Arkadaşlar sonuç nihayet geldi 1,2 yani negatif hayırlısı allahtan rabbim nasip ettiği zaman olucaktır sizler için umudum var ben güzel haber veremedim inşallah sizler verirsiniz destekleriniz için sonsuz teşekkürler :)))
canım nasıl geçti operasyon merak ettim ben biraz ağrılı geçirdim malesef çok şükür bitti mesaiye devam
İyiyim canım sen nasılsın?
aşılama tutma şansı %15-20 arası tutanlarda olduğu için herkes tüp bebekten önce onu denemek istiyor sanırım..bizde deneyelim dedik içimde tutacak dşye his yok zaten sizin eşlerinizin değerleri iyiyken tutmadaysa benmkide tutmamıştır gibi geliyor bana...
3 aralık ve 4 aralıkta aşılama olan arkadaşlar siz ne zaman test yaptıracaklsınızz.??
Canım merhaba umarım 2013'ün son aşılamaları bizlere uğurlu gelir :)
Ben 32 yaşındayım 4,5 yıldır evliyim. 1,5 yıla yakındır çocuk istiyoruz, malum olmadı.
Eşimin ve benim tüm testlerimiz, rahim filmi yapıldı herşey normal gözüküyor, eşimde morfoloji %3 ancak sayı ve hareketlilik iyi oldugu için doktorum hiç bir önemi olmadığını söyledi.
Tüp bebek yada aşılama önerdi. Biz de bir kerede tüm yolları tüketmek istemediğimiz için aşılamada karar kıldık. Henüz aşılama olmadım Gonal F 450 iU'nun ikinci paketindeyim. Hergün 100'lük vuruluyorum. Perşembe kontrolüm var. Aşılamamın haftasonuna gelmesini çok isterdim iş duurmlarından dolayı ama bakalım doktorum ne dicek, ama gidişata bakılrısa hafta içine kalacak gibi duruyor.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz :) Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
merhaba arkadaşlar
bende 3 yıllık evliyim ve polikistik over hastasıyım. planladığımız zamanda gebe kalamadım. ve bir kez aşılama oldum olmadı. fakat aşılamadan 3 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. su an kızıma kavuşmama Rabbimin izni ile 3 ay kaldı. size söyleyebileceğim tek sey bebek fikrini kafanızdan çıkarın ve rahat olun. ben bunu başardıktan sonra oldu inanın:) rabbim hepinizin gönlünün muradını versin selametle
Günaydın kızlar bugün 9. günüm sabah idrar testini yeniledim bu sefer negatif çıktı sizin dediğiniz gibi ilaçların etkisiyle pozitif çıkmış sanırım biraz ümidim kesildi bugün bebiş olsaydı pozitif olmaya devam ederdi sanırım değil mi yoksa erken mi daha? :26:
hayır hayır 9. gün pozitif görmek için çok erken, kanda bile 9. gn negatif alıp 12. gün pozitif alınıyor. Hiç takma kafana şu anda
hayır hayır 9. Gün pozitif görmek için çok erken, kanda bile 9. Gn negatif alıp 12. Gün pozitif alınıyor. Hiç takma kafana şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?