anladım... çok şükür gün sayıyoruz artık sürprizimiz hangi gün gelecek meraklıyız zaman böyle mi geçermiş yaa uzun gibi ama dönüp bakınca geldi geçti günler
canım ben de bugun dayanamadım başka bir doktora gittim. Kızım 2750 gr olmus masallah ona :))) Umarım doğuma kadar bikaç hafta daha dayanır da 3 kg'yu geçer ve öyle doğar. Korkuyorum çok minik bebeği nasıl kucağıma alıcam diye.
OY MAŞALLAH MAŞALLAHHHHHGÖRDÜN MÜ HEMEN HEMEN AYNI DOĞUMA KADAR DA 3 KG GEÇER ZATEN GÜNDE 25-35 GR KADAR ALABİLİYORMUŞ BÜYÜSÜNLER KUZUCUKLAR MAŞALLAHHHH
inşallah canım. Ilk defa nst'ye de girmiş oldum çok şükür sancı da sıfır çıktı. Henüz doğum emareleri yok yani çok şükür. Umarım daha yolumuz vardır gidecek.
ay canım ne iyi ettin haber verdin merak ediyordum çok hayırlısıyla doğur inşllah canım illaki ne kadar beklersen o kadar kar ama sana da zarar verecekse biran önce doğumun olmalı ki artık hafta normal erken doğum bile sayılmaz bu haftada doğsalar bile miyadında oluyorlar inşallah sağ salim hayırlı haberler ver canım
canım gerçekten çok zorlu günler geçiriyosun allah sabrını versin. Herşey bebeklerimiz için. Senin de çok az kaldı haftan gerçekten iyi artık bebeklerde bir sorun olacğaını hiç sanmıyorum çok az bir destekle aslan gibi olacaklar görüceksin.
Ama elbette sen de dayanabiliyosan oldugu kadar dayan paşaların için.
Allah sabır ve güç versin canım.
Cnm bugün de gün boyu hastahanedeydim ve kadın doğum doktorlari ben 35.haftadayim onlar 36 yada 37 de alacagiz dedi bende dayanmaya calisicam artik özele gitsem alir belki ama burasi en azindan eğitim ve araştırma allah göstermesin bişey olsa müdahale ederler hemen beklemedeyim ben umarım sorunsuz hallederim
yüce rabbim hepinizin yardımcısı olsun sıkıntılarınızı okudukça geleceğimi görüyorum :)
kızlar bu arada hepiniz bir zamanda doğuracaksınız en azından bir kaç hafta sonra doğmuş olucaktır bebekleriniz allahın izniyle, ve siz bebişlerinizle ilgilenirken topiğe gelemeyeceksiniz artıkben burda naptınız diye meraktan çatlayacam doğum yapınca beni unutmayın :)
yüce rabbim hepinizin yardımcısı olsun sıkıntılarınızı okudukça geleceğimi görüyorum :)
kızlar bu arada hepiniz bir zamanda doğuracaksınız en azından bir kaç hafta sonra doğmuş olucaktır bebekleriniz allahın izniyle, ve siz bebişlerinizle ilgilenirken topiğe gelemeyeceksiniz artıkben burda naptınız diye meraktan çatlayacam doğum yapınca beni unutmayın :)
Ben iki çocukla kacamak yapabilirsem yazarim cnm ama 2 gün hastahanede yatiriyorlarmis bi firsatini bulup yazicam size ☺
merak etme canım merak etme ilk fırsat buldugumda sizi haberdar edicem. Nasılsa elimin altında telefonum var ordan gişrer durumu yazarım. Yeter ki sağlıklarımız yerinde olsun.
merak etme canım muhakkak bilgi veririz heycanımız telaşımız geçince mutlaka yazarız buraya hepimiz birbirimizden güzel haberler bekliyor yalnız kalmıcaksın ben hep buraya yazıcam...
inşallah herbiriniz güzel haberler verirsiniz :)
inşllah cnaım sende verirsin inşallah
Ay canım forumda değişiklik olmuş bir türlü anlam veremdim alışsamadım yazı yazacak yeri bile yeni buldum nasılsın iyi misin?kızlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz
canım ne durumdasın bi gelişme var mı habersiz bırakma biziSaol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 1 yada 2 hafta bekliycem devlet hastanesi arastirma eğer alinmasi gerekse alirlardi sanirim çok şükür iyi dediler artık Allaha kalmış cnm bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?