Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

iğnenin etkisi 7 ila 10 gün arasında geçiyo o nedenden iğnenin etkisidir bence ama inşallahda iğnenin etkisi değildir gönül bunu istiyo inşallah hamilesindir ama umutlanma şimdiden daha çok erken

ayyy inşallah arkadaşım benim aşılamam 30 kasım ama ben yarın yaptıracam doktorum aralığın 12.veya 13. günü yaptır gel dedi bakalım hayırlısı artık inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür

inşallah yarında senden güzel haber alırız bende dayanamıyorum yarın bi kan vericem bananee valla duramıycam yarın 10. Gün aşılama gününüde sayarsak 11. Gün 2 aralıktı aşılamam ay çok sabırsızım biliyorum ama negatifsede razıyım pozitifsede yeterki sonuçlansın artık

iğnenin etkisi 7 ila 10 gün arasında geçiyo o nedenden iğnenin etkisidir bence ama inşallahda iğnenin etkisi değildir gönül bunu istiyo inşallah hamilesindir ama umutlanma şimdiden daha çok erken

İnşallah iğnenin etkisi değildir desteğin için çok teşekkür ederim :) aşılama olan arkadaşlar en erken kaç günde idrar veya kan testi yaptırdınız acaba?

evet insan öğrenmek istiyor böyle acabalarla günlerini geçirmek çok zor hadi bakalım inşallah yarın sendeden de iyi haberler bekliyoruz.

İnşallah iğnenin etkisi değildir desteğin için çok teşekkür ederim :) aşılama olan arkadaşlar en erken kaç günde idrar veya kan testi yaptırdınız acaba?

öncelikle hoşgeldin canım ben en erken 12.günü kan testi yapılır diye biliyorum.

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin canım ben en erken 12.günü kan testi yapılır diye biliyorum.

hoşbulduk canım doktorum bana adetinin 5-7 gün geçmesini bekleyeceksin dedi bende internetten yazıları okurken 11-12-13. günlerde yapılıyor gibi yazılar okudum ondan sordum senin kaçıncı günün kaçıncı aşılaman

benim doktorumda aşılamadan 10 gün sonra yaptıra bilirsin dedi

kızlar inşallah hayırlı haberler verirsinz bızde mutlu oluruz. ben bıraktım gıtmıyorum aşılamam 9 kasımda olmuştu 22 kasımda adet oldum bırdahada gtmedım bıttı benım için kafam rahat ıgneydı ilaçtı muayeneydı ohh hıçç yok ama 2014 tekrar başlıcam dırek tup bebek hayırlısı inşallah herkesın rabbım gonlune göre verisin..

güzel haberler alıcaksın inşallah en iyi seçim yarın kan testi yaptırman canm

yawww sabretseeneee :d :d

amannnnnn tikita olacağı bi 20 tlye olur napayım dört gözle bekliyom gelsin diye gelir gelmez yapıcam yarın sabahda ötekini yapıcam ( 2 tane almıştım ) eğer ikiside negatif çıkarsa kan vermeye gitmiycem ama biri pozitif çıkarsa yarın kanda vericem son kararım bu hayırlısı bakalım işte sen 10 gün dayan iki gün dayanama aslında mantıksızlık benimki kafa karıştırmaktan başka bişey değil biliyorum üfff çok sıkıldım allahım inşallah bana bu aşamaları birdaha yaşatmaz bu son olur inşallahda oğlumada bir kardeş gelir

KIyamamm tamam tamam yap yap...için rahatlar en azından....İnşallah pozitiftir inşaaalllaaaaaaahhhhhhh...oğluna kardeş gelir...:)

ben sana diyorum ama bakalım ben o gün geldiğinde sabredebilicem mi hihihihhi

kıyamamm :d tamam tamam yap yap...için rahatlar en azından....inşallah pozitiftir inşaaalllaaaaaaahhhhhhh...oğluna kardeş gelir...:)

Ben sana diyorum ama bakalım ben o gün geldiğinde sabredebilicem mi hihihihhi :d

ya okadar sabırsızımki allah affetsin iki gün öncede bir tahlil yaptım idrar negatif çıkıcağını bile bile pozitif çıksa bile ilaçların etkisiyle olduğunu bile bile düşün yani yedim kafayı tabi negatif çıktı birazda bu beni sevindirmedi değil hani neticede ilacın etkisi geçmiş demekki diye düşündüm ama o yaptığım öylesine bir testti yani adet tarihini mutlaka geçmesi gerekiyodu sonuç için bu test adetten 7-5 gün önce %99 doğru sonuç diyo şimdi ben iki gün önce negatifi görüp ilacın etkisinin geçtiğini anladımya bunda pozitif görürsem ilacın etkisiyle olmadığını düşünücem ay yedim ben kafayı yedim sizleride strese sokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…