Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Eşini ikna edebilirsin belki ama zorlayıcı şekilde konuşmadan canım. bende evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım 5 haftalıkken düşük yaptım üzerinden 1,5 yıl geçti bir daha olmadı eşimin sonuçları iyi bende de pko var sadece nasip işi işte bence eşini zorlamadan bebeği ne kadar istediğini anlatarak ikna edebilirsin sadece tek bir doktora gösterdiysen sonuçları bir doktora daha git ben 10 tane doktor gezdim düşük yapıktan sonra araştırılması için bir tanesi de sende pko var demedi en son bu gittiğim doktordan öğrendim bir doktorda takılma iyi olduğunu düşündüğüne devam et

canım regl olmadın değil mi henüz? Doktora gittin mi peki?

regl olmadım henüz ama doktorada gitmedim olmayı bekliyorum olduktan sonra gidicem aramadımda haberde vermedim tahlil yaptım diye normalde o beni yarın çağırmıştı tahlil için ama gitmiycem tabi artık :)

ayyy çok sevindim çok hızlısınız maşallah inşallah busefer olur

Arkadaşlar aşılamadan sonra doktorunuz ilaç verdi mi ? Ve yapmanız ve yapmamanız gereken şeyler söyledi mi?

Arkadaşlar aşılamadan sonra doktorunuz ilaç verdi mi ? Ve yapmanız ve yapmamanız gereken şeyler söyledi mi?

Bana şöyle yap böyle yap hiçbirşey söylemedi artık adet gününün geçmesini bekliycez adet olmazsan adetin geçerse kan testi yaptır adet olursanda yeniden geleceksin zaten dei herhangi bir ilaçta vermedi sadece pko için ilaç kullanıyorum o da folik asit içeriyor birde ağır işlerden kaçın dedi

Son düzenleme:

anladım canım inofolic kullanıyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…