Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
anladım... çok şükür gün sayıyoruz artık sürprizimiz hangi gün gelecek meraklıyız zaman böyle mi geçermiş yaa uzun gibi ama dönüp bakınca geldi geçti günler

canım ben de bugun dayanamadım başka bir doktora gittim. Kızım 2750 gr olmus masallah ona :))) Umarım doğuma kadar bikaç hafta daha dayanır da 3 kg'yu geçer ve öyle doğar. Korkuyorum çok minik bebeği nasıl kucağıma alıcam diye.

OY MAŞALLAH MAŞALLAHHHHH GÖRDÜN MÜ HEMEN HEMEN AYNI DOĞUMA KADAR DA 3 KG GEÇER ZATEN GÜNDE 25-35 GR KADAR ALABİLİYORMUŞ BÜYÜSÜNLER KUZUCUKLAR MAŞALLAHHHH

OY MAŞALLAH MAŞALLAHHHHH GÖRDÜN MÜ HEMEN HEMEN AYNI DOĞUMA KADAR DA 3 KG GEÇER ZATEN GÜNDE 25-35 GR KADAR ALABİLİYORMUŞ BÜYÜSÜNLER KUZUCUKLAR MAŞALLAHHHH

inşallah canım. İlk defa NST'ye de girmiş oldum çok şükür sancı da sıfır çıktı. Henüz doğum emareleri yok yani çok şükür. Umarım daha yolumuz vardır gidecek.

inşallah canım. Ilk defa nst'ye de girmiş oldum çok şükür sancı da sıfır çıktı. Henüz doğum emareleri yok yani çok şükür. Umarım daha yolumuz vardır gidecek.

çok ta kalmadı benim dünkü nst de bir tane sancı çıktı ama önemli görmedi çok bişey demedi normal dedi :)

Cnm bugün de gün boyu hastahanedeydim ve kadın doğum doktorlari ben 35.haftadayim onlar 36 yada 37 de alacagiz dedi bende dayanmaya calisicam artik özele gitsem alir belki ama burasi en azindan eğitim ve araştırma allah göstermesin bişey olsa müdahale ederler hemen beklemedeyim ben umarım sorunsuz hallederim

Saol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 1 yada 2 hafta bekliycem devlet hastanesi arastirma eğer alinmasi gerekse alirlardi sanirim çok şükür iyi dediler artık Allaha kalmış cnm bakalım ne olacak

hayırlısı olsun canım son haftalar günler geçmek bilmiyor allahım kolay kurtarsın hepimizide

yüce rabbim hepinizin yardımcısı olsun sıkıntılarınızı okudukça geleceğimi görüyorum :)

kızlar bu arada hepiniz bir zamanda doğuracaksınız en azından bir kaç hafta sonra doğmuş olucaktır bebekleriniz allahın izniyle, ve siz bebişlerinizle ilgilenirken topiğe gelemeyeceksiniz artık ben burda naptınız diye meraktan çatlayacam doğum yapınca beni unutmayın :)

Ben iki çocukla kacamak yapabilirsem yazarim cnm ama 2 gün hastahanede yatiriyorlarmis bi firsatini bulup yazicam size ☺

merak etme canım merak etme ilk fırsat buldugumda sizi haberdar edicem. Nasılsa elimin altında telefonum var ordan gişrer durumu yazarım. Yeter ki sağlıklarımız yerinde olsun.

merak etme canım muhakkak bilgi veririz heycanımız telaşımız geçince mutlaka yazarız buraya hepimiz birbirimizden güzel haberler bekliyor yalnız kalmıcaksın ben hep buraya yazıcam...

merak etme canım muhakkak bilgi veririz heycanımız telaşımız geçince mutlaka yazarız buraya hepimiz birbirimizden güzel haberler bekliyor yalnız kalmıcaksın ben hep buraya yazıcam...

inşallah herbiriniz güzel haberler verirsiniz :)

inşllah cnaım sende verirsin inşallah

inşallah canım :) bu arada dün doktora gittim oğluşum 700 gr olmuş şeker testim normal çıktı fakat sezeryan olunca 39 dolunca alıyoruz dedi tedirgin oldum zaten 39da normal doğum sancıları başlıyor ya sezeryan için geç kalmış olursam korkuyorum ya

Saol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 1 yada 2 hafta bekliycem devlet hastanesi arastirma eğer alinmasi gerekse alirlardi sanirim çok şükür iyi dediler artık Allaha kalmış cnm bakalım ne olacak
canım ne durumdasın bi gelişme var mı habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…