Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
lütfen beni de ekleyin 31 yaşımdayım k.maraştayım,18.12.13 tarihinde ilk aşılamam olucak..son adet tarihim 7 aralık.. serophene kullanıyorum sabah akşam..aşılama ücretini de çarşambadan sonra yazarım..RABBİM isteyen herkese çifter çifter nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Günaydınlar olsun nasılsınız durumlar nasıl var mı gelişmeler test yaptıranlar bize umut olacaklar?

Günaydınlar olsun nasılsınız durumlar nasıl var mı gelişmeler test yaptıranlar bize umut olacaklar?

Benim buyun 7. Gunum ama sabah tamamen regl agrilariyla uyandim bacagima kadar agri vurdu, birde regl olacagimzaman alttan hava kabarcigi gibi bir hareketlenme olur o da bolca var. 7. Gunden belki olurmu demeyin benim bu belirtiler 3-5 gun onceden gelir. Kahvalti masasida hingur hungur agladim esim de dalga gecti olmadiysa olmadi ne yani diyerek bizii sadece biz anlariz

Hayirlisi

ağlama lütfen ( benim eşim de pek rahat bazen kızıyorum benim kadar istemiyosun diye ben üzülmeyeyim diye rahat davranıyormuş öyle söylüyor..aldırma sen daha adet bile olmamışsın erken daha üzülmek için..

hem ağlaklık duygusallık da gebelik belirtisi derler :)) İNŞALLAHHHHHHHH hamilesindir hem de ikiz

Son düzenleme:

amin diyorum öncelikle şansınız bol olsun

hem ağlaklık duygusallık da gebelik belirtisi derler :)) İNŞALLAHHHHHHHH hamilesindir hem de ikiz

Ah evet canimmaalesef bizimgibi hormonel usunmuyolar. Hatta gecen gun bana benim bugune kadar cocugum yoktu bundan sonrada olmazsa hayatimda bi degisiklik olmicak , tatmadigim bilmedigim bir duygu icin uzulemem sen daha onemlisin dedi. Hem sevindim duygulanim hemde benim kadar mucadele etme istegi olmayacaktir diye uzuldum

Canım ağlama lütfen hayırlısıyla tez zamanda Rabbim bize de nasip eder inşallah. dün benimde kasık ağrım vardı aynı adet sancısı gibi bugün geçti umudumu yitirmiycem olursa da olmazsada nasip artık. benim eşim benden heyecanlı test yapmıycam diyorum kendi kendime eve gidiyorum eşim gelince test yaptın mı diyor daha erkenmiş diyorum hadi hadi sen yapmışsınsır diyor dayanamayıp test yapıyorum aşılamadan öncede adetim 2 gün gecikse test yaptın mı diye gelirdi sonu hüsran oldu hep ben o zaman daha çok üzülüyorum eşim beni avutmaya çalışıyor ama o daha çok üzlüyor

Tünaydin Hatuncuklar

kac gündür ski takip edemiyorum ama aklimdasiniz.
Bugün benim 13. günüm asilamdan sonra..adet olmam gerkdi aslinda bugün ama tik yok ne adetden ne de baska bi sey.. Pazartesi kan test yaptircam dün progestan hic kullanmadim..Buralarda okudugum kadariyla progestan adet gecikmesi yapiyormus..Side durumlar nasil ??

canım arkadaşım ben 6 yılıma girdim 3 kere aşılama oldum şimdide 4 hazırlık yapıyorum 2010 dan beri tedavi görüyorum ilk olmasa bile sonrasında denersin tabikide olması için çok dua ediyorum allah senin benim ve bütün çocuk isteyenlerin duasını kabul eder ve birartane o meyveden bizlere tattırır inşşşşş

canım benim inş tutmuştur ve bebegin seninledir üzülme ağlama lütfen

Aramıza hoşgeldin...Allah'ım gönlüne göre versin..

GÜNAYDIN CANIM...Ben bugün bir garibim...duygusal takılıyorum...sen nasılsın..hatta kızlar nasılsınız ??

Ay canım işte bak sen o belirtiyi ne güzel belirtmişsin anlatabilmişsin...bana da aynısı oluyor adet olmadan önce hava kabarcıkları hahaha

Canım aynı mevzular bizde de konuşuluyor Üzülmeyelim artık yaaa...mutlu olalım bebetomlarımızlaa

TÜNAYDIN GÜZELİM...
regli olmamışsın kız acaba hamişmisin??pazartesi patlat bi test..inşallah hamilesindir canım
Ben progestanı reglim gelmeden bırakmicam canım...

AY canımmmm inşallah....ALLAH'IM SABIRLAR VERSİN HEPİMİZE...Allah'ım hepimize nasip etsin......:13:

o kadar çok test dediniz ki benide galeyana getirdiniz. bende eşimden idrar testi getirmesini istedim. idrar testinde kaç günde belli oluyor

o kadar çok test dediniz ki benide galeyana getirdiniz. bende eşimden idrar testi getirmesini istedim. idrar testinde kaç günde belli oluyor

kaçıncı günündesin 10 günü geçmediyse idrar testi yapma çünkü iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor ben denedim hcg bir de kandan çok daha sonra idrara karışıyormuş bende buradan öğrendim ne kadar güzel birbirimize yardımcı oluyoruz bilgi veriyoruz aşılamadan sonra 15. günü de geçtiysen dene şansını bakalım inşallah pozitif çıkar

Aramıza hoşgeldin...Allah'ım gönlüne göre versin..

GÜNAYDIN CANIM...Ben bugün bir garibim...duygusal takılıyorum...sen nasılsın..hatta kızlar nasılsınız ??

[/B]

iyiyim ben de :) heyecanla günler geçsin diye bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…