canım dün akşam bende bunu okudum kendim için umutlanmadım tabi ama gerçekten 10-12 günler kanda negatifi görüp 15. Gün birden değerlerin patladığı olanlar var çok şaşırdım
canım ben olsamda olmasamda abartı şeylerden hoşlanmıyorum.tamam sonuçta güzel bişey yaşıyor ama aynı odadayız ve ben devamlı onun bu şeylerini dinlemek istemiyorum sadece ben değil herkese saygı göstermesi lazım tabi benim birde ekstra bi durumum var bana daha çok batıyo söyledikleri.aşılamayla olan çocuklara yapay çocuk gibi dedi o günden beri gıcığım aslında
versagee ne kadar gıcık olsan azdır taşıdığı seyin mucizesinin farkında değil çok kolay geçmiş eline şanslı kullardan yani bi kere içine o sızı düşseydi karşısındakine farklı davranırdı...umarım yaptığı haksızlığın farkına en kısa zamanda varır..
canım dün akşam bende bunu okudum kendim için umutlanmadım tabi ama gerçekten 10-12 günler kanda negatifi görüp 15. Gün birden değerlerin patladığı olanlar var çok şaşırdım
canım ben bunu biliyordum hatta dun sana yazdım ve anında sildim. Yani nihayetinde kötüsüne hazırlıklısın artık seni yeniden umutlandırıp sonra yeniden üzmenin anlamı yok diye sustum. Olumlu olursa ne mutlu sana olmazsa zaten hazırlıklısın.
Ama benim bu duurm için aklıma tek bişey geliyor. Yumurta geç çatlamış olabilir ve aslında kadın aşılama anındaki spermlerle değil de birkaç gün sonraki ilişkiler sonucu hamile kalmıs olabilir.
canım ben bunu biliyordum hatta dun sana yazdım ve anında sildim. Yani nihayetinde kötüsüne hazırlıklısın artık seni yeniden umutlandırıp sonra yeniden üzmenin anlamı yok diye sustum. Olumlu olursa ne mutlu sana olmazsa zaten hazırlıklısın.
Ama benim bu duurm için aklıma tek bişey geliyor. Yumurta geç çatlamış olabilir ve aslında kadın aşılama anındaki spermlerle değil de birkaç gün sonraki ilişkiler sonucu hamile kalmıs olabilir.
canım benımde 2de oldu asılamam 20 dk uzandım hastahanede doktorum normal yasantına don dedı ama ben dınlenıcem benımde cok hafıf bı agrı oldu ama normal oda ınss guzel haberı beraber alırız cnm ya herkesde hamıle olur ınsssssssssssssss
Biraz kendimden bahsedeyim size;
cnm benım asılama oncesı ovıtrelle ıgnesı oldum 77 tl bıde asılamayada sperm yıkama falan toplam 350 tl verdım eklersın sana zahmet
CANIM BEN AYNI İLACI 12 TL YE ALDIM SENİNKİ NEDEN ÖYLE ACABA SOSYAL GÜVENCE VAR MI?
ama mesela bu bende hiçbri zaman geçerli olmayacak. Yani tahmin ediyorum ki 12. gün değerim neyse sonucum da o olacak.
Keza doktorum bize aşılama gecesi birliktelik önerdi ama biz biraz eşimle limoniydik, akşamı da misafirler gelen giden çok da yorgundum zaten yattım. Sonra da eşim zaten işi için şehir dışına gitti. Şansa bak ki aşıama yaptırdığım ya sadece aşılama anına kaldı gebelik şansım. NOrmalde aşılama ile oran zaten çok dsüşükken benim olasılığım böylece iyice düşmüş oldu.
KIsmet diyelim, iyi düşünelim. Ben yine de herşeye rağmen iyi düşünmeye devam edicem.
Dün çok ağrım vardı, aslına bakarsanız bu tam kasık ağrısı gibi değildi. Karnım davul gibi şişti ve kramplar giriyordu, hani çok yemek yemişsinizdir de sonra spor yapmaya kalkarsınız. Dalağınıza ağrı saplanır hareket edemezsiniz, işte dün ara ara hep öyleydim.
Ama bugün ne şişlik ne ağrı, ne göğüste hassasiyet hiçbirşey kalmadı iyi mi kötü mü zaman gösterecek.
CANIM BEN AYNI İLACI 12 TL YE ALDIM SENİNKİ NEDEN ÖYLE ACABA SOSYAL GÜVENCE VAR MI?
canım senin aldığın pregnly dir 77 tl olan ise ovitrella
ne iyim ne kötü bu gün kontrole gittim kist vardı aşılamam birdahaki aya kaldı cnm ona sıkıldı biraz
merhaba arkadaşlar
bende 3 yıllık evliyim ve polikistik over hastasıyım. planladığımız zamanda gebe kalamadım. ve bir kez aşılama oldum olmadı. fakat aşılamadan 3 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. su an kızıma kavuşmama Rabbimin izni ile 3 ay kaldı. size söyleyebileceğim tek sey bebek fikrini kafanızdan çıkarın ve rahat olun. ben bunu başardıktan sonra oldu inanın:) rabbim hepinizin gönlünün muradını versin selametle
selam 33 yaşındayım,adet tarihim 28 kasım,2.aşılamamı dün oldum.ve bekleyiş başladı
Bizde ilişkiden bu yana hiç ilişki yaşamadıkdoktor ilişki olsun olmasın birşey söylemedi bizde sormayı unuttuk 2 gün sonra internetten baktık bazı doktorlar ilişki önermiş bazıları hiç önermemiş eşimde korktu zarar verirsek diye ve o günden beri hiç ilişki yaşamadık bilseydim böyle bi şans olduğunu keşke
maalesef canım böyle bir şanssızlığımız var. Ama lütfen olumsuz düşünme. her zaman önemli olan 1 adet sperm. yani şansına aşılama zamanında olmus da olabilir. ARTIK DUA EDİCEZ BAŞKA BİŞEY DİİL
canım senin aldığın pregnly dir 77 tl olan ise ovitrella
YOK CANIM YA ALDIĞIM İĞNE BU ovitrelle 250 mcg 0.5 1 kul.haz.sir
YOK CANIM YA ALDIĞIM İĞNE BU ovitrelle 250 mcg 0.5 1 kul.haz.sir
Bende 77 tl aldım sgk raporsuz karşılamıyor dedi bana eczaneci
RAPOR VERMEDİLER Mİ SANA CANIM BU İLAÇLAR RAPORSUZ ALINMIYOR DİYE BİLİYORUM BANA DOKTORUM RAPOR VERDİ ÇÜNKÜ VARDIR BİŞEYLER MUTLAKA ANLAYAMADIM..
hayırlısı inşallah bizde alırız kucağımıza bebişlerimizi. bana aşılama yaparken hiç bakılmadı yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye direk aşılama yapıldı ultrasonsuz bu normal mi size ultrasondan çatlayıp çatlamadığına baktılar mı
canım aslında anladığım kadarıyla eline o kadar kolayda geçmemiş yani bizim kadar uğraşmamış ama söylemesede hemen hamile kalamadığınıda anladım konuşmalarından
hayırlısı inşallah bizde alırız kucağımıza bebişlerimizi. bana aşılama yaparken hiç bakılmadı yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye direk aşılama yapıldı ultrasonsuz bu normal mi size ultrasondan çatlayıp çatlamadığına baktılar mı
evet fiyatı 77.5 tl
bende aldım çünkü
RAPOR VERMEDİLER Mİ SANA CANIM BU İLAÇLAR RAPORSUZ ALINMIYOR DİYE BİLİYORUM BANA DOKTORUM RAPOR VERDİ ÇÜNKÜ VARDIR BİŞEYLER MUTLAKA ANLAYAMADIM..
bende rapor almadan kullandım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?