Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Hastaneyi aradım labratuvarla görüştüm benim kan makinadaymış :)) sağlık ocağı kanı taaaaa öğlen götürmüş üç üç buçuk gibi çıkar dedi teallahım yarabbimmmmm dedim sonucu bekleyen birsürü hatun var hadi elinizi çabuk tutun :))))

Ayy canım şansa bak yaaaa ... bende burda bekle bekle çatladım yani...hep senin yüzündeeeennnn

An itibariyle kasıklarıma bir ağrı girdi kan sonucu beklerken adetmi olucam nee

ayy canım şansa bak yaaaa ... Bende burda bekle bekle çatladım yani...hep senin yüzündeeeennnn :d

kıyamam çok özür dilerim inan zaten sonuç negatif çıkarsa sırf sizi beklettiğim heyecanlandırdığım için üzülücem negatif çıktığına hiç üzülmiycem

An itibariyle kasıklarıma bir ağrı girdi kan sonucu beklerken adetmi olucam nee

kıyamam çok özür dilerim inan zaten sonuç negatif çıkarsa sırf sizi beklettiğim heyecanlandırdığım için üzülücem negatif çıktığına hiç üzülmiycem

AYYYYY CANIm saçmalama lütfen beaaa...niye özürdiliyosun ki aşk olsun....Benim günüm geldiğinde ödeşiriz heheheheh

o sancılar heyecandan olmasın...?

yokm canım ya üzüleceğin omu kalmış böyle heycanla beklemeninde tadı başka zaten :)

benımde yarın cnm ıkımız aynı anda bekleyecegız desene allahım ınsaallah hepımızın kucagını doldurur heyecanlıyım bayagı yaa

canım nasıl geçti operasyon merak ettim ben biraz ağrılı geçirdim malesef çok şükür bitti mesaiye devam

ayyyyy canım saçmalama lütfen beaaa...niye özürdiliyosun ki aşk olsun....benim günüm geldiğinde ödeşiriz heheheheh :d

o sancılar heyecandan olmasın...?

ödeşicez sözmüüüü sende bukadar atraksyon yapıcaksın ona göre :)

canım nasıl geçti operasyon merak ettim ben biraz ağrılı geçirdim malesef çok şükür bitti mesaiye devam

hayırlı olsun aşılaman inşallah sonucun güzel olur izin almadınmı işten mesaiye devam demişsin keşke dinlendeydin

hayırlı olsun aşılaman inşallah sonucun güzel olur izin almadınmı işten mesaiye devam demişsin keşke dinlendeydin

canım aşılama çalıştığım hastanede yapıldı zaten bolca yattım aslında fazlasına gerek yok artık bundan sonrasına bakıcaz ...

umarım çok güzel haberler alırsın ve hepimize umut olursun şansın bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…