ilk aşılama ya tecrube yok bizde danışarak öğrenmeye çalışıyorum desteğiniz için sağolun hepinizdedünkü negatif sonuçlardan çok etkilendim ben çok üzüldüm bir iki pozitif haberi gelse biraz umut olsa bize yakınlarda test yaptıran yaptıracak olan kimler var 15. günü görenler
aynen canım bende tecrübesizim aslında...hepimiz birer birer dökülüyoruz bakalım....inşallah bol bol hamişler çıkar bu topikten.... umudumuzu yitirmeden yola devam....
benim de çikolta kistim vardı. üniversite son sınıfta ağrılarımdan dolayı ameliyat olmak zorunda kaldım.2007 de. sonra evlendikten 1.5 yıl sonra çocuk istemeye başladık yaklaşık 1.5 yıldır deniyoruz 8. ayda hamile kalmıştık mart ayında bebeğimi kaybettim. şimdi yine 9 ay oldu kürtajdan beri yine olmadı bu ay klomene başlayacaktım ki. Doktorum geçen ay eşime sperm testi yaptırmıştı. sonuçları alıp kendi kan tahlili sonuçlarım ile doktora gittim .Klomen kullanmayacaksın eşinin tedavi olması lazım dedi. sperm sayısı 7250 000 bunların arasında normal olan sperm %3 .eşim tedaviyi reddediyor.bir kere oldu yine olur diyor.Doktor aşılama yapamayız 10.000.000 spermden az durumlarda tüp bebek yapın eşiniz spermleri ile ilgili tedavi görmek istemiyorsa. eşime de hiç bir ey diyemiyorum üzülmesin diye .zaten şok oldu.hiç beklemiyordu .sorun bende sanıyorduk.
öncelikle geçmiş olsun....çok zor bir süreçten geçmişsiniz sizde..maalesef bu yolda hepimiz yıpranıyoruz..sizin bir de kaybınız olmuş...ama pes etmeyin sakın...eşiniz ikna olur bence sizi kırmak istemez biraz zaman tanıyın olmazsa..hem belki olanları sindirmeye çalışıyordur...vakti geldiğinde pes etmeden konuşun eşinizle..hem sperm değeri değişebilir ki hep aynı kalmaz...e vitamini tableti içti benim eşim spermiyogram testi dolayısıyla...alternatif tıpı araştırın canım...Doğada ne mucizeler var....Umudunuzu kaybetmeyin...olmadı doktorun dediği gibi tüp bebek yaparsınız....
canım bende klomenle bile 4 yumurta falan oluyo hemde tam olgun boyutta ama prosedürde böyle hapla olmazsa 2 kerede iğneyi deniyorlar.kısmet artık bakalım allahım her ne kadar umudum yok desemde belki olur diyede ümit devam ediyor
arkadaşlar benim çikolata kistim olduğu halde doktor yumurtluyorsunuz siz zaten dedi klomene gerek yok .klomende bir hormon ilacı sonuçta gereksiz yere almamak lazım zaten yumurtluyorsanız ,benimkisi gibi problem eşinizde olabilir .
canım bende klomenle bile 4 yumurta falan oluyo hemde tam olgun boyutta ama prosedürde böyle hapla olmazsa 2 kerede iğneyi deniyorlar.kısmet artık bakalım allahım her ne kadar umudum yok desemde belki olur diyede ümit devam ediyor
Ahh ahhh bekleyip görücez canım....ne gerekiyorsa yapıcam...maddi durumum ne kadar el verirse artık...
Bende 7. günde biraz kasık ağrısı oldu batma gibi ondan sonra hiç ağrım sızım birşeyim olmadı akıntımda yok akıntı var mı sizde
benim aşılamayı sayarsak 7 saymazsak 6. günüm. Bugune kadar ara ara ağrılarım oluyodu, akıntım hergün sarı renkli oluyodu, ilk günler göğüs hassasiyetim vardı.
Bugün bıçak gibi hepsi kesildi, hayır olsun ne diyim
aynen canım bende tecrübesizim aslında...hepimiz birer birer dökülüyoruz bakalım....inşallah bol bol hamişler çıkar bu topikten.... umudumuzu yitirmeden yola devam....
öncelikle geçmiş olsun....çok zor bir süreçten geçmişsiniz sizde..maalesef bu yolda hepimiz yıpranıyoruz..sizin bir de kaybınız olmuş...ama pes etmeyin sakın...eşiniz ikna olur bence sizi kırmak istemez biraz zaman tanıyın olmazsa..hem belki olanları sindirmeye çalışıyordur...vakti geldiğinde pes etmeden konuşun eşinizle..hem sperm değeri değişebilir ki hep aynı kalmaz...e vitamini tableti içti benim eşim spermiyogram testi dolayısıyla...alternatif tıpı araştırın canım...Doğada ne mucizeler var....Umudunuzu kaybetmeyin...olmadı doktorun dediği gibi tüp bebek yaparsınız....
gerçekten çok yıprandık.Ablam kanser hastası bir yeğeni olsun çok istiyor.Zaten ilk bebeğimi de ablamın hastalığının metastaz yaptığını duyunca kaybetmiştim üzüntüden.ablam da şimdi kendisini sorumlu hissediyor.canım çok acıyor artık.ne kadar zormuş.
benim de çikolta kistim vardı. üniversite son sınıfta ağrılarımdan dolayı ameliyat olmak zorunda kaldım.2007 de. sonra evlendikten 1.5 yıl sonra çocuk istemeye başladık yaklaşık 1.5 yıldır deniyoruz 8. ayda hamile kalmıştık mart ayında bebeğimi kaybettim. şimdi yine 9 ay oldu kürtajdan beri yine olmadı bu ay klomene başlayacaktım ki. Doktorum geçen ay eşime sperm testi yaptırmıştı. sonuçları alıp kendi kan tahlili sonuçlarım ile doktora gittim .Klomen kullanmayacaksın eşinin tedavi olması lazım dedi. sperm sayısı 7250 000 bunların arasında normal olan sperm %3 .eşim tedaviyi reddediyor.bir kere oldu yine olur diyor.Doktor aşılama yapamayız 10.000.000 spermden az durumlarda tüp bebek yapın eşiniz spermleri ile ilgili tedavi görmek istemiyorsa. eşime de hiç bir ey diyemiyorum üzülmesin diye .zaten şok oldu.hiç beklemiyordu .sorun bende sanıyorduk.
canım ben tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. Senin dediğin devletteki prosedür. Tüp bebek merkezlerinde direkt iğne veriyorlar zaten, düşük doz da olsa iğne ile yola devam ediliyor.
Tabi bilemiyorum sende polikisti over var mı, yada muhtemelen yaşın genç yumurtaların daha çabuk cevap veriyordur.
canım regl olmadın değil mi henüz? Doktora gittin mi peki?
hayirli cumalar hanimlar,
bugün dr gittim adetin 3. Günü diye...tahlil felan derken tedaviye devam dedii....yeniden ve yine igneler kontroller derken pazar günü aşılamaya start veriyoruz...rabbim hakkimiz da hayirlisini versiiinnn....
Ahh ahhh bekleyip görücez canım....ne gerekiyorsa yapıcam...maddi durumum ne kadar el verirse artık...
TİKİTAA BUGÜN 9. GÜNMÜYDÜ CANIM YARIN KAN VERCENMİİİİ:)))))
Kaçar yumurtanız vardı benim bir tane 16 mm di
benim aşılamayı sayarsak 7 saymazsak 6. günüm. Bugune kadar ara ara ağrılarım oluyodu, akıntım hergün sarı renkli oluyodu, ilk günler göğüs hassasiyetim vardı.
Bugün bıçak gibi hepsi kesildi, hayır olsun ne diyim
Canım benimde yok ağrım sızım akıntım zaten göğsümde hiçbirşey hissetmiyorum hassasiyet ağrı sızı hiçbirşey yok ama benim belim çok ağrıyor normalde de arada bir ağrıdığı için hiç belirtimi değil mi diye hiç düşünmüyorum bile
regl olmadım henüz ama doktorada gitmedim olmayı bekliyorum olduktan sonra gidicem aramadımda haberde vermedim tahlil yaptım diye normalde o beni yarın çağırmıştı tahlil için ama gitmiycem tabi artık :)
dinlencek misin yeniden tedaviye devam etcek misin canım ben çok sabırsızım ne kadar sabırsız olduysam istediğim sey o kadar uzaklaşıyor benden tedaviye hiç ara vermek istemiyorum ben ama çok yıpranıyorum kendi kendimi yıpratıyorum
Arkadaşlar aşılamadan sonra doktorunuz ilaç verdi mi ? Ve yapmanız ve yapmamanız gereken şeyler söyledi mi?
kızlar benim aşılamamda tutmadı zannedersem çünkü adet belirtilerin hepsi başladı zaten hiç umudum yok açıkcası
CANIM BEN AYNI İLACI 12 TL YE ALDIM SENİNKİ NEDEN ÖYLE ACABA SOSYAL GÜVENCE VAR MI?
cnm evet vardı ssk ama 77 verdım mg olabılırmı acaba doktorum bısey demedı bende anlamadım ne zaman yapayım test bırde eczanedekı testler olmuypr dımı nasıl yapayım onuda bılmıyorum kan testı yapmadan
Selam 33 yaşındayım,adet tarihim 28 kasım,2.aşılamamı dün oldum.ve bekleyiş başladı
Canım benimde yok ağrım sızım akıntım zaten göğsümde hiçbirşey hissetmiyorum hassasiyet ağrı sızı hiçbirşey yok ama benim belim çok ağrıyor normalde de arada bir ağrıdığı için hiç belirtimi değil mi diye hiç düşünmüyorum bile
dinlencek misin yeniden tedaviye devam etcek misin canım ben çok sabırsızım ne kadar sabırsız olduysam istediğim sey o kadar uzaklaşıyor benden tedaviye hiç ara vermek istemiyorum ben ama çok yıpranıyorum kendi kendimi yıpratıyorum
CANIM DOKTORUM NE DERSE ONU YAPICAM YARIN Bİ GİDİCEM YİNE KAN VERİCEM DEĞER YÜKSELEBİLİRMİŞ ÖYLE DEDİ
CANIM DOKTORUM NE DERSE ONU YAPICAM YARIN Bİ GİDİCEM YİNE KAN VERİCEM DEĞER YÜKSELEBİLİRMİŞ ÖYLE DEDİ
İnşallah yükselir de güzel haberler verirsin bize bizi de haberdar et çok heyecanlı oluyo birlikte sonuç beklemesi :)
cnm evet vardı ssk ama 77 verdım mg olabılırmı acaba doktorum bısey demedı bende anlamadım ne zaman yapayım test bırde eczanedekı testler olmuypr dımı nasıl yapayım onuda bılmıyorum kan testı yapmadan
Lütfen büyük bir sabırla bekle ve idrar testi yapma testlerde silik de olsa lekeler çıkıyor çatlatma iğnesinden dolayı hayal kırıklıkları oluyo bence doktorun sana söylediği günü bekle ve kan han tahlili ver...
Bana şöyle yap böyle yap hiçbirşey söylemedi sadece artık adet gününün geçmesini bekliycez adet olmazsan adetin geçerse kan testi yaptır adet olursanda yeniden geleceksin zaten dei herhangi bir ilaçta vermedi sadece pko için ilaç kullanıyorum o da folik asit içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?