Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Seni çok iyi anlıyorum ben :)
Bende mesela normalde de çok sabırsız bir insanımdır sanırım bende dayanamam herhalde adetime kadar :)
hiçte kafayı yemedin...sadece heyecanın var işteee o da hangimizde yok ki...

Seni çok iyi anlıyorum ben :)
Bende mesela normalde de çok sabırsız bir insanımdır sanırım bende dayanamam herhalde adetime kadar :)
hiçte kafayı yemedin...sadece heyecanın var işteee o da hangimizde yok ki...

abartıyomuyum diye kızıyorum kendi kendime nolcak biraz sabretsem negatifde olsa pozitifde olsa nasılsa belli olucak en fazla bir haftaya ama dayanamıyorum işte içim içime sığmıyo ay iki güne kadar nekadar sakindim yapmam bir test beklerim diyodum noldu bana bilmem

kafayı yemedim aslında hepimizin durumu bu senden farksız bişeyimiz yok. Benim sana akıl vermeme falan bakma sen. Ben atıp tutuyorum çünkü aşılamayı da sayarsak dana 5. günümdeyim. :) Sen beni 10. gnlere yaklaşınca gör bakalım.

Rüyamda bende idrar testleri yapıp duruyodum ve hepsi pozitif çıkıyordu ama diyorum ki bunlar ilacın etkisi diyorum :))))

Allah hayır etsin sonumuzu :)

o kadar haklısın ki aslında bu telaşında heyecanında...hele ki son günler yaklaştıkça insan da meraklanıyor acaba mı diye?
O yüzden hiçte yadırgancak bir durumun yok....

Şuan ağrım yok canım ama dün akşam vardı yine ve hep sağ tarafımda oluyor... göbeğimin sağından sağ kasığıma kadar iniyor olduğu zaman..

canım benimkide senin tarif ettiğin gibi. kullandığımız ilaçlardan yumurtalıklar fazla uyarıldığı içinmi oluyor acaba

EFCE seninle aynı gün yaptırmışız aşılamamızı bizi haberdar et olur mu test yapınca,
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun umutlarımız tükenmeden umudumuz olsun İnşallah hepimiz hayırlısıyla tez zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza.

sen konuşunca benim için bi rahatlıyo bi ferahlıyo okadar pozitif enerjin varki ekrandan bana yansıyo sağolasın arkadaşım

o kadar haklısın ki aslında bu telaşında heyecanında...hele ki son günler yaklaştıkça insan da meraklanıyor acaba mı diye?
O yüzden hiçte yadırgancak bir durumun yok....

sağol canım çok rahatlattın beni desteğine teşekkürler

inşallah tek temennimiz o sonucu hemen bildiricem :)

Son düzenleme:

canım benim ilk aşılamam 30 kasımda aşılama yaptırmıştım bugün aşılama gününüde sayarsak 12.günüm yarın kan testi yaptıracam bakalım hayırlısı böyle son gün olunca insan kendini bi tuhaf hissediyor...senin kaçıncı günün kaçıncı aşılama

Tünaydin YOLDASLAR :)

bi sorum olacakti sizlere akintiniz oluyormu? Agrilariniz?
Bende 10. günden sonra hic bi sey kalmadi..

canım benim 7. günüm ağrım oluyor akıntıda oluyor biraz ama öyle çok bariz değil.ağrın olmaması güzel bence çünkü ağrı bana hep adet olacağımı hatırlatır.ama tabi duruma görede değişir bazıları çok ağrı çekerek hamile kaldığını öğrendiğini söylüyor bazıları ise hiç ağrı çekmediklerini söylüyor.10. gününmüş az kalmış dicem ama biliyorum en zoru son günler

ben herhalde kendimce kafamda olmayacagini kendimi sartladim.. akinti olsa yine binevi ama o da yok..Neyse hayirlsi:: günleri de aman aman saymiyorum..sonucu öylede böyle de degitiremiyecegimden.. Burda okuduklarimdan sonra hele ki yalniz olmadigimi ve tek benim bunlari yasamadigimi bilmek bile bi rahatlik verdi.. Rabbimden gelen hersey basimizin üzerinde yeri var.. Yasayip göreceyiz insallah.. Bende ne adet olacakmisim gibi bi his var ne de baska bi hiss.. Asilama olurken duygularim alindi sanirim

şimdi kaçıncı gündesin ağrı olmaması bence iyi bişey ama değişiyo tabi kişiden kişiye

Benim bugün 7. gün ve ilk aşılamam yarın senden çok güzel haberler bekliyoruz inşallah idrar testi falan yaptın mı hiç ay ben çok sabırsızım duramıyorum test yapmadan birde kasıklarımda birşeyler batıyormuş gibi iğne batmaları gibi birşeyler oluyor bunlar normal mi?

Son düzenleme:

canım sende mi ayın 5 inde aşılama oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…