Canımcım ben zaten haftaya bugün büyük ihtimalle çoktan regli olmuş olcam:)
Artık hayırlısı diyorum canım...en erken 4.5 gün sonra hastalanbilirmm
bendede pko olduğu için bazen 2-3-4 gün ileri atıyor bakalım ne olacak halimiz. hiç ağrım yok diye diye kendime nazar deydirdim kasığım nasıl ağrıyor bacağıma kadar vurdu
:) Bu ağrıları neye yorsak şaşırdık dimi :):)
canım benim daha öncede olduğu için ben adete yoruyorum ama bi taraftanda diyorum ki ya bebekte varsa.çünkü hamileyken bikaç ay boyunca adet sancıları oluyormuş
evet canım zaten hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynıymış..haklısın....kendimi her ne kadar dinlemek istemesemde kendimi dinlerken buluyorum ve acayip kızıyorum o zaman
bende canım aynı senin gibi düşünüyorum ay kıssss bide ikimizde hamile kalıomuşuzu bu ay:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz
iyilik nolsun işte sen nasılsın canım ???
bende iyiyim çok şükür benim adet belirtilerim başladı bu ayda olmadı sanırım
adet günün ne zaman ki tahminen kaç gün kaldı canım???
19 da cnmm sende varmı belirti falan
Benimde var canım belirtilerim maalesef...zaten hastalanmadan önce değişik bir belirtim oluyordu...tarif edemediğim bişey...3 gün önce hissetmeye başlamıştım zaten....bir yanım pozitif sonucu görmeyi çok ama çok istiyor ama bir yandan da saçmalama olmadı diyor...karmançormanım anlicağın...Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Aminnnn cnm inşşş. bende cok ümitsizlige düşüyorum ama artık olsunnn çok istiyorum Rabbimden bunca yıl olmayınca sanki hic olmayacakmış gibi geliyo hayırlısı olsun hepimiz icin
Amin canım inşallah Rabbim bizlere de nasip eder....Önce sağlık versin de en önemlisi bu....
haklısın cnm saglık hayattaki en önemli şey sonra huzur sonrasındada bi evlat olsa çok güzel olur
hiiiiç öyle düşünme sakınnn bence tam tersi sizde daha çok umut var.
Bu forumda olan çoğu kişide kendisinde ya da eşinde bir sorun yok ve buna rağmen gebelik olmamıs. Bir düşün herşey iyiyken olmayan şeyin aşılamada şartlar biraz daha iyi diye olma şansı kaç?
Belli ki bu gibi durumlarda asşında henüz tıbbın elindeki imkanlarla çözülemeyen anlaşılamayan ama aslında varolan bri sorun var.
Ama seni düşün eşinde sperm değerleri az diye olmuyor belki, aşılamada noluyor bu değerler yükseltiliyor, hızı artıyor. Gerçekten tek sorun eşinden geliyorsa bu sorun giderilince aşılamada olumlu sonuc alma olasılığın artıyor bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?