Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

bana hiç ilaç vermediler canım ama ben arada folbiol içiyorum başka bişey kullanmıyorum.burda progesteron içeren ialçlar kullanalar var ama ben hamile kalmadan kullanmak istemiyorum canım çünkü zaten yeterince ilaç kullanıyoruz.aynı gün aşılama olmuşuz.sen ilaç kullnıyormusun

artık evimi temizlemek istiyorum kızlar.... bir haftadır hiç bir şey yapmadım desem yeridir....

Sizler temizlik yaptınızmıı??

artık evimi temizlemek istiyorum kızlar.... bir haftadır hiç bir şey yapmadım desem yeridir....

canım ben temizlik yapmadım ama ekstra bi dikkatimde yok açıkçası.olacağı varsa olur zaten diyorum.çok ağır falan kaldırmadığın sürece bi sıkıntı olcağını sanmıyorum.tabi elektrik süpürgeside kullanma

bende aranıza katıldım. aşılamam 29 kasımda oldu. 2-3 gün bel ve kasık ağrılarım oldu. beklemedeyim. rabbimin izniyle inşallah hepimizin bebişleri olacak

anladım cnm inş. hepimizin aşılamaları tutar bende folbiol corasipirn progestan ve oksapar diye igne yapıyorum hergün göbekten 10 yapacam bu igneyi

Merhaba arkadaslar
aşilama olali 13 gun oldu ve 7. gün progesteron sonucum 60 cikti yarin dr gidecegim ama umudum yokkk....

neden umudun yok cnm değerin güzel bence karamsarlığa kapılma inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın

elektrik süpürgesini kullanmadan ev temizlenmez ki (((((((((((((

bende aranıza katıldım. aşılamam 29 kasımda oldu. 2-3 gün bel ve kasık ağrılarım oldu. beklemedeyim. rabbimin izniyle inşallah hepimizin bebişleri olacak

hoş geldin...hayırlısı olsun...umarım güzel sonuçlar alırsın..

bende ağır işler dışında temizliğimi yapıyorum. elektrik süpürgesi dahil

cnmm nasılsın ben bugün süpürgeyi actım sadece süpürdüm evi aslında dip köşe temizlemek istiyorum ama belki zararı olur diye yapmadım

cnmm nasılsın ben bugün süpürgeyi actım sadece süpürdüm evi aslında dip köşe temizlemek istiyorum ama belki zararı olur diye yapmadım

İyiim canım nolsun işte...löm löm oturuyorum kaç gündür :)

Yarın bende yapıcam biraz temizlik...çünkü aşılama aslında normal gebe kalmaya yakın bir işlem...farkında olmadan hamile olup neler neler yapan var....

slm kızlar...

çatlatma iğnesi olsa bile yumurtanın çatlamadığı oluyormu hiç duymadım ben.

benimde son 2hap kaldı perşembe dr.dayız havada çok soğuk olacakmış

haklısın cnm ben aslında aşılamadan birgün önce yapmıştım herşeyi ama yinede kirleniyo Rabbim ol desin yeterki olmayacak hicbişey yok

Birşey sorucam kızlar hamama gitmemin bi sakıncası olurmu acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…