efceeee
naptın kız?
efce hayırlı haberlerini verirsin inşallah bize dualarım seninle canım inşallah bebişin seninledir
canım ben olsamda olmasamda abartı şeylerden hoşlanmıyorum.tamam sonuçta güzel bişey yaşıyor ama aynı odadayız ve ben devamlı onun bu şeylerini dinlemek istemiyorum sadece ben değil herkese saygı göstermesi lazım tabi benim birde ekstra bi durumum var bana daha çok batıyo söyledikleri.aşılamayla olan çocuklara yapay çocuk gibi dedi o günden beri gıcığım aslında
napayım canım sonuca bakıp bakıp çıkıyorum hala açıklamadılar gidicem şimdi hastaneyi basıcam bu ne yawww saat kaç oldu :)
Ay canım inşallah çok ama çok güzel bir sonuç alırsın....
allahın densizi böyle densizler çok işte banada birkere birisi zorlamı koyuyosun çocuğu ne saçma aşılama demiştide saçını başını yolasım gelmişti takma sen onu boşverrrrrr
Şekerim valla bende hap kullanıyorum ama benim hap paketinde 30 adet vardı yani tam denk geliyor ... adet günüme yani...bilemedim ki ben şimdi senin kutuda kaç tane hap vardı neden az verdiler ki
canım ben aslında böyle şeylerde susmam kesinlikle cevap veririm ama gel görki her dediğim şeyde onu kıskandığımı falan düşünür kesin onun için bişey diyemiyorum ama rabbim inş o günleride gösterir bana gerçi bi arkadaşada evde kalmış falan diye dalga geçioda hırsımı onu diyince çıkarıyorum veriyorum ağzının payını susup oturuyo.bende az değilmişim yaaa :)
bu arada başka sohbete daldım senin sonucunuda unutmadım canım aklımda yani parmakalr f5 te haberin olsun
benim hapım 28 lik ama günde 3 tane içiorum ondan bitti bitince de tekrar al iç dedi hap bitti diye bırakma dedi..ama bende diorum ki bebek yoksa boşuna iççem
benim hapım 28 lik ama günde 3 tane içiorum ondan bitti bitince de tekrar al iç dedi hap bitti diye bırakma dedi..ama bende diorum ki bebek yoksa boşuna iççem
Canımcım ben sabah akşam içtim...
gidip test yaptırsana canımmm
Kızlar doktor bana hiçbir ilaç vermedi sadece pko için bi ilaç kullanıyorum o da inofolic folik asit içeriyor. Hepiniz ilaç mı kullanıyorsunuz?
yarın yaptıtrırım diye düşünüorum aslında pazartesi yaptrcamdım de bu hap işi karıştırdı..
kan verdim geldim dörtten sonra çıkarmış ama içimde hiç umut kalmadı adet ağrılarım başladı((
canım ses yokmu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?