Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

İşte aşılama sırasında bile hiç ultrasonla bakılmadan aşılamam yapıldı benim sanırım yanlış giden birşeyler var bu ay olmazsa sanırım doktorumu değiştirmeliyim.

Hayirli cumalar hanimlar,

bugün dr gittim adetin 3. günü diye...tahlil felan derken tedaviye devam dedii....yeniden ve yine igneler kontroller derken pazar günü aşılamaya start veriyoruz...rabbim hakkimiz da hayirlisini versiiinnn....

Sana da hayırlı cumalar canım....

Hadi hayırlısı olsun umarım ve dilerim bu sefer olur :)

hayırlısı olsun canımmmmm, umutlu heyecan dolu günler yine seni bekliyor. Allah rast getirsin inşallah

benim de çikolta kistim vardı. üniversite son sınıfta ağrılarımdan dolayı ameliyat olmak zorunda kaldım.2007 de. sonra evlendikten 1.5 yıl sonra çocuk istemeye başladık yaklaşık 1.5 yıldır deniyoruz 8. ayda hamile kalmıştık mart ayında bebeğimi kaybettim. şimdi yine 9 ay oldu kürtajdan beri yine olmadı bu ay klomene başlayacaktım ki. Doktorum geçen ay eşime sperm testi yaptırmıştı. sonuçları alıp kendi kan tahlili sonuçlarım ile doktora gittim .Klomen kullanmayacaksın eşinin tedavi olması lazım dedi. sperm sayısı 7250 000 bunların arasında normal olan sperm %3 .eşim tedaviyi reddediyor.bir kere oldu yine olur diyor.Doktor aşılama yapamayız 10.000.000 spermden az durumlarda tüp bebek yapın eşiniz spermleri ile ilgili tedavi görmek istemiyorsa. eşime de hiç bir ey diyemiyorum üzülmesin diye .zaten şok oldu.hiç beklemiyordu .sorun bende sanıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…