kaçıncı günündesin 10 günü geçmediyse idrar testi yapma çünkü iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor ben denedim hcg bir de kandan çok daha sonra idrara karışıyormuş bende buradan öğrendim ne kadar güzel birbirimize yardımcı oluyoruz bilgi veriyoruzaşılamadan sonra 15. günü de geçtiysen dene şansını bakalım inşallah pozitif çıkar
aşılama günümü sayarsak bugün 16 günüm, saymazsam 15 günüm
ben iğne kullanmadım. sadece kolomen kullandım. yapsamda yarın sabah yapıcam
allahım ne güzel test yapsana cnm neden bekliyorsun16 gününmüşinşşşşşş hamişsindir
AY canımmmm inşallah....ALLAH'IM SABIRLAR VERSİN HEPİMİZE...Allah'ım hepimize nasip etsin......:13:
canım ilk aşılamanmı klomenle bende 2 kez aşılama oldum
çok teşekkür ederim canım. inşallah öyleyimdir
tunaydın cnm arkadaslarım,kaderdaslarım yenı gun yenı umut yenı hayaller ve bol bol bebısler getırsın bıze benım bugun asılama gunuyle 3.gunum olacak yaa gunler gecmıyor sankı kafamdan atayım dıyorum olmuyor her dk netın basına gelıp bakınıyorum neler yapayım neler yapmayayım dıye nasıl bı duyguymus yaa allahım bızede nasıp etsın ınşşşşşşş[/Q
amin. inşaallah. ben bugün netin başından ayrılıp yemek bile yapamadım
tunaydın cnm arkadaslarım,kaderdaslarım yenı gun yenı umut yenı hayaller ve bol bol bebısler getırsın bıze benım bugun asılama gunuyle 3.gunum olacak yaa gunler gecmıyor sankı kafamdan atayım dıyorum olmuyor her dk netın basına gelıp bakınıyorum neler yapayım neler yapmayayım dıye nasıl bı duyguymus yaa allahım bızede nasıp etsın ınşşşşşşş
benim ilk aşılamam
inş tutar canım 3 aşılamamdanda olumsuz sonuç aldım aralık 9 kabusum oldu ocak 3 yeni aşılamaya start vereceğim napalım kaderin önüne geçilmiyor
inşaallah en yakın zamanda hepimizin kucakları şenlenir
Aramıza hoşgeldin...Allah'ım gönlüne göre versin..
GÜNAYDIN CANIM...Ben bugün bir garibim...duygusal takılıyorum...sen nasılsın..hatta kızlar nasılsınız ??
Ay canım işte bak sen o belirtiyi ne güzel belirtmişsin anlatabilmişsin...bana da aynısı oluyor adet olmadan önce hava kabarcıkları hahaha
Canım aynı mevzular bizde de konuşuluyorÜzülmeyelim artık yaaa...mutlu olalım bebetomlarımızlaa
TÜNAYDIN GÜZELİM...
regli olmamışsın kız acaba hamişmisin??pazartesi patlat bi test..inşallah hamilesindir canım
Ben progestanı reglim gelmeden bırakmicam canım...
tünaydınnnnn canımm atamazsın zaten ama relaks ol tatlım stres yapma bilgisayar ve telefonla çok haşır neşir olmayın kızlar bu arada tv izledim dr radyasyon oldugu için uzak durmaya çalışsınlar diyor
valla ben netın basından ayrılamıyorum kı(
Bari böyle birbirimize destek oluyoruz..
aynen ya en azından zamanı gecırıyoruz
ne diyeyim canlarım allahımmmmm hepinizin gönlüne göre versin inş hepimiz hamile kalırız bnim pek ümidim kalmadıya artık olsun yinede denemeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?