Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım dün akşam bende bunu okudum kendim için umutlanmadım tabi ama gerçekten 10-12 günler kanda negatifi görüp 15. Gün birden değerlerin patladığı olanlar var çok şaşırdım

Canım regl olmadın değil mi henüz? doktora gittin mi peki?

versagee ne kadar gıcık olsan azdır taşıdığı seyin mucizesinin farkında değil çok kolay geçmiş eline şanslı kullardan yani bi kere içine o sızı düşseydi karşısındakine farklı davranırdı...umarım yaptığı haksızlığın farkına en kısa zamanda varır..

canım aslında anladığım kadarıyla eline o kadar kolayda geçmemiş yani bizim kadar uğraşmamış ama söylemesede hemen hamile kalamadığınıda anladım konuşmalarından

canım dün akşam bende bunu okudum kendim için umutlanmadım tabi ama gerçekten 10-12 günler kanda negatifi görüp 15. Gün birden değerlerin patladığı olanlar var çok şaşırdım

canım ben bunu biliyordum hatta dun sana yazdım ve anında sildim. Yani nihayetinde kötüsüne hazırlıklısın artık seni yeniden umutlandırıp sonra yeniden üzmenin anlamı yok diye sustum. Olumlu olursa ne mutlu sana olmazsa zaten hazırlıklısın.

Ama benim bu duurm için aklıma tek bişey geliyor. Yumurta geç çatlamış olabilir ve aslında kadın aşılama anındaki spermlerle değil de birkaç gün sonraki ilişkiler sonucu hamile kalmıs olabilir.

evet canım bende öyle düşünüyorum eğer aşılamadaki spermlerle olsaydı 12. günde çıkardı kan testinde

ama mesela bu bende hiçbri zaman geçerli olmayacak. Yani tahmin ediyorum ki 12. gün değerim neyse sonucum da o olacak.

Keza doktorum bize aşılama gecesi birliktelik önerdi ama biz biraz eşimle limoniydik, akşamı da misafirler gelen giden çok da yorgundum zaten yattım. Sonra da eşim zaten işi için şehir dışına gitti. Şansa bak ki aşıama yaptırdığım ya sadece aşılama anına kaldı gebelik şansım. NOrmalde aşılama ile oran zaten çok dsüşükken benim olasılığım böylece iyice düşmüş oldu.

KIsmet diyelim, iyi düşünelim. Ben yine de herşeye rağmen iyi düşünmeye devam edicem.

Dün çok ağrım vardı, aslına bakarsanız bu tam kasık ağrısı gibi değildi. Karnım davul gibi şişti ve kramplar giriyordu, hani çok yemek yemişsinizdir de sonra spor yapmaya kalkarsınız. Dalağınıza ağrı saplanır hareket edemezsiniz, işte dün ara ara hep öyleydim.

Ama bugün ne şişlik ne ağrı, ne göğüste hassasiyet hiçbirşey kalmadı iyi mi kötü mü zaman gösterecek.

inşallah canım ne zaman tahlil yapıcaksın doktorun tarih verdi mi?

Bizde ilişkiden bu yana hiç ilişki yaşamadık doktor ilişki olsun olmasın birşey söylemedi bizde sormayı unuttuk 2 gün sonra internetten baktık bazı doktorlar ilişki önermiş bazıları hiç önermemiş eşimde korktu zarar verirsek diye ve o günden beri hiç ilişki yaşamadık bilseydim böyle bi şans olduğunu keşke

ne iyim ne kötü bu gün kontrole gittim kist vardı aşılamam birdahaki aya kaldı cnm ona sıkıldı biraz

Canım dün gece birden çıkmak zorunda kaldım nolur kusura bakma .... Canın sıkılmasın hiç bak herşeyde bir hayır vardır...Sağlıklı ol canım yeter ki vakti geldiği zaman olur...

Öncelikle merhaba...

Allah'ım nazarlardan korusun,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....aşılamadan 3 ay sonra kendiliğinden hamile kalmışsın..çok haklısın ben kendi adıma konuşursam evet bazen yeri geliyor çok takıyorum kafama hatta hemşire de aşılamadan sonra demişti hiç birinizin bişeyi yok kafanıza taktığınız için olmuo demişti...Ahhh ahhh....
Arkadaşımın eltisi umudunu kaybedenlere en güzel örnek...3 aşılama 4 tüp bebek hepsi negatif...tedaviye bıraktıktan 1-2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı....ve şuan kızı 8 aylık oldu bile...
Teşekkürler,çok iyi moral oldu valla en azından bana :)

maalesef canım böyle bir şanssızlığımız var. Ama lütfen olumsuz düşünme. her zaman önemli olan 1 adet sperm. yani şansına aşılama zamanında olmus da olabilir. ARTIK DUA EDİCEZ BAŞKA BİŞEY DİİL

hayırlısı inşallah bizde alırız kucağımıza bebişlerimizi. bana aşılama yaparken hiç bakılmadı yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye direk aşılama yapıldı ultrasonsuz bu normal mi size ultrasondan çatlayıp çatlamadığına baktılar mı

Yok ayrıca alltan vajinal ultrason olmadım. Doktor aşılama yaparken, hemşirede üstten göbeğime bastırarak ultrason aleti ile aşılamayı ekrandan izlemeye ve doktoru yönlendirmeye yardım etti o kadar. Çatladı çatlamadı ayrıca bakılmadı.

canım aslında anladığım kadarıyla eline o kadar kolayda geçmemiş yani bizim kadar uğraşmamış ama söylemesede hemen hamile kalamadığınıda anladım konuşmalarından

demekki dikkatsiz bir arkadaş insanların duygularını pek önemsemiyor bazen böyle şeyler olabiliyo bana da bi arkadaşım hamile olduğunu söyleyememiş neden söyleyemedin diyorum canın sıkılır diye söyleyemedim diyor böyle şeyler malesefki yaşanıyor takılmicaksın çünkü çok saçma

Bana da bakılmadı sadece aşılama yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…