Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım ilk zamanlarda çok ağır grip geçirdim doktorum antibiyotik felan vermişti öylece atlattım başka türlü geçiremedim çünkü 500 mg inceptum kullanmıştım..

anladım sağol canım artık haftaya doktora gidene kadar geçti geçti yoksa ilaç isterim bende belki

Merhaba evet ikiz cok saol valla dayanmaya çalışıyorum bu kadarını bile beklemiyorduk ama çok şükür bunada ☺

çok şükür maşallah benimde ilk başta ikizdi ama henüz ikinci ayında kalbi durdu hala kesesi gözüküyor nasip artık devam etse ben dayanamazdım heralde allah dağına göre kar veriyor sağlıkla kucağına al inşallah :)

inşallah canım artık sayılı günler kaldı çok heycanlıyım hepimiz adına sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasib etsin allahımmmm.

Canim bende dayanamıyorum ama sabır veriyor allah inanki cekmedigim kalmadı ama elimden bişey gelmiyor dayanmaya çalışıyorum allah hepimizin hayırlısı ile kucağimiza almayı nasip etsin

Kizlar gercekten cok zormus son haftalar oturmak yurumek ayakta durmak eziyet! Heleoturmak beni en rahatsiz eden sey. Karnim bacaklarima dusuyor sanki ustten ayri sikistiriyor valla yatin nasilise gidiecm allah kerim

Kizlar gercekten cok zormus son haftalar oturmak yurumek ayakta durmak eziyet! Heleoturmak beni en rahatsiz eden sey. Karnim bacaklarima dusuyor sanki ustten ayri sikistiriyor valla yatin nasilise gidiecm allah kerim

allah yardımcın olsun canım yani hepimizin...

allah yardımcın olsun canım yani hepimizin...

merhaba cnaım günaydın.

Hşgeldin sen de tekrar aramıza. Hamileliğin çok sıkmıyordur seni inşallah. Ben resmen 32'ye kadar çook rahat bir hamilelik geçirdim, allaha şükür aslında yine sağlık anlamında bir sıkıntım yok ama ağırlamak insanı çok yoruyor ve zorluyor.

Neyseki senin son zamanların daha serin havalara denk gelicek o açıdan şanslı olacaksın

ah ah bunu birinin yanında söyleyince ne diyolar biliyor musun karnındayken daha rahat çıkınca gör diyorlar.... sen ne diyosun canım ?

ah ah bunu birinin yanında söyleyince ne diyolar biliyor musun karnındayken daha rahat çıkınca gör diyorlar.... sen ne diyosun canım ?

ahahahah bilmiyorum ki şayıp görücez, yani kardeşimin eşi yazlıkta 1,5 aydır bebişi ile 1 yaşında. Tatil mi yapıyorum dayak mı yiyiorum belli değil diyor :)

Mesai tam gaz devam, ama o zaman tatlı yorgunluk olacak be canım ne dersin :)))

kesinlikle öyle canım ya hasretiyle yanıp tutaştuğumuz günler geldi inşllah allahım kimseyi bu duygulardan mahrum etmesin hayırlı olanları nasib etsin hepimizede

bu arada az önce kontrolden geldim doktorum tatilden döndü malum koştur koştur yanına gittim bi sıkıntı yok dedi iyi görünüyor dedi bu haftayı atlattıktan sonra doğsada erken değil zamanı dedi artık 2770 gr olmuş doğuma kadar daha alsa normal bi kilo ile doğmuş olur allahımın izniyle bu arada yüzünü gördük çok şükür nazlanmadı bugün hanım kızım.

hoşbulduk tatlım :) herkeste olduğu gibi benide sıcaklar çok bunaltıyor baygınlık geçirecek gibi oluyorum bazen bide ayaklarım bildiğin balon gibi şişiyor sabah akşam, roberto carlosun bacakları gibi oldu zaten :)) ayakta şekil kalmadı onun dışında genel olarak bi sıkıntım yok şükür bende doğum serin zamana gelecek diye seviniyorum böyle teselli ediyorum kendimi :)

bu arada sen neden hala doğum iznine ayrılmadın canım çok yoruluyorsundur

senin adına sevindim canım yolunda gitmesine. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

kızlar size bişey sorucam karnınızda minik elektrik çarpmaları gibi ani refleksler oluyormuydu hiç:44:

canım gerçekten cok yolruluyorum ama iznimi dogum sonrasına aktarabilmek için calısıyorum. Çok şükür bu cuma günü iş yerinde son günüm zine çıkıyorum artık hayoırlısı ile. Sonra evde kızımın gelmesini beklicem :)))

Şekercikler nasılsınız bakalım görüşmeyeli,hadi sonuna geldiniz artık :) az kaldı hayırlısı ile yavrularınıza kavuşucaksınız,doktorlarınız doğum şeklini belirledi mi,benim en son gittiğimde plasentamın aşağıda olduğunu öğrendim yukarı çıkmamış,eğer 3-4 haftaya çıkmazsa sezeryan olucaksın dedi bana,bakalım bu cuma kontrolüm var 3 hafta geçmiş olucak son gittiğimin üzerine...bu cuma artık belli olur daha benim şimdiden...eğer çıkmamışsa yukarı kesin sezeryan....
onun dışında gebelik şekeri çıktıydı,diyet yaptım,bayramda bir kaç gün bozuldu gerçi ama yola devam...

hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar...hepinizi çok öptüm

oooo hoşgeldin nerelerdeydin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…