de belim...

slm arkadaslar ben bugun gıttım doktora ve bende ve esımde hıcbır sorun yok bugun gobegımden ıgnee vuruldum persembe gunude asılamam yapılacak ılk olacak heyecanlıyım ayrıca 3 yumurtam olusmustu ne olur dua edın bebısım olsun kursa gıdıcem aksam onerılerınızı okurum bu arada esımle ılıskı olup olmaması sorun olurmu asılamadan kac gun once bırlıktelık olmamamlı doktora unuttum sormayıda

canım doktorlar çok umursamaz.eşinin cinsel perhiz süresi olması lazım genelde 2-3 gün ideal olduğunu söylüyorlar.ona göre ilişki gününüzü ayarlayın

merhaba bendede karın ve kasık agrısı oluyo benimde moralimm cok bozuluyo bu duruma cnm senin kacıncı günün aşılamada

canım çok erken benim 6. günüm ve 2 gündür ara ara ağrım oluyor.ben çalışıyorum masa başında benim işim özellikle işteyken oturmakta tetikliyor galiba.senin kaçıncı günün

canım çok erken benim 6. günüm ve 2 gündür ara ara ağrım oluyor.ben çalışıyorum masa başında benim işim özellikle işteyken oturmakta tetikliyor galiba.senin kaçıncı günün

inş. pozitif sonuç alırsın cnm benim hic oturmakla alakalı degil uzandıgımdada agrım oluyo yine olmadı diye çok korkuyorum acıkcası bende gecen hafta çarşamba yaptırdım bugün 6. günüm benimde sen aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanıyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…