Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Arkadaşlar sonuç nihayet geldi 1,2 yani negatif hayırlısı allahtan rabbim nasip ettiği zaman olucaktır sizler için umudum var ben güzel haber veremedim inşallah sizler verirsiniz destekleriniz için sonsuz teşekkürler :)))

hayırlısı arkadaşım daha zamanı gelmemiş öyle düşünelim bu bir sınav biraz zor ama bitecek hayırlısıyla..

herşeyin hayırlısı canım sağlık olsun, senden değerli değil. Sen daha önemlisin. Allah sana eşine oğluşuna ömür versin

herşeyin hayırlısı canım sağlık olsun, senden değerli değil. Sen daha önemlisin. Allah sana eşine oğluşuna ömür versin

aminnn canım çok teşekkür ederim çok şükür bir evladım var allah ona sağlık sıhhat versin rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin

Canım hayırlısı olsun..hep öyle dedik...demek ki daha zamanı var....Allah'ım sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah....

Bana bak şimdi olmadı diye bizi terketmiceksin dimi ?

canım hayırlısı olsun zaten burda üzülmemen için binbir şey sayma gereği bile duymuyorum çünkü bunları sende biliyosun.

canım hayırlısı olsun..hep öyle dedik...demek ki daha zamanı var....allah'ım sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah....

Bana bak şimdi olmadı diye bizi terketmiceksin dimi ?

kızzzzz olurmu hiç hepinizin sonucunu tek tek bekliycem

canım hayırlısı olsun zaten burda üzülmemen için binbir şey sayma gereği bile duymuyorum çünkü bunları sende biliyosun.

canımm teşekkür ederim birdahaki sefere artık bakalım cumartesi doktoruma gidicem nasıl yönlendirirse öyle çekeriz kürekleri inşallah güzel haberleri sizlerden alırız

Arkadaşlar ben 3 buçuk yıllık evliyim ilk günden itibaren bebek istiyoruz eşimle ama malesef bir kez bile hamilelik duygusunu henüz tadamadım yapılan tüm tahlillerim normal çıkıyor eşimin de öyle.. bir kez çatlatma iğnesi oldum ama işe yaramadı ve aşılamaya karar verdik kısmetse ocak ayının ilk günlerinde aşılama olucağım için çok heyecanlıyım ilk aşılama da tutma şansı çok düşük biliyorum baştan çok umutsuzdum ama gün yaklaştıkça umutlanmaya başladım tefriciye okuyoruz bana lütfen dua edin.. kendim balıkesirde oturuyorum ama aşılamam İzmir de olucak inşallah tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde.. lütfen dua edin yalvarıyorum size beni en iyi sizler anlarsınız yaşamayan bilmez tanımadığınız birine ettiğiniz duaların sevabı tartışılmaz bende isteyen herkese dua ederim bir yasin bile okuyup göndermek nelere kadir olabiliyor dünya duayla ayakta duruyor arkadaşlarım Rabbim isteyen herkese de bizlere de nasip etsin inşallaah anne olabilmeyi kimsenin kucağını boş bırakmasın.. amiiiiiiiiiiiiiin...

arkadaşlar bendende malesef sevindirici haber yok benimkide negatif çok kötüyüm ((((yolda gelene kadar ağladım

canım rabbim isteyen herkese versin zor bir sınav bizimkisi inş başarıyla çıkarız biz bu sınavdan.dualarımız hepimize olsun

kızzzzz olurmu hiç hepinizin sonucunu tek tek bekliycem

canımm teşekkür ederim birdahaki sefere artık bakalım cumartesi doktoruma gidicem nasıl yönlendirirse öyle çekeriz kürekleri inşallah güzel haberleri sizlerden alırız

Canım....

Allah'ım gönlüne göre versin...Dilerim en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin...Oğluna bir kardeş....
Allah'ım önce bizlere sağlık versin...en önemlisi bu...

amin inşşlh rabbim dualarını duysun inşllh

arkadaşlar bendende malesef sevindirici haber yok benimkide negatif çok kötüyüm ((((yolda gelene kadar ağladım

canım anlıyorum seni benimki henüz belli değil ama ben bile çok üzgünüm kesin öğrenince ağlamayı bende durduramıyorum.hatta işyerinde ağlamak için tuvalete gittiğim bile oldu

arkadaşlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı.aşılama bile yapılamaz bu aşamada dedi doktor.direkt tüp bebek dedi.ancak eşim tedavi olmayı kabul etmiyor.ne yapmalıyım ? 3 yıldır evliyiz.

offf bugünü hiç yaşanmamış saymak istiyorum. Üst üste negatifleri aldık, çok üzüldüm ama gerçekten çok üzüldüm.

Allah inşallah ne kadar istediğimizi görecek ve bizim kucağımızı da boş bırakmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…