sanırım yarın yapıcam evim çok kötü oldu kızlar yaaa baktıkça iğreniyorum bir de şansımıza dün sabahtan beri sular da kesikbu gece 23 de gelicekmiş...[/
canım evi eşin süpürsün sen diğerlerini yaparsın zaten.bence olan şimdiye kadar olmuştur
herşeyde yardımcı oluyor ama evi süpürür mü bilmem akşam sorayım bi kendilerini acaba teşrif ederlermi ki
slm cnm herhalde oluyo ki benim doktorum aşılamadan 3 gün sonra kontrole çagırdı yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına baktı banada gösterdi çatlayan yumurtaların şeklini inş. sonucda güzel olur Allahın izniyleslm kızlar...
çatlatma iğnesi olsa bile yumurtanın çatlamadığı oluyormu hiç duymadım ben.
benimde son 2hap kaldı perşembe dr.dayız havada çok soğuk olacakmış
haklısın cnm ben aslında aşılamadan birgün önce yapmıştım herşeyi ama yinede kirleniyo Rabbim ol desin yeterki olmayacak hicbişey yok
Birşey sorucam kızlar hamama gitmemin bi sakıncası olurmu acabaa
perşembeyede kan vericem zaten ama sanki hastalanıcam yaaa belim ağrıyo ay bugün kafayı yedim ben şu üç gün geçsede bi kan versem
öyle deme hastalanmıcaksın. Bak moral olsun diye demiyorum aşılaması tutan bir yakın arkadaşım vardı. Regl oluyorum diye ağladığını hatırlıyorum tammen aynı regl agrıları olmustu son gunler, hatta yanında orkidi yokmus gidip almıstık. Ama o sölediği adet hiç gelmedi, ve bingoo hamileydiiiii :)
arkadasim insaallah bu yolda caba harcayan herkesin gönül muradi kabul olurrr....
1) bende test sonucu icin arastrma yaparken progesteron yüksekliginin yumurtanin kalitesini ve catlama durumunu belirttigini ögrendim...ama en önemlisi döllenme durumuuu...
Asilama sonrasi benim ilk iki gun kahverengi renkte kanamam oldu ve siddetli kasik agrisi cektimmm...
Gögus uclarinda baslayan hassasiyet hala devam ediyor....akintim arrtti hatta her seferinde adet oldum diye stres yasiyorummm....son birkac gundur de adet olacakmis gibi bel agrim var ama olan bisey yokkk...
2)asilamadan sonraki 7. gundu test...dr hatta asilama gunu demisti bir hafta sonra yumurta catlamis mi bakacagz diye
slm kızlar...
kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.eşlerininzin sperm yıkanmadn önce ve sonraki değerleri nasıldı
kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.eşlerininzin sperm yıkanmadn önce ve sonraki değerleri nasıldı
canım çok erken benim 6. günüm ve 2 gündür ara ara ağrım oluyor.ben çalışıyorum masa başında benim işim özellikle işteyken oturmakta tetikliyor galiba.senin kaçıncı günün
ben cumartesi aşılama oldum yani bugun aşılama sonrası 3. günüm. Rutinde öyle aman aman bir sıkıntım yok, gece uyurken sanırım dinlenme pozisyonundan dolayı hiçbir ağrım olmuyor, en ufak bir şikayetim olmuyor. ama sabah yataktan kalktığımda hafif ağrı başlıyor.
Bazen sağ bazen sol kasıkta, bazen belime vuruyor bu ağrı. Ve akıntım var. O hiç kesilmedi. BUgün ise sol kasığımda hafif ağrı ve onun dışında şiş bir göbeğim var, gazım oldu resmen.
Göğüs uçlarımın hassasiyeti ise bugune kadar vardı bugün kayboldu.
Ama inanın ben bunlara hiç takılmıyorum. Kaldıki henüz daha 3. gündeyim, pozitifi göreceksem de henüz tam anlamıyla döllenme bile yokken bugunkü belirtiler sadece beni gereksiz yere strese sokmaya yeter gerisi boş.
bana hiç ilaç vermediler canım ama ben arada folbiol içiyorum başka bişey kullanmıyorum.burda progesteron içeren ialçlar kullanalar var ama ben hamile kalmadan kullanmak istemiyorum canım çünkü zaten yeterince ilaç kullanıyoruz.aynı gün aşılama olmuşuz.sen ilaç kullnıyormusun
slm kızlar...
bu arada bana da ilaç vermedi.
Öncesinde ben zaten 1 yıldır folbiol kullanıyordum, bu merkeze başvurunca bana yanına bir de coraspin başlattı doktorum. Aşılamadan sonra da bunlara devam dedi ki rutin herkese bu şekilde deniyor zaten. Onun dışında progesteron vs verilmedi[/QUO
Sizlerin yazdiklarini okudukca benim doktorun basdan savma davrandigini görüyorum sanki..
Bana progesteron 200 mg verdi günde iki defa vajinal al dedi.. 14 gün sonra kan testi dedi hepsi bu..
Asilanma yapmadan ne ultrason yapti ne daha sonra yumurtalar catladimi diye cagirdi..
bu arada bana da ilaç vermedi.
Öncesinde ben zaten 1 yıldır folbiol kullanıyordum, bu merkeze başvurunca bana yanına bir de coraspin başlattı doktorum. Aşılamadan sonra da bunlara devam dedi ki rutin herkese bu şekilde deniyor zaten. Onun dışında progesteron vs verilmedi[/QUO
Sizlerin yazdiklarini okudukca benim doktorun basdan savma davrandigini görüyorum sanki..
Bana progesteron 200 mg verdi günde iki defa vajinal al dedi.. 14 gün sonra kan testi dedi hepsi bu..
Asilanma yapmadan ne ultrason yapti ne daha sonra yumurtalar catladimi diye cagirdi..
Bana da progestan verildi başka bir şey denmedi ki bana da...ben devlete gittiğim için canım daha fazlasını beklemiyordum zaten..beni de çağırmadılar aşılamadan sonra..hatta dediler ki adet olmazsanız kan testi yapın dediler...adet olursanız da gelmeyin bir ay dinlenin ondan sonraki adetinizde gelin dediler...
Bana da progestan verildi başka bir şey denmedi ki bana da...ben devlete gittiğim için canım daha fazlasını beklemiyordum zaten..beni de çağırmadılar aşılamadan sonra..hatta dediler ki adet olmazsanız kan testi yapın dediler...adet olursanız da gelmeyin bir ay dinlenin ondan sonraki adetinizde gelin dediler...
Ben ACIBADEME gidiyorum.. ama burda okuduklarima göre pek de ilgili degilmis doktorum.
Merhaba arkadaslar. Ben bugun doktora gittim ultrason ve kan testim sonucunda yumurtamin catladigini soyledi ve bu yuzden asilamami iptal ettiler. Cumartesi gitmistim doktora birsey dememisti. Pazar gunu bir sancilanmam oldu. O zamam suphelenmistim zaten acaba yumurtam mi catliyor diye. Insallah listedeki diger arkadaslarda hic bir aksilik olmadan hamile kalirlar.:2:
Merhaba arkadaslar. Ben bugun doktora gittim ultrason ve kan testim sonucunda yumurtamin catladigini soyledi ve bu yuzden asilamami iptal ettiler. Cumartesi gitmistim doktora birsey dememisti. Pazar gunu bir sancilanmam oldu. O zamam suphelenmistim zaten acaba yumurtam mi catliyor diye. Insallah listedeki diger arkadaslarda hic bir aksilik olmadan hamile kalirlar.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?