Ben ACIBADEME gidiyorum.. ama burda okuduklarima göre pek de ilgili degilmis doktorum.
Canım inan bilemiyorum...benim özele gitmek için durumum yok zaten ilk aşılamamdı.. ilk olduğu için faydalanabildim devletten.. istesem de istemesem de devam etmek zorundayım maalesef..Allah büyük...
Yani senin maddi durumun iyiyse değiştirirsin olmazsa canım..
Canım inan bilemiyorum...benim özele gitmek için durumum yok zaten ilk aşılamamdı.. ilk olduğu için faydalanabildim devletten.. istesem de istemesem de devam etmek zorundayım maalesef..Allah büyük...
Benim de ilk asilamadi canim. Ben tedavi olabilmek icin isden ayrildimAciBadem cok övdüklerinden ötürü gittim..Rabbim her hepimizin emegini bosa cikarmasin yar ve yardimcimiz olsun.
Verende Allah alan da Allah..
iyi akşamlar kızlar.bugü doktora gittim ve ilk iğnemi yaptık.purogen 300 verdi her gün 50 doz yapacağım.ilaca 195 tl verdim aşılamada 720 tl.cumartesi kontrol var.siz iğne dozunu ne kadar yaptınız?
merhaba kızlar aşılamamın 8.günü bugün bende de şuan pek bir ağrı sızı yok so kasıgımda batmalar oluyo ara ara ama bu gecen ayda olmuştu..hem ümitlenmiorum tutmamıştır diye düşünüyorum hemde tuttu hemde ikiz geçiyo içimden :) kısmet artık bakalım.. kaınvalide aradı bugün biliyorlar onlar da ama keşke söylemeseydik tutacak diye çok moda girmişler..üzüldüm açıkçası ümitlenmeyn dedim belkide tutmayacak.. böyle olunca tutmadı gibi gelio bana da14.gün mü kan testi yapılmalı illa 12.gün yapılsa çıkmazmı ?? 3 aralık ve öncesi olanlar siz ne zaman kan testi yapacaksınmız ???
Merhablar bende buyüzden kimseye söylemdim. sizler varsiniz ya o yetiyo bana
Ne baskalarini ne de kendimi hayal kirikligina ugratmamak adina.. Bizim asilanmamiz 2 Aralik´da yapildi 14 aralikda regil olmam gerek o güne dek olmasam nasipse insallah 16 Aralik kan testi düsünyorum.
benm adet günüm yani her ay 28 günde olduğum için bu ay aslında 19 u adet günüm .. ama benm aşılamam 12.gün yapıldı..16 gün beklemem lazım o zaman adet geçmesi için .. ama ben de pazartsi günü 16 sında yaparım kan testi die düşünüyorum 14.gün olcak çünkü o zaman
merhaba kızlar aşılamamın 8.günü bugün bende de şuan pek bir ağrı sızı yok so kasıgımda batmalar oluyo ara ara ama bu gecen ayda olmuştu..hem ümitlenmiorum tutmamıştır diye düşünüyorum hemde tuttu hemde ikiz geçiyo içimden :) kısmet artık bakalım.. kaınvalide aradı bugün biliyorlar onlar da ama keşke söylemeseydik tutacak diye çok moda girmişler..üzüldüm açıkçası ümitlenmeyn dedim belkide tutmayacak.. böyle olunca tutmadı gibi gelio bana da14.gün mü kan testi yapılmalı illa 12.gün yapılsa çıkmazmı ?? 3 aralık ve öncesi olanlar siz ne zaman kan testi yapacaksınmız ???
Bende 3 aralıkda oldum aşılamamı canım.bu pazrtsi yapıcam inşallah testi.bugün doktorum ondan erken yapma yanlış olabilir dedi ilaçlardan dolayı.5 gün daha sabredicez yani..hiçte bişey hissetmiyorum zaten
Benim de ilk asilamadi canim. Ben tedavi olabilmek icin isden ayrildimAciBadem cok övdüklerinden ötürü gittim..Rabbim her hepimizin emegini bosa cikarmasin yar ve yardimcimiz olsun.
Amin canım....Bol bol dua edicez...
bu arada bana da ilaç vermedi.
Öncesinde ben zaten 1 yıldır folbiol kullanıyordum, bu merkeze başvurunca bana yanına bir de coraspin başlattı doktorum. Aşılamadan sonra da bunlara devam dedi ki rutin herkese bu şekilde deniyor zaten. Onun dışında progesteron vs verilmedi[/QUO
Sizlerin yazdiklarini okudukca benim doktorun basdan savma davrandigini görüyorum sanki..
Bana progesteron 200 mg verdi günde iki defa vajinal al dedi.. 14 gün sonra kan testi dedi hepsi bu..
Asilanma yapmadan ne ultrason yapti ne daha sonra yumurtalar catladimi diye cagirdi..
canım öyle düşünme, doktorlar kişiye göre yapıyor olabilirler. Aynı klinikte arkadaşım yaptrıdğında fitilinden hapına bir sürü şey vermişti ona ama bana vermedi. Belki rahim kalınlığına bakıyolar yumurtaya bakıyorlar bilemiyorum ne düşünüyolar. Umarım bilinçli yapıyorlardır
Coraspini ben kliniğe adım attığım an başlattı doktor. Hatta genetik testler de yaptırdım kan pıhtılaşması varmı yokmu çok şükür herşey temiz çıktı. Ona rağmen coraspin (aspirin aslında) e devam ediyorum. Kan sulandırıcı özelliği var, olası hamilelikte basit nedenli düşüklerin önüne geçmek için.
Misal sana progesteron vermiş bana vermediler. O nedenle eksik geri ilgisizlik diye düşünme, bana özel tedavi diye düşün.
ben hiçbir merkezi savunmak istemiyorum. Hatta gititğimiz yeri ben eşimi durdurmasam 100 kere kavga etmiş, 100 kere çekip gitmişti. Bunlar nasıl düzensiz nasıl ilgisiz vs. diye.
Ama düşünün bu ülkede bebek isteyen ve olmayan o kadar insan var ki, klinik dolup taşıyor. Bekleme salonunda oturacak yer olmuyor, saatlerce bekliyoruz. Ama ben sanmıyorum ki başka bir yer bundan farklı olsun. BU yerler umut ışığı bilzer için oldugu gibi başkaları için de. O nedenle özellikle tüp bebek merkezine gidliyosa aşağı yukarı hepimiz aynı şeylerden şikayet ediyor olucaz gibi geliyor bana.
Haa doktoru çok ilgilenen yer tüp bebek merkezi ise oraya kimse gitmiyordur ondan ilgilenecek vakit buluyordur. Yada aşımanızı kiişsel doktorunuza yaptırıyorsunuzdur o da vakit buluyor olabilir. BUnları da düşünmek lazım derim.
Açıkçası ben psikolojik destek almaya, pohpohlanmaya arkadaş edinmeye gitmiyorum. Ben tecrübeli ellerde çocuk sahibi olmak istiyorum. Eğer ki işlerini düzgün yapıyorlarsa beklemeye de razıyım, kişisel şefkat ilgi görmemeye de razıyım.
günaydın kızlarrr
canım bende devlet hastanesine gidiyorum internet okuduğum kadarıyla özelde yapılan aşılamaların fiyatı neredeyse raporlu yapılan tüp bebek fiyatı kadar.birde zaten aşılama o kadar maliyete değecek bir sistem olmadığını düşünüyorum yani özel hastanelerin bizim durumumuzdan faydalandığını düşünüyorum
günaydin hanimlar,
insaallah iyisinizdr....
Bugün 14. Günüm adet olmadim ama olacak gibiyim bel agrilarim hala devam ediyorrr.....
Dr gidecegim bugün sonuc hayirlisi olur insaallaah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?