Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canımm rabbim inşallah bu ay nasibine yazmıştırr..deneyimlerini yazdınmı geçmişe bakayımm...özeldemi yaptırdınn ??hangi şehirdeydin sen ??bidee SGNDMRV diye hitap etmek zor oluyorr canım diye hitap etsem olurmuu ?? :)

banada dr iğne dedi de ben bi ay daha klomen istedim gecen ay klomenlehiç yumoş olmadıı...o yüzden ben aşılamadan önce yumoş telaşındayımm olacakmı olmayacakmı diyee...

evet o topiktende bilgi almaya çalışıyorum ama orada bu ara herkez dinlenmede ve 2 bebek kaybettik onun hüznüde varr..

aynı durumdayımm..farketmeden kendimi sitelerde aşılama araştırırken buluyorummmm....yarın sınavlarım var bu hafta dersle oyaadım kendimi amaa sonrası nolur bilmiyorumm...daha aşılama olmadım olduktan sonrasını düşünemiyorumm...

canım adım merve adımıda söyleyebilirsin diğer tarafta çok aktif değildim bu aralarda çok takip edemedim elif'in durumunu biliyorum en son kendiliğinden oluşan bi gebeliği vardı onca tedaviden sonra hayırda şerde allahtan gelir canım sabırlı olmak lazım ben sana kendimi özet geçeyim 27 yaşındayım 3,5 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım hiç korunmadım 2 ay klomen ve serephone kullandım bu ay üçüncü klomen kullandım ilk aşılamam yapıldı dün bu yolda ilerliyoruz rabbim merhametini eksik etmesin üzerimizden.

bu zamana kadar aşılama neden olmadı canım merak ettim

bu zamana kadar aşılama neden olmadı canım merak ettim

sende sorun ne pko mu ??

memnun oldum merve...güzel duana kocaman amin diyorumm...

ben evliliğimin ilk yılında tedaviye başladım 5 ay klomen kullandım özele gittiğim halde dr takip yapmadı bende bu konuda cahildim..5 aylık hüsrandan sonra kabuguma çekildim kendime gelmem uzun sürdü ve bi çok dr kilo ver dedi kilo vermeye çalıştımm daha vermem gerekiyordaaa...

şimdi 3 ay önce yine başladım dr a...ilk ayki klomende yumoş oldu büyümedi 10mm de kaldı..o hastanedeki drlar tüp bebek dediler..hastane ve dr değiştirdim..

2. ay klomeni değişik verdi yeni dr um..3. günü başladım akşamları 2 tane içtim..1 yumoşum oldu ve çatlattık ama gebelik olmadı...

3. ayki klomenden hiç yumoş olmadı

şimdi tarlusal içtim beklemedeyimm..3. günü yine klomene başlıcamm..inşallah bu ay olursa yumoş aşılama olacakk...

nasipp..nasipden öte yol yok..bu ayda olmayacaksa rabbim sabrını versin yüreğimee...5 yılda her ay hüzün ekti yüreğimee...

seni takipdeyim 15 gün sonra güzel haberini alırım inşallah..ozamanada yumoş gelişirse ben aşılama olurum belkidee..hamişş olurda bize destek olursun inşallahh...

Son düzenleme:

sonuna kadar canım . . . şu mübarak günler hürmetine yüzümüz güler inşllh da bi sürü güzel haberler alırız veririz... Tedavi herkese şartsa küsme kabuğuna çekilme herşey nasib ne mucizeler var inşllh seninde mucizen tez vakitte sana gelir

sen nasılsın bakalım bugün??

Yarın şimdi doktora mı gidiceksin??

evet canım yarın doktora gidicem bir tahlil daha yapıcak hiç ama hiç umudum yok ama formlardada okuduğum kadarıyla yüksele biliyormuş hayırlısı bakalım

evet canım yarın doktora gidicem bir tahlil daha yapıcak hiç ama hiç umudum yok ama formlardada okuduğum kadarıyla yüksele biliyormuş hayırlısı bakalım

Evet canım bende okumuştum KK daha önce...negatif olup sonradan pozitif değer görenleri....Hayırlısını diliyorum....

Bende pzt anca yaparım herhalde ama eşimle konuştum idrar testi yapıcam ve idrar testinde pozitifi görürsem anca o zaman gidicem kan vermeye...yoksa niye gideyim ki diye düşündüm...:18:

bende bir daha idrar testi yapmak için adetimin geçmesini bekliycem senin gibi idrarda pozitifi görünce gitmeyi düşünüyorum ama çok gecikme olursa 1 hafta falan gider yaptırırım kan testimi

ben idrar testi yaptım canım sabah negatif 7. günde pozitifti ilaçların etkisiyle şimdi ilaçların etkisi gitmiş anlaşılan 9. gün bugün

İdrar testi en erken ne zaman yapılabilir ki acaba? acaba senin de erken mi olmuş ki??? idrarda daha geç çıkıyormuş ya canm...

AY BENİM KAFAM KARIŞTI...bende yapmasam mı acaba pzt ?

bende bir daha idrar testi yapmak için adetimin geçmesini bekliycem senin gibi idrarda pozitifi görünce gitmeyi düşünüyorum ama çok gecikme olursa 1 hafta falan gider yaptırırım kan testimi

Aslında bakma işte biz heyecan yapıyoruz en mantıklısı adetin gecikmesini beklemek....DAYANABİLENE TABİİ....

İdrar testi en erken ne zaman yapılabilir ki acaba? acaba senin de erken mi olmuş ki??? idrarda daha geç çıkıyormuş ya canm...

AY BENİM KAFAM KARIŞTI...bende yapmasam mı acaba pzt ?

ben sabırsızım valla dayanamadım 7. günden yaptım çok erken olmuş demekki çünkü ilaçların etkisi geçmemiş bir d ebir çok yerde de okudum burada sevgikelebeği de söyledi kanda 14. 15. günde çıkıyor ya idrara geç geçebilirmiş hcg değerleri ama kişiden kişiye fark ediyor işte bende bilemedim ama artık adet günümün geçmesini beklemeye çalışcam

senin adetine kaç gün kaldı benim 6 gün var

Canım benim adetim en erken 17 Aralık da gelebilir...bir kaç aydır değişiyor...Bazen 28 bazen 29-30-33 günde bir adet görüyorum en erken olasılığı 17.si.... yani 4.5 gün var

canım en geç haftaya bugün falan artık sonucumuzu öğrenmiş oluruz.sende heycan varmı?

canım en geç haftaya bugün falan artık sonucumuzu öğrenmiş oluruz.sende heycan varmı?

Canımcım ben zaten haftaya bugün büyük ihtimalle çoktan regli olmuş olcam:)

Artık hayırlısı diyorum canım...en erken 4.5 gün sonra hastalanbilirmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…