inş. pozitif sonuç alırsın cnm benim hic oturmakla alakalı degil uzandıgımdada agrım oluyo yine olmadı diye çok korkuyorum acıkcası bende gecen hafta çarşamba yaptırdım bugün 6. günüm benimde sen aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanıyosun cnm
artık evimi temizlemek istiyorum kızlar.... bir haftadır hiç bir şey yapmadım desem yeridir....
Sizler temizlik yaptınızmıı??
artık evimi temizlemek istiyorum kızlar.... Bir haftadır hiç bir şey yapmadım desem yeridir....
bana hiç ilaç vermediler canım ama ben arada folbiol içiyorum başka bişey kullanmıyorum.burda progesteron içeren ialçlar kullanalar var ama ben hamile kalmadan kullanmak istemiyorum canım çünkü zaten yeterince ilaç kullanıyoruz.aynı gün aşılama olmuşuz.sen ilaç kullnıyormusun
Merhaba arkadaslar
aşilama olali 13 gun oldu ve 7. gün progesteron sonucum 60 cikti yarin dr gidecegim ama umudum yokkk....
bende aranıza katıldım. Aşılamam 29 kasımda oldu. 2-3 gün bel ve kasık ağrılarım oldu. Beklemedeyim. Rabbimin izniyle inşallah hepimizin bebişleri olacak
canım ben temizlik yapmadım ama ekstra bi dikkatimde yok açıkçası.olacağı varsa olur zaten diyorum.çok ağır falan kaldırmadığın sürece bi sıkıntı olcağını sanmıyorum.tabi elektrik süpürgeside kullanma
bende aranıza katıldım. aşılamam 29 kasımda oldu. 2-3 gün bel ve kasık ağrılarım oldu. beklemedeyim. rabbimin izniyle inşallah hepimizin bebişleri olacak
canım ben temizlik yapmadım ama ekstra bi dikkatimde yok açıkçası.olacağı varsa olur zaten diyorum.çok ağır falan kaldırmadığın sürece bi sıkıntı olcağını sanmıyorum.tabi elektrik süpürgeside kullanma
artık evimi temizlemek istiyorum kızlar.... bir haftadır hiç bir şey yapmadım desem yeridir....
ben yaptım galiba çok dikkat etmedim ben yaa
bende aranıza katıldım. aşılamam 29 kasımda oldu. 2-3 gün bel ve kasık ağrılarım oldu. beklemedeyim. rabbimin izniyle inşallah hepimizin bebişleri olacak
cnmm nasılsın ben bugün süpürgeyi actım sadece süpürdüm evi aslında dip köşe temizlemek istiyorum ama belki zararı olur diye yapmadım
elektrik süpürgesini kullanmadan ev temizlenmez ki(((((((((((((
hoş geldin...hayırlısı olsun...umarım güzel sonuçlar alırsın..[/QUO teşekkür ederim tikita. inşallah
sanırım yarın yapıcam evim çok kötü oldu kızlar yaaa baktıkça iğreniyorum bir de şansımıza dün sabahtan beri sular da kesikbu gece 23 de gelicekmiş...[/
canım evi eşin süpürsün sen diğerlerini yaparsın zaten.bence olan şimdiye kadar olmuştur
İyiim canım nolsun işte...löm löm oturuyorum kaç gündür :)
Yarın bende yapıcam biraz temizlik...çünkü aşılama aslında normal gebe kalmaya yakın bir işlem...farkında olmadan hamile olup neler neler yapan var....
hoşgeldin cnm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?