Günaydınlar olsunnasılsınız durumlar nasıl var mı gelişmeler test yaptıranlar bize umut olacaklar?
Benim buyun 7. Gunum ama sabah tamamen regl agrilariyla uyandim bacagima kadar agri vurdu, birde regl olacagimzaman alttan hava kabarcigi gibi bir hareketlenme olur o da bolca var. 7. Gunden belki olurmu demeyin benim bu belirtiler 3-5 gun onceden gelir. Kahvalti masasida hingur hungur agladim esim de dalga gecti olmadiysa olmadi ne yani diyerekbizii sadece biz anlariz
Hayirlisi
Benim buyun 7. Gunum ama sabah tamamen regl agrilariyla uyandim bacagima kadar agri vurdu, birde regl olacagimzaman alttan hava kabarcigi gibi bir hareketlenme olur o da bolca var. 7. Gunden belki olurmu demeyin benim bu belirtiler 3-5 gun onceden gelir. Kahvalti masasida hingur hungur agladim esim de dalga gecti olmadiysa olmadi ne yani diyerekbizii sadece biz anlariz
Hayirlisi
lütfen beni de ekleyin31 yaşımdayım k.maraştayım,18.12.13 tarihinde ilk aşılamam olucak..son adet tarihim 7 aralık.. Serophene kullanıyorum sabah akşam..aşılama ücretini de çarşambadan sonra yazarım..rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın..
hem ağlaklık duygusallık da gebelik belirtisi derler :)) İNŞALLAHHHHHHHH hamilesindir hem de ikiz
hem ağlaklık duygusallık da gebelik belirtisi derler :)) İNŞALLAHHHHHHHH hamilesindir hem de ikiz
ağlama lütfen( benim eşim de pek rahat bazen kızıyorum benim kadar istemiyosun diye ben üzülmeyeyim diye rahat davranıyormuş öyle söylüyor..aldırma sen daha adet bile olmamışsın erken daha üzülmek için..
Hayirlisi
Kafana takma,düşünme demesi kolay tabii...Gel de bana sor...aklıma geliyor süreki o acabalar...Bir yanım umut diye bağırırken diğer yanım umutsuzlukta boğuluyor sanki...Ne zaman internete girsem kendimi burda buluyorum kızlar...
Çok zormuş...ki ben 4.5 yıllık evli olmama rağmen yolun başında sayılırım...henüz 1.aşılamam...Allah'ım emeklerimizin karşılığını verir inşallah..sürekli mücadele içindeyim,içindeyiz..Bu yolda yürüyen herkese sabırlar versin...Tabii ki yaşanabilecek çok ama çok daha kötü şeyler var insan hayatında...umarım bu bizim tek zorlu sınavımız olur...Allah'ım sağlık sıhhat versin de gerisi gelir diye düşünüyorum...ama şimdi yıprandığımı ve yorulduğumu farkettim...
Allah'ım güç kuvvet ver....
Hayirlisi
lütfen beni de ekleyin31 yaşımdayım k.maraştayım,18.12.13 tarihinde ilk aşılamam olucak..son adet tarihim 7 aralık.. serophene kullanıyorum sabah akşam..aşılama ücretini de çarşambadan sonra yazarım..RABBİM isteyen herkese çifter çifter nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Günaydınlar olsunnasılsınız durumlar nasıl var mı gelişmeler test yaptıranlar bize umut olacaklar?
Hayirlisi
Ah evet canimmaalesef bizimgibi hormonel usunmuyolar. Hatta gecen gun bana benim bugune kadar cocugum yoktu bundan sonrada olmazsa hayatimda bi degisiklik olmicak , tatmadigim bilmedigim bir duygu icin uzulemem sen daha onemlisin dedi. Hem sevindim duygulanim hemde benim kadar mucadele etme istegi olmayacaktir diye uzuldum
Tünaydin Hatuncuklar
kac gündür ski takip edemiyorum ama aklimdasiniz.
Bugün benim 13. günüm asilamdan sonra..adet olmam gerkdi aslinda bugün ama tik yok ne adetden ne de baska bi sey.. Pazartesi kan test yaptircam dün progestan hic kullanmadim..Buralarda okudugum kadariyla progestan adet gecikmesi yapiyormus..Side durumlar nasil ??
canım arkadaşım ben 6 yılıma girdim 3 kere aşılama oldum şimdide 4 hazırlık yapıyorum 2010 dan beri tedavi görüyorum ilk olmasa bile sonrasında denersin tabikide olması için çok dua ediyorum allah senin benim ve bütün çocuk isteyenlerin duasını kabul eder ve birartane o meyveden bizlere tattırır inşşşşş
neden kimse benimle ilgilenmiyor yazdıklarıma cevap vermiyor
o kadar çok test dediniz ki benide galeyana getirdiniz. bende eşimden idrar testi getirmesini istedim. idrar testinde kaç günde belli oluyor
Aramıza hoşgeldin...Allah'ım gönlüne göre versin..
GÜNAYDIN CANIM...Ben bugün bir garibim...duygusal takılıyorum...sen nasılsın..hatta kızlar nasılsınız ??
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?