Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım hakkından hayırlısı olsun üzülme.zamanı vakti var ama biz sabredemiyoruz.senin en azından bir evladın var Allah ona güzel ömür nasip etsin.

aşılama tutma şansı %15-20 arası tutanlarda olduğu için herkes tüp bebekten önce onu denemek istiyor sanırım..bizde deneyelim dedik içimde tutacak dşye his yok zaten sizin eşlerinizin değerleri iyiyken tutmadaysa benmkide tutmamıştır gibi geliyor bana...

3 aralık ve 4 aralıkta aşılama olan arkadaşlar siz ne zaman test yaptıracaklsınızz.??

canım nasıl geçti operasyon merak ettim ben biraz ağrılı geçirdim malesef çok şükür bitti mesaiye devam

canım benımde 2de oldu asılamam 20 dk uzandım hastahanede doktorum normal yasantına don dedı ama ben dınlenıcem benımde cok hafıf bı agrı oldu ama normal oda ınss guzel haberı beraber alırız cnm ya herkesde hamıle olur ınsssssssssssssss

okudumda formu cccoookk zuldum ya ınanın ve benımde ümidim kırıldı aslında ama hayırlısı olsun hepımız ıcın olmayan arkadaslarımada dualarım sızınle ınş ama ınş bırgun bızımde cocugumuz olurrr

arkadaşlar bugünkü olumsuz haberlere çok üzüldüm.Ama asla olumsuz düşünmeyin ve denemekten vazgeçmeyelim.Bu hayatta olmaz olmaz diyebişey yok sadece vakti daha gelmemiştir.Allahım hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun.Unutmayalım ki KIŞ NE KADAR SERT VE SOĞUK OLURSA OLSUN ARDINDA BAHAR, GECE NE KADAR KARANLIK VE ÜRKÜTÜCÜ OLURSA OLSUN ARDINDA SEHER VARDIR.

kızlar benim aşılamamda tutmadı zannedersem çünkü adet belirtilerin hepsi başladı zaten hiç umudum yok açıkcası

hiiiiç öyle düşünme sakınnn bence tam tersi sizde daha çok umut var.

Bu forumda olan çoğu kişide kendisinde ya da eşinde bir sorun yok ve buna rağmen gebelik olmamıs. Bir düşün herşey iyiyken olmayan şeyin aşılamada şartlar biraz daha iyi diye olma şansı kaç?
Belli ki bu gibi durumlarda asşında henüz tıbbın elindeki imkanlarla çözülemeyen anlaşılamayan ama aslında varolan bri sorun var.
Ama seni düşün eşinde sperm değerleri az diye olmuyor belki, aşılamada noluyor bu değerler yükseltiliyor, hızı artıyor. Gerçekten tek sorun eşinden geliyorsa bu sorun giderilince aşılamada olumlu sonuc alma olasılığın artıyor bana göre

Merhaba arkadaşlar,

benim aşılamayı sayarsak 7. saymazsak 6. günüm.

Evde bulunan early gebelik testinden ben de bir yapayım dedim ve buna rağmen benimkinde silik de olsa 2. çizgi kesinlikle çıkmadı.

Bu ne demek, bişeyler daha baştan tetrs gitti mi demek acaba

merhaba arkadaşlar

bende 3 yıllık evliyim ve polikistik over hastasıyım. planladığımız zamanda gebe kalamadım. ve bir kez aşılama oldum olmadı. fakat aşılamadan 3 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. su an kızıma kavuşmama Rabbimin izni ile 3 ay kaldı. size söyleyebileceğim tek sey bebek fikrini kafanızdan çıkarın ve rahat olun. ben bunu başardıktan sonra oldu inanın:) rabbim hepinizin gönlünün muradını versin selametle

Çok güzel inşallah Rabbim bize de nasip eder bende de pko var. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla kavuşun inşallah

Günaydın kızlar bugün 9. günüm sabah idrar testini yeniledim bu sefer negatif çıktı sizin dediğiniz gibi ilaçların etkisiyle pozitif çıkmış sanırım biraz ümidim kesildi bugün bebiş olsaydı pozitif olmaya devam ederdi sanırım değil mi yoksa erken mi daha? :26:

hayır hayır 9. gün pozitif görmek için çok erken, kanda bile 9. gn negatif alıp 12. gün pozitif alınıyor. Hiç takma kafana şu anda

hayır hayır 9. gün pozitif görmek için çok erken, kanda bile 9. gn negatif alıp 12. gün pozitif alınıyor. Hiç takma kafana şu anda

Canım içime su serptin sevgikelebeğiiiimm :) 7. gün idrarda pozitif görünce çok sevinmiştim sonra burada ilaçların etkisi olabilir deyince beklemeliyim dedim durdum bugün yeniden yaptım ve negatifi görünce kesin yok dedim şimdi sen içime su serptim valla hayırlısı bakalım

hayır hayır 9. Gün pozitif görmek için çok erken, kanda bile 9. Gn negatif alıp 12. Gün pozitif alınıyor. Hiç takma kafana şu anda

canım dün akşam bende bunu okudum kendim için umutlanmadım tabi ama gerçekten 10-12 günler kanda negatifi görüp 15. Gün birden değerlerin patladığı olanlar var çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…