Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

slm kızlar...

çatlatma iğnesi olsa bile yumurtanın çatlamadığı oluyormu hiç duymadım ben.

benimde son 2hap kaldı perşembe dr.dayız havada çok soğuk olacakmış
slm cnm herhalde oluyo ki benim doktorum aşılamadan 3 gün sonra kontrole çagırdı yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına baktı banada gösterdi çatlayan yumurtaların şeklini inş. sonucda güzel olur Allahın izniyle

Son düzenleme:
haklısın cnm ben aslında aşılamadan birgün önce yapmıştım herşeyi ama yinede kirleniyo Rabbim ol desin yeterki olmayacak hicbişey yok

aynen bende yapmıştım ama şimdi maşallah evim dum duma..

Birşey sorucam kızlar hamama gitmemin bi sakıncası olurmu acabaa

canım sakın gitme !!!! doktorlar kesinlikle yasaklıyor bir araştır istersen...

perşembeyede kan vericem zaten ama sanki hastalanıcam yaaa belim ağrıyo ay bugün kafayı yedim ben şu üç gün geçsede bi kan versem

öyle deme hastalanmıcaksın. Bak moral olsun diye demiyorum aşılaması tutan bir yakın arkadaşım vardı. Regl oluyorum diye ağladığını hatırlıyorum tammen aynı regl agrıları olmustu son gunler, hatta yanında orkidi yokmus gidip almıstık. Ama o sölediği adet hiç gelmedi, ve bingoo hamileydiiiii :)

ay inşallah yaaaaa nasıl güzel söyledin şimdi bak içim kıpırdadı yeniden

teşekkür ederim canım. çok yardımcı oldun ben de 7. günü progesteron testi yaptırmak istiyorum. Doktorum yaptır demedi, ayrıca aşılam sonrası içinde herhangi bir ilaç jel vs vermedi gerek yok dedi.

Şimdi düşünüyorum da tutmayacağını bildiği bir aşılama yaptı da mı bunları benden istemedi. Bu düşünceler içimi kemireceğine ben de 7. gün testi o istemese de kendim yaptırıcam

slm kızlar...

çatlatma iğnesi olsa bile yumurtanın çatlamadığı oluyormu hiç duymadım ben.

benimde son 2hap kaldı perşembe dr.dayız havada çok soğuk olacakmış

Çatlatma iğnesine rağmen yumurtası çatlamayan var galiba kist oluşuyormuş ama yanlış bilgilendirmek istemem seni...emin değilim bir araştır istersen canım..

kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.eşlerininzin sperm yıkanmadn önce ve sonraki değerleri nasıldı

canım ben öncesini bilmiyorum ama aşılama günü verdiği örnekte , laborutuvardan teslim ederlerken kağıdı gördüm 55 milyon küsürdü..

canım çok erken benim 6. günüm ve 2 gündür ara ara ağrım oluyor.ben çalışıyorum masa başında benim işim özellikle işteyken oturmakta tetikliyor galiba.senin kaçıncı günün

ben cumartesi aşılama oldum yani bugun aşılama sonrası 3. günüm. Rutinde öyle aman aman bir sıkıntım yok, gece uyurken sanırım dinlenme pozisyonundan dolayı hiçbir ağrım olmuyor, en ufak bir şikayetim olmuyor. ama sabah yataktan kalktığımda hafif ağrı başlıyor.

Bazen sağ bazen sol kasıkta, bazen belime vuruyor bu ağrı. Ve akıntım var. O hiç kesilmedi. BUgün ise sol kasığımda hafif ağrı ve onun dışında şiş bir göbeğim var, gazım oldu resmen.

Göğüs uçlarımın hassasiyeti ise bugune kadar vardı bugün kayboldu.

Ama inanın ben bunlara hiç takılmıyorum. Kaldıki henüz daha 3. gündeyim, pozitifi göreceksem de henüz tam anlamıyla döllenme bile yokken bugunkü belirtiler sadece beni gereksiz yere strese sokmaya yeter gerisi boş.

Haklısın,gereksiz yere kuruntu yapıyoruz...

bu arada bana da ilaç vermedi.

Öncesinde ben zaten 1 yıldır folbiol kullanıyordum, bu merkeze başvurunca bana yanına bir de coraspin başlattı doktorum. Aşılamadan sonra da bunlara devam dedi ki rutin herkese bu şekilde deniyor zaten. Onun dışında progesteron vs verilmedi

Merhaba arkadaslar. Ben bugun doktora gittim ultrason ve kan testim sonucunda yumurtamin catladigini soyledi ve bu yuzden asilamami iptal ettiler. Cumartesi gitmistim doktora birsey dememisti. Pazar gunu bir sancilanmam oldu. O zamam suphelenmistim zaten acaba yumurtam mi catliyor diye. Insallah listedeki diger arkadaslarda hic bir aksilik olmadan hamile kalirlar.:2:

canım hayırlısı böyleymiş,öyle düşün...hem ne mutlu bak detaylı bir şekilde ilgileniyorlar demek ki..

Her isde bi hayir var güzelim.. böyle olmasi gerkiyormus demek ki.. en azindan tahlil muane falan yapmis doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…