canım senin aldığın pregnly dir 77 tl olan ise ovitrella
ınan kutuya hıc bakmadım aldım dırek hastahaneye gıttım recetede ovıtrelle yazıyordu galıba bıde mg yuksekdı vallahı heyecandan ne yaptıgımı ne aldıgımı bılmıyorum dr bıle hıc bısey soramadım yanı kafam allak bullak :))))
ınan kutuya hıc bakmadım aldım dırek hastahaneye gıttım recetede ovıtrelle yazıyordu galıba bıde mg yuksekdı vallahı heyecandan ne yaptıgımı ne aldıgımı bılmıyorum dr bıle hıc bısey soramadım yanı kafam allak bullak :))))
SAĞLIK OLSUN CANIM ÇOK HAKLISIN İNSAN NAPTIĞINI BİLE BİLMİYOR ...
SAĞLIK OLSUN CANIM ÇOK HAKLISIN İNSAN NAPTIĞINI BİLE BİLMİYOR ...
aynen oyle cnm bırde ben dun bırlıktelık yasamadım esımle korktum zarar verırız dıye burda yazmıslarda olmalı falan dıye acaba tutmazmı cnm yazılanları okudukca
canım ben tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. Senin dediğin devletteki prosedür. Tüp bebek merkezlerinde direkt iğne veriyorlar zaten, düşük doz da olsa iğne ile yola devam ediliyor.
Tabi bilemiyorum sende polikisti over var mı, yada muhtemelen yaşın genç yumurtaların daha çabuk cevap veriyordur.
canım o konuda muallakta 5 doktora gittiysem 2 tanesi pco var dedi 3 tanesi yok dedi.rahimde pcolulardaki gibi kistli bir görünüm yok rahim temiz görünüyor ama adetlerim düzensiz yani bende anlamadım.bazı doktorlara özlellikle sordum pco varmı diye yok dedi klomen kullanıp o kadar yumurta olunca ki bu söylediğim 4-5 yumurta boyutu 18mm ve üstü olanlar bunun yanında 16-15-14 falan oluyo yani.ama ona rağmen hamile kalamadım canım
aynen oyle cnm bırde ben dun bırlıktelık yasamadım esımle korktum zarar verırız dıye burda yazmıslarda olmalı falan dıye acaba tutmazmı cnm yazılanları okudukca
CANIM BENİM DOKTORUM DA BUGÜN AŞILAMA GÜNÜ İLİŞKİ YOK AMA ERTESİ GÜN OLMALI DEDİ BAŞARI ŞANSINI ETKİLER DEDİ.. ÇABALIYCAZ CANIM SONUNA KADAR
anladım canım inofolic kullanıyorsun sanırım
CANIM BENİM DOKTORUM DA BUGÜN AŞILAMA GÜNÜ İLİŞKİ YOK AMA ERTESİ GÜN OLMALI DEDİ BAŞARI ŞANSINI ETKİLER DEDİ.. ÇABALIYCAZ CANIM SONUNA KADAR
o zaman bende deneyeyım bugun :)) benımde doktorum normal yasantınıza donun dedı kac yumurta vardı asılamada benım 3 du
evet inofolik kullanıyorum 3 ay inofolicle tedavi süreci yaptık nasip değilmiş olmadı sonra çatlatma iğnesiyle deneyelim dedi doktor ben aşılama istedim şimdi nasip bekliyoruz bakalım
o zaman bende deneyeyım bugun :)) benımde doktorum normal yasantınıza donun dedı kac yumurta vardı asılamada benım 3 du
KESİNLİKLE ÇOK MANTIKLI OLAN BU BENCEDE. . . SOL 1 TANE 24 MM SAĞ 2 ADET 11 MM 8 MM TOPLAM 3 ADET
KESİNLİKLE ÇOK MANTIKLI OLAN BU BENCEDE. . . SOL 1 TANE 24 MM SAĞ 2 ADET 11 MM 8 MM TOPLAM 3 ADET
aynı gıdıyoruz cnm herseyle benım olculerı bılmıyorumda ıns tutar cnm dualarım herkesleeee
aynı gıdıyoruz cnm herseyle benım olculerı bılmıyorumda ıns tutar cnm dualarım herkesleeee
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BU MUTLULUK HERKESE NASİB EDER İNŞLLAH RABBİM
doktoruna güvenmelisin bence biz sabırsız davranıyoruz ama aslında bu aşamadaki herşey daha çok yıpratıyor ve doktorlarımızda bunu istemiyor hakkımızda hayırlısı bende çok bekledim dün aşılamma oldu şimdi gün sayıyorum
evet evet çok sabırsızım ben ve herkes kafandan çıakr çocuk ol ol deyince olmuyor diyor ya ben buna çok inanıyorum kafamdan atabilsem belki de olacak ama düşük yaptığımdan beri çok üzüldüm çok kafama taktım bir ay boyunca tamam artık istemiyorum uğraşmayacağım diyorsam adet gelince kafama öyle bir takıyorum ki başımın ağrısından uyuyamıyorum benim önce kendimi yenmem lazım ama yapamıyorum
canım o konuda muallakta 5 doktora gittiysem 2 tanesi pco var dedi 3 tanesi yok dedi.rahimde pcolulardaki gibi kistli bir görünüm yok rahim temiz görünüyor ama adetlerim düzensiz yani bende anlamadım.bazı doktorlara özlellikle sordum pco varmı diye yok dedi klomen kullanıp o kadar yumurta olunca ki bu söylediğim 4-5 yumurta boyutu 18mm ve üstü olanlar bunun yanında 16-15-14 falan oluyo yani.ama ona rağmen hamile kalamadım canım
olumsuz düşünce yok. Bu aya kadar kalamamıştın sadece, bundan sonrası kalamıcaksın diye bişey yok!!! İnşallah bu ay olacka inşallah
olumsuz düşünce yok. Bu aya kadar kalamamıştın sadece, bundan sonrası kalamıcaksın diye bişey yok!!! İnşallah bu ay olacka inşallah
ciddiimisinnnnnnn....ayyyy ee nasıl atıcamkii kafadannnn...oyyyyy oyyyy
slmm kızlarr...aynı dertden müzdarip biriyim bende ..bekleyen herkeze o mucizevi haberi almaları için dua ediyorum..rabbim hepimize nasip etsinnn...
Bende pko var...5 yıllık evliyim...26 yaşındayım...pazartesi klomene başlıcam eger yumoşş olursa aşılama olucak ilk aşılamam olucakk bakalım hayırlısıı....düşünmemeye çalışıyorum güya ama kendimi burda buluyorumm..
evet canım ne kadar aklından çıkar densede olmuyor sürekli bunu düşünmek korunmak gibiymiş yumurta hücresinin duvarlarının kalınlaşmasına sebep oluyormuş bu yüzden de döllenme olamıyormuş bir doktorun konuşmasını dinlemiştim canım . . .
[sub][/sub]
:44: Biz kendi kendimizi bitiriyormuşuz demek ki kafamdan atmam lazım birde internetten araştırma yapmayı bıraksam iyi olacak sanırım iyice kendimi yoruyorum ben hatta ben değil hepimiz böyleyiz kafamızdan atamıyoruz
gerçekten çok yıprandık.Ablam kanser hastası bir yeğeni olsun çok istiyor.Zaten ilk bebeğimi de ablamın hastalığının metastaz yaptığını duyunca kaybetmiştim üzüntüden.ablam da şimdi kendisini sorumlu hissediyor.canım çok acıyor artık.ne kadar zormuş.
Allah yardımcın olsun canım...Allah'ım ablana ve bütün hastalara şifa versin....Çok zor canım ama kısmet değilmiş...ablan kendini suçlamasın...Herşey Allah tarafından..Alan da o veren de o..ikinizde moralinizi yüksek tutun...İnşallah Rabbim tez zamanda seni evlat sahibi yapar da ablanın da senin de yüzün güler...sağlıkla inşallah..
TİKİTAA BUGÜN 9. GÜNMÜYDÜ CANIM YARIN KAN VERCENMİİİİ:)))))
EFCEEE
EVET ŞEKERİM AŞILAMA GÜNÜNÜ DE SAYARSAK 9 SAYMAZSAK 8 :) KIZ YARIN YAPMAM ERKEN YARIN YAW :d
Kaçar yumurtanız vardı benim bir tane 16 mm di
cANIM BENİM DE BİR TANE VARDI OLGUN GELİŞMİŞ ONUN YANI SIRA 4 TANE DAHA VARDI AMA BOYUTLARI DAHA KÜÇÜKTÜ
Aşılamadan 4 gün önce 17.5 mm di diğerlerini bilemiyorum...
CANIM DOKTORUM NE DERSE ONU YAPICAM YARIN Bİ GİDİCEM YİNE KAN VERİCEM DEĞER YÜKSELEBİLİRMİŞ ÖYLE DEDİ
Bence de dinle ve git
slmm kızlarr...aynı dertden müzdarip biriyim bende ..bekleyen herkeze o mucizevi haberi almaları için dua ediyorum..rabbim hepimize nasip etsinnn...
bende pko var...5 yıllık evliyim...26 yaşındayım...pazartesi klomene başlıcam eger yumoşş olursa aşılama olucak ilk aşılamam olucakk bakalım hayırlısıı....düşünmemeye çalışıyorum güya ama kendimi burda buluyorumm..
Hayırlısı olsun canım...
:44: biz kendi kendimizi bitiriyormuşuz demek ki kafamdan atmam lazım birde internetten araştırma yapmayı bıraksam iyi olacak sanırım iyice kendimi yoruyorum ben hatta ben değil hepimiz böyleyiz kafamızdan atamıyoruz
aynen öyleeeee oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?