hatırlamaz olur muyuz canım niye yazmıyosun bize buralardayız birbirimzi takipteyiz hep
valla aslına bakarsan canım genellikle okuyorum yazdıklarınızı :) ama sizin hamileliğiniz baya ilerlediği için yazmıyorum ben daha daha çok gerideyim size göre :) ama hep merak ediyorum sizi. Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sıkıntı yok dimi canım
çok şükür canım geçenlerde biraz sıkıntım oldu lekem oldu korktuk ama şuan devam etmiyor takipteyiz erken doğum olma riski olabilir diye gerekli şeyler yapıldı biraz heycan felan yaptık hayırlısıyla gelir inşllah kuzum sende durumlar nasıl bebeğin nasıl erkek miydi?
aman aman sıkıntı olmasın bebiş acele etmesin zamanında gelsin inşallah :) benimde bebiş erkek canım idare ediyorum bu ara biraz rahatsızım boğazımda batmalar ve öksürük var bide anlam veremediğim bişiler oluyor karnımda arada öksürünce yada esneyince karnımda minik elektirik çarpmaları gibi bişiler oluyor anında irkiliyorum netten baktım yalancı kasılmalar gibi bişiler yazıyor (7. Aydan itibaren olurmuş) ama tam bilemedim pazartesi dr.a gitcem artık o zaman merakımı gideririm :) sende de olmuşmuydu canım
oluyordu canım özelliklede bebek büyüdükçe çok artmıştı bütün kaslarım keriliyordu sanki ama doktoruna danış yine bunları malesef hamilelik böyle bişeymiş canım ağrılar sızılar neler neler... Ama hepsine değer son haftalarda daha farklı şeyler hissedeceksin her hafta değişiyor ağrı sancı çeşitleri göreceksin allahın izniyle
yaa :) demek ağrı sancıda çeşit olacak :) bazen korkuyorum ben ya bi an paniğe kapılıyorum ayyy nasıl doğuracam ben yaaa diyorum naptım ben filan diyorumSanada oluyormu :) bide canım sen normal doğummu düşünüyorsun
yyok canım normal düşünemiyorum açıkçası
hımm doktorun ne diyo peki genelde normal doğuma zorluyorlarya
doktorumla konuşmadım canım daha doğumla ilgili hiç bir fikir yok ama kendimi değerlendirdiğim zaman çok korkak kasılan bi tipim yani bayramda muayene oldum ebeye o bile kasılmalar var dedi çok sıkıyorum kendimi normal muayenelerde de aynı vaziyetteyim hep bir kasılma gerilme hali nolucak bilmiyorum...
hımm doğum yaklaştıkça korkular ve stres artıyor sanırımbu arada anladığım kadarıyla doktorunla çok rahat konuşamıyorsun heralde canım devlete mi gidiyorsun özele mi? Ben mesela 4. Ayımda doktoruma sormuştum ben çok korkuyorum normal doğumdan açıkçası istemiyorum dedim oda zaten normal doğum yapamacaksınki dedi niye dedim senin bebeğin kıymetli bebek zaten zor buldun niye normal doğurup riske atasınki dedi bel fıtığında var dedi sezeryan olursun dedi ben hiç öyle düşünmemiştim mesela çok rahatdım öyle diyince
yok canım özeldeyim aksine hiç sıkıntım yok , doktorumla aynı kurumda çalışıyorum... Senin durum tüp bebek olunca doktorun bunları söylemekte çok haklı ben bu konuyu konuşmayı tercih etmedim çok erken çünkü bebeğimin iyi olmasından başka duymak istediğim bişey olmuyo muayeneye gidince bide benim hep aklımda sezaryen doğum vardı bizede 4 sene sonra kısmet oldu malum risk hepsinde var ama sezaryen zorun kolayı gibi geliyor inşallah kolay kurtarsın rabbim bizleri
Kizlar bugün gittim nst ye bağladi kalp atislari iyi 10 gün daha dayan dedi nasıl dayanicam bilmiyorum öyle zorlaniyorum ki sali tekrar gidicem bu aralar sık sık gitmem lazımmış sali günü bakar inş ultrason da bacaklarim da kortizon iğnesinden sonra azda olsa ağrılarım dindi hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum
kizlar bugün gittim nst ye bağladi kalp atislari iyi 10 gün daha dayan dedi nasıl dayanicam bilmiyorum öyle zorlaniyorum ki sali tekrar gidicem bu aralar sık sık gitmem lazımmış sali günü bakar inş ultrason da bacaklarim da kortizon iğnesinden sonra azda olsa ağrılarım dindi hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum
amin canım benim inşallah bu arada anladığım kadarıyla hastanede çalışıyorsun dimi? Bide canım sende mi ankaradaydın
kızlar günaydın hamilelikte gribe ya da öksürüğe yakalandınız mı eğer geçirdiyseniz nasıl atlattınız
merhaba hatırladığım kadarıyla senin ikizdi heralde çok zor oluyor arkadaşımdan biliyorum allah yardımcın olsun az daha sabır bebişlerin gelince herşey unutulucak inşallah :)
ağrıların dinmiş ya canım çok şükür az daha dayan bu kadar bile oldular ya çok şükür bir gün bile o kadar değerliymiş ki anne karnında 10 gün daha sabrediver annesi gün sayması çok zor biliyorum allahım kolay geçirsin inşllah sağlıkla sıhhatle kucağına al bebelerini inşallah
evet cnm çok şükür dayanmaya çalışıyorum bende onlar için bekliyorum ağrım sizim olsada onlar için az daha büyüsünler diye dayaniyorum inş sağlıklı bir şekilde dogarlarda bende rahatlarim bebeklerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?