ayy sanki sonuç benim sonucum....heyecanlandım bende çok yaa...
Hastaneyi aradım labratuvarla görüştüm benim kan makinadaymış :)) sağlık ocağı kanı taaaaa öğlen götürmüş üç üç buçuk gibi çıkar dedi teallahım yarabbimmmmm dedim sonucu bekleyen birsürü hatun var hadi elinizi çabuk tutun :))))
ayy canım şansa bak yaaaa ... Bende burda bekle bekle çatladım yani...hep senin yüzündeeeennnn :d
An itibariyle kasıklarıma bir ağrı girdi kan sonucu beklerken adetmi olucam nee
kıyamam çok özür dilerim inan zaten sonuç negatif çıkarsa sırf sizi beklettiğim heyecanlandırdığım için üzülücem negatif çıktığına hiç üzülmiycem
kıyamam çok özür dilerim inan zaten sonuç negatif çıkarsa sırf sizi beklettiğim heyecanlandırdığım için üzülücem negatif çıktığına hiç üzülmiycem
benımde yarın cnm ıkımız aynı anda bekleyecegız desene allahım ınsaallah hepımızın kucagını doldurur heyecanlıyım bayagı yaa
canım nasıl geçti operasyon merak ettim ben biraz ağrılı geçirdim malesef çok şükür bitti mesaiye devam
yokm canım ya üzüleceğin omu kalmış böyle heycanla beklemeninde tadı başka zaten :)
ayyyyy canım saçmalama lütfen beaaa...niye özürdiliyosun ki aşk olsun....benim günüm geldiğinde ödeşiriz heheheheh :d
o sancılar heyecandan olmasın...?
canım nasıl geçti operasyon merak ettim ben biraz ağrılı geçirdim malesef çok şükür bitti mesaiye devam
Hadi geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah tutar canım....şimdi sıra gününü beklemede....
ya evet aslında en zor yerine geldim sonuç ne cıkacak diye beklemek allahım kolaylık versin hepimizede
hayırlı olsun aşılaman inşallah sonucun güzel olur izin almadınmı işten mesaiye devam demişsin keşke dinlendeydin
Hastaneyi aradım labratuvarla görüştüm benim kan makinadaymış :)) sağlık ocağı kanı taaaaa öğlen götürmüş üç üç buçuk gibi çıkar dedi teallahım yarabbimmmmm dedim sonucu bekleyen birsürü hatun var hadi elinizi çabuk tutun :))))
arkadaşlar aşılamadan sonra 13. Gün kan testim negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?