günaydınlar merhabalar beni de listenize dahil eder misiniz 4 aralıkta aşılamamı yaptırdım bende ilk aşılamam bir de bende pko var.
Size birşey soracağım bugün tam bir hafta oldu dün akşam öylesine gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, sonra bu sabah yeniden test yaptım dünkünden biraz daha belirgindi sizce bu ne? Hamile miyim yoksa aşılamanın veya ovitrellenin etkisimi ama iğnenin etkisi ise şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi?
Günaydın kızlar nasılsınız 30 kasın aşılaması olanlar bugün 12. Gününüz değilmi varmı tahlil yaptırıcakk artık hareketlensin arkası arkasıya aşılamalarımız birden patlıycaz valla tahlillerle günler yaklaştı artık inşallah burası hamilelerle dolarrrrr
ayyy inşallah arkadaşım benim aşılamam 30 kasım ama ben yarın yaptıracam doktorum aralığın 12.veya 13. Günü yaptır gel dedi bakalım hayırlısı artık inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür
iğnenin etkisi 7 ila 10 gün arasında geçiyo o nedenden iğnenin etkisidir bence ama inşallahda iğnenin etkisi değildir gönül bunu istiyo inşallah hamilesindir ama umutlanma şimdiden daha çok erken
inşallah yarında senden güzel haber alırız bende dayanamıyorum yarın bi kan vericem bananee valla duramıycam yarın 10. Gün aşılama gününüde sayarsak 11. Gün 2 aralıktı aşılamam ay çok sabırsızım biliyorum ama negatifsede razıyım pozitifsede yeterki sonuçlansın artık
İnşallah iğnenin etkisi değildir desteğin için çok teşekkür ederim :) aşılama olan arkadaşlar en erken kaç günde idrar veya kan testi yaptırdınız acaba?
öncelikle hoşgeldin canım ben en erken 12.günü kan testi yapılır diye biliyorum.
hoşbulduk canım doktorum bana adetinin 5-7 gün geçmesini bekleyeceksin dedi bende internetten yazıları okurken 11-12-13. Günlerde yapılıyor gibi yazılar okudum ondan sordum senin kaçıncı günün kaçıncı aşılaman
benim doktorumda aşılamadan 10 gün sonra yaptıra bilirsin dedi
Günaydin hanimlar,
insaallah iyisinizdr....
Bugün 14. günüm adet olmadim ama olacak gibiyim bel agrilarim hala devam ediyorrr.....
Dr gidecegim bugün sonuc hayirlisi olur insaallaah....
inşallah yarında senden güzel haber alırız bende dayanamıyorum yarın bi kan vericem bananee valla duramıycam yarın 10. Gün aşılama gününüde sayarsak 11. Gün 2 aralıktı aşılamam ay çok sabırsızım biliyorum ama negatifsede razıyım pozitifsede yeterki sonuçlansın artık
günaydın kızlarrr
canım bende devlet hastanesine gidiyorum internet okuduğum kadarıyla özelde yapılan aşılamaların fiyatı neredeyse raporlu yapılan tüp bebek fiyatı kadar.birde zaten aşılama o kadar maliyete değecek bir sistem olmadığını düşünüyorum yani özel hastanelerin bizim durumumuzdan faydalandığını düşünüyorum
evet canım oldukça pahalı özellerde...param olsaydı gidermiydim inan bilmiyorum...ama para olmadığına göre paşa paşa devlete gitmeye devam edicem şekerim :):):)
gerçi şuan param olsada gitmezdim çünkü hakkım var...haklarım bitmiş olsaydı o zaman özellerde çare arardım canım...mecburen..
Günaydin hanimlar,
insaallah iyisinizdr....
Bugün 14. günüm adet olmadim ama olacak gibiyim bel agrilarim hala devam ediyorrr.....
Dr gidecegim bugün sonuc hayirlisi olur insaallaah....
Günaydın....
Hadi hayırlısı olsun..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
güzel haberler alıcaksın inşallah en iyi seçim yarın kan testi yaptırman canm
evet canım oldukça pahalı özellerde...param olsaydı gidermiydim inan bilmiyorum...ama para olmadığına göre paşa paşa devlete gitmeye devam edicem şekerim :):):)
gerçi şuan param olsada gitmezdim çünkü hakkım var...haklarım bitmiş olsaydı o zaman özellerde çare arardım canım...mecburen.
Canım ben özelde yaptırabilirdim.bana zararı şu olurdu elimdeki bütün parayı aşılamada harcamış olurdum.şu an devlete gidiyorum ve muayene olurken özelde beklediğim kadar beklemiyorum.benim gittiğim hastanenin infertilite kısmı iyi.ben 3 tane aşılama yaptırdım hiç para vermeden.özele gitsem ne olurdu aradaki tek fark şu olurdu bence aşılamadan sonra 10 dk yatırıolar belki özellerde daha fazla yatma imkanım olurdu.onunda çok farkediceğini sanmıyorum açıkçası olacağı varsa 5 dk az yatsamda olur
gerçi şuan param olsada gitmezdim çünkü hakkım var...haklarım bitmiş olsaydı o zaman özellerde çare arardım canım...mecburen.
Canım ben özelde yaptırabilirdim.bana zararı şu olurdu elimdeki bütün parayı aşılamada harcamış olurdum.şu an devlete gidiyorum ve muayene olurken özelde beklediğim kadar beklemiyorum.benim gittiğim hastanenin infertilite kısmı iyi.ben 3 tane aşılama yaptırdım hiç para vermeden.özele gitsem ne olurdu aradaki tek fark şu olurdu bence aşılamadan sonra 10 dk yatırıolar belki özellerde daha fazla yatma imkanım olurdu.onunda çok farkediceğini sanmıyorum açıkçası olacağı varsa 5 dk az yatsamda olur
Benim gittiğim yer de zaten devlette gidebilceğim en iyi yerlerden biri...o yüzden içim rahat...sadece dün aklım biraz karıştı diğer arkadaşların muayeneleri biraz farklı geçtiği için..ne bileyim mesela aşılamadan sonra çağırılanlar olmuş...ona biraz üzüldüm kafayı taktım..yoksa memnunum dediğim gibi...bende para ödemedim sadece bağış adı altında 120 tl ödedim...o da helal hoş olsun..
infertilite bölümüne gidiyorum bende canım...Ege üniversite hastanesine gidiyorum bu arada...
Beni aşılamadan sonra 1.5 saat yatırdılar....Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım :)
yawww sabretseeneee :d :d
amannnnnn tikita olacağı bi 20 tlye olur napayım dört gözle bekliyom gelsin diye gelir gelmez yapıcam yarın sabahda ötekini yapıcam ( 2 tane almıştım ) eğer ikiside negatif çıkarsa kan vermeye gitmiycem ama biri pozitif çıkarsa yarın kanda vericem son kararım bu hayırlısı bakalım işte sen 10 gün dayan iki gün dayanama aslında mantıksızlık benimki kafa karıştırmaktan başka bişey değil biliyorum üfff çok sıkıldım allahım inşallah bana bu aşamaları birdaha yaşatmaz bu son olur inşallahda oğlumada bir kardeş gelir
kıyamamm :d tamam tamam yap yap...için rahatlar en azından....inşallah pozitiftir inşaaalllaaaaaaahhhhhhh...oğluna kardeş gelir...:)
Ben sana diyorum ama bakalım ben o gün geldiğinde sabredebilicem mi hihihihhi :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?