Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

anladım canım inofolic kullanıyorsun sanırım

Evet inofolik kullanıyorum 3 ay inofolicle tedavi süreci yaptık nasip değilmiş olmadı sonra çatlatma iğnesiyle deneyelim dedi doktor ben aşılama istedim şimdi nasip bekliyoruz bakalım

evet inofolik kullanıyorum 3 ay inofolicle tedavi süreci yaptık nasip değilmiş olmadı sonra çatlatma iğnesiyle deneyelim dedi doktor ben aşılama istedim şimdi nasip bekliyoruz bakalım

doktoruna güvenmelisin bence biz sabırsız davranıyoruz ama aslında bu aşamadaki herşey daha çok yıpratıyor ve doktorlarımızda bunu istemiyor hakkımızda hayırlısı bende çok bekledim dün aşılamma oldu şimdi gün sayıyorum

evet evet çok sabırsızım ben ve herkes kafandan çıakr çocuk ol ol deyince olmuyor diyor ya ben buna çok inanıyorum kafamdan atabilsem belki de olacak ama düşük yaptığımdan beri çok üzüldüm çok kafama taktım bir ay boyunca tamam artık istemiyorum uğraşmayacağım diyorsam adet gelince kafama öyle bir takıyorum ki başımın ağrısından uyuyamıyorum benim önce kendimi yenmem lazım ama yapamıyorum

evet canım ne kadar aklından çıkar densede olmuyor sürekli bunu düşünmek korunmak gibiymiş yumurta hücresinin duvarlarının kalınlaşmasına sebep oluyormuş bu yüzden de döllenme olamıyormuş bir doktorun konuşmasını dinlemiştim canım . . .

slmm kızlarr...aynı dertden müzdarip biriyim bende ..bekleyen herkeze o mucizevi haberi almaları için dua ediyorum..rabbim hepimize nasip etsinnn...

bende pko var...5 yıllık evliyim...26 yaşındayım...pazartesi klomene başlıcam eger yumoşş olursa aşılama olucak ilk aşılamam olucakk bakalım hayırlısıı....düşünmemeye çalışıyorum güya ama kendimi burda buluyorumm..

waw aramıza hoşgeldin canım seni klomen+çatlatma iğnesi+aşılama bu yolda yürüyenler sayfasından tanıyorum hakkında hayırlısı olur inşallah burada çok fazla aşılama olanlar ve olacaklar var umarım sana da yardımcı oluruz bende aşılamamı dün oldum inşllh rabbim nasib eder etmezsede razıyım .. . .

[SUB][/SUB]
:44: biz kendi kendimizi bitiriyormuşuz demek ki kafamdan atmam lazım birde internetten araştırma yapmayı bıraksam iyi olacak sanırım iyice kendimi yoruyorum ben hatta ben değil hepimiz böyleyiz kafamızdan atamıyoruz

kesinlikle söylediğin herşeye sonuna kadar katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…