arkadaşlar bendende malesef sevindirici haber yok benimkide negatif çok kötüyüm((((yolda gelene kadar ağladım
arkadaşlar bendende malesef sevindirici haber yok benimkide negatif çok kötüyüm((((yolda gelene kadar ağladım
arkadaşlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı.aşılama bile yapılamaz bu aşamada dedi doktor.direkt tüp bebek dedi.ancak eşim tedavi olmayı kabul etmiyor.ne yapmalıyım ? 3 yıldır evliyiz.
arkadaşlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı.aşılama bile yapılamaz bu aşamada dedi doktor.direkt tüp bebek dedi.ancak eşim tedavi olmayı kabul etmiyor.ne yapmalıyım ? 3 yıldır evliyiz.
canım....
Allah'ım gönlüne göre versin...dilerim en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin...oğluna bir kardeş....
Allah'ım önce bizlere sağlık versin...en önemlisi bu...
Arkadaşlar ben 3 buçuk yıllık evliyim ilk günden itibaren bebek istiyoruz eşimle ama malesef bir kez bile hamilelik duygusunu henüz tadamadımyapılan tüm tahlillerim normal çıkıyor eşimin de öyle.. bir kez çatlatma iğnesi oldum ama işe yaramadı ve aşılamaya karar verdik kısmetse ocak ayının ilk günlerinde aşılama olucağım için çok heyecanlıyım ilk aşılama da tutma şansı çok düşük biliyorum baştan çok umutsuzdum ama gün yaklaştıkça umutlanmaya başladım tefriciye okuyoruz bana lütfen dua edin.. kendim balıkesirde oturuyorum ama aşılamam İzmir de olucak inşallah tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde.. lütfen dua edin yalvarıyorum size beni en iyi sizler anlarsınız yaşamayan bilmez tanımadığınız birine ettiğiniz duaların sevabı tartışılmaz bende isteyen herkese dua ederim bir yasin bile okuyup göndermek nelere kadir olabiliyor dünya duayla ayakta duruyor arkadaşlarım Rabbim isteyen herkese de bizlere de nasip etsin inşallaah anne olabilmeyi kimsenin kucağını boş bırakmasın.. amiiiiiiiiiiiiiin...
hepinize çok teşekkür ederim inşallah sizden iyi haberler gelir gerçekten buna ihtiyacımız var...ben yeniden tadaviye başlayacam ama artık yoruldum umut etmiyorum desemde ne kadar umutluymuşum meğer şuan içim yanıyor((((((((((((((((
hepinize çok teşekkür ederim inşallah sizden iyi haberler gelir gerçekten buna ihtiyacımız var...ben yeniden tadaviye başlayacam ama artık yoruldum umut etmiyorum desemde ne kadar umutluymuşum meğer şuan içim yanıyor((((((((((((((((
Arkadaşlar sonuç nihayet geldi 1,2 yani negatif hayırlısı allahtan rabbim nasip ettiği zaman olucaktır sizler için umudum var ben güzel haber veremedim inşallah sizler verirsiniz destekleriniz için sonsuz teşekkürler :)))
canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda olur bebişin üzülme sakın
umudunu yitirme ama bence birkaç ay rahatlat kafanı sonra yeniden dene üzme bukadar kendini yıpratma
Canım nolur yıpratma kendini....
çok teşekkür ederim size... Eşim çok istemese inan ben artık olmuyor nasip değilmiş bile diyecem ama şimdi o duyunca yarına doktor randevusu alır bütün yaşadıklarını hatta en dayanılmaz acıları ben yaşasamda olsa keşke diyor çocukları çok seviyor bende eşim için ikinci aşılamaya ara vermeden devam edecem
çok teşekkür ederim size... eşim çok istemese inan ben artık olmuyor nasip değilmiş bile diyecem ama şimdi o duyunca yarına doktor randevusu alır bütün yaşadıklarını hatta en dayanılmaz acıları ben yaşasamda olsa keşke diyor çocukları çok seviyor bende eşim için ikinci aşılamaya ara vermeden devam edecem
çok teşekkür ederim size... eşim çok istemese inan ben artık olmuyor nasip değilmiş bile diyecem ama şimdi o duyunca yarına doktor randevusu alır bütün yaşadıklarını hatta en dayanılmaz acıları ben yaşasamda olsa keşke diyor çocukları çok seviyor bende eşim için ikinci aşılamaya ara vermeden devam edecem
Arkadaşlar sonuç nihayet geldi 1,2 yani negatif hayırlısı allahtan rabbim nasip ettiği zaman olucaktır sizler için umudum var ben güzel haber veremedim inşallah sizler verirsiniz destekleriniz için sonsuz teşekkürler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?