Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Son düzenleme:

iyi akşamlar kızlar.bugü doktora gittim ve ilk iğnemi yaptık.purogen 300 verdi her gün 50 doz yapacağım.ilaca 195 tl verdim aşılamada 720 tl.cumartesi kontrol var.siz iğne dozunu ne kadar yaptınız?

iyi akşamlar kızlar.bugü doktora gittim ve ilk iğnemi yaptık.purogen 300 verdi her gün 50 doz yapacağım.ilaca 195 tl verdim aşılamada 720 tl.cumartesi kontrol var.siz iğne dozunu ne kadar yaptınız?

Hayirli olur insallah. Hayirli olsun..

Son düzenleme:
merhaba kızlar aşılamamın 8.günü bugün bende de şuan pek bir ağrı sızı yok so kasıgımda batmalar oluyo ara ara ama bu gecen ayda olmuştu..hem ümitlenmiorum tutmamıştır diye düşünüyorum hemde tuttu hemde ikiz geçiyo içimden :) kısmet artık bakalım.. kaınvalide aradı bugün biliyorlar onlar da ama keşke söylemeseydik tutacak diye çok moda girmişler..üzüldüm açıkçası ümitlenmeyn dedim belkide tutmayacak.. böyle olunca tutmadı gibi gelio bana da 14.gün mü kan testi yapılmalı illa 12.gün yapılsa çıkmazmı ?? 3 aralık ve öncesi olanlar siz ne zaman kan testi yapacaksınmız ???

Merhablar bende buyüzden kimseye söylemdim. sizler varsiniz ya o yetiyo bana
Ne baskalarini ne de kendimi hayal kirikligina ugratmamak adina.. Bizim asilanmamiz 2 Aralik´da yapildi 14 aralikda regil olmam gerek o güne dek olmasam nasipse insallah 16 Aralik kan testi düsünyorum.

benm adet günüm yani her ay 28 günde olduğum için bu ay aslında 19 u adet günüm .. ama benm aşılamam 12.gün yapıldı..16 gün beklemem lazım o zaman adet geçmesi için .. ama ben de pazartsi günü 16 sında yaparım kan testi die düşünüyorum 14.gün olcak çünkü o zaman

Beraber yapariz artik insallah

Bende 3 aralıkda oldum aşılamamı canım.bu pazrtsi yapıcam inşallah testi.bugün doktorum ondan erken yapma yanlış olabilir dedi ilaçlardan dolayı.5 gün daha sabredicez yani..hiçte bişey hissetmiyorum zaten

Bende 3 aralıkda oldum aşılamamı canım.bu pazrtsi yapıcam inşallah testi.bugün doktorum ondan erken yapma yanlış olabilir dedi ilaçlardan dolayı.5 gün daha sabredicez yani..hiçte bişey hissetmiyorum zaten

aynen bende öyleyim bişey hissetmiorum çok sık wc ye gidiorum ama bu sanırım o progestan haından estrofem die hap içiorum 8 saat arayla bide gazım çok başkada hiç agrm sızım yokk bu iyi midir kötü müdür bilmiorumçç

naber kızlar nasılsınız kim ne durumda tatlil yapan varmı bende iş yok adet oldum 4 aşılamaya hazırlanıyorum perşembe kontrolum var herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim merakla takip ediyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin

ben de kimseye sölemedim. Ne kendi aileme ne eşimin ailesine. Her iki tarafta bebek için çalışmalara başladığımızı ve olmadığını dahi bilmiyolar. Hatta sürekli artık vakit kaybetmeyin başlayın diyolar biz de hehe diyoruz :)

Öncelikle üzülmelerini istemiyoruz arti sürekli süreçle ilgili bilgi soracaklar vs. bir sürü laf yetiştir daha da gerilicez.

Onedenle benim bir tane çok yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyorum. Git gelleri işyerinde idare ettim şimdilik umarım bundan sonrasına da gerek kalmaz ve başarı ile sonuçlanır bu ilk denemem.

BU arada 12. gün kan testi yaparsan kesn çıkar varsa

Günaydın kızlar nasılsınız 30 kasın aşılaması olanlar bugün 12. Gününüz değilmi varmı tahlil yaptırıcakk artık hareketlensin arkası arkasıya aşılamalarımız birden patlıycaz valla tahlillerle günler yaklaştı artık inşallah burası hamilelerle dolarrrrr

Günaydin hanimlar,
insaallah iyisinizdr....
Bugün 14. günüm adet olmadim ama olacak gibiyim bel agrilarim hala devam ediyorrr.....

Dr gidecegim bugün sonuc hayirlisi olur insaallaah....

Günaydınlar merhabalar beni de listenize dahil eder misiniz 4 aralıkta aşılamamı yaptırdım bende ilk aşılamam bir de bende pko var.
Size birşey soracağım bugün tam bir hafta oldu dün akşam öylesine gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, sonra bu sabah yeniden test yaptım dünkünden biraz daha belirgindi sizce bu ne? Hamile miyim yoksa aşılamanın veya ovitrellenin etkisimi ama iğnenin etkisi ise şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi?

günaydin hanimlar,
insaallah iyisinizdr....
Bugün 14. Günüm adet olmadim ama olacak gibiyim bel agrilarim hala devam ediyorrr.....

Dr gidecegim bugün sonuc hayirlisi olur insaallaah....

hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz bugün senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…