Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

aşılama günümü sayarsak bugün 16 günüm, saymazsam 15 günüm

ben iğne kullanmadım. sadece kolomen kullandım. yapsamda yarın sabah yapıcam

tunaydın cnm arkadaslarım,kaderdaslarım yenı gun yenı umut yenı hayaller ve bol bol bebısler getırsın bıze benım bugun asılama gunuyle 3.gunum olacak yaa gunler gecmıyor sankı kafamdan atayım dıyorum olmuyor her dk netın basına gelıp bakınıyorum neler yapayım neler yapmayayım dıye nasıl bı duyguymus yaa allahım bızede nasıp etsın ınşşşşşşş

tünaydınnnnn canımm atamazsın zaten ama relaks ol tatlım stres yapma bilgisayar ve telefonla çok haşır neşir olmayın kızlar bu arada tv izledim dr radyasyon oldugu için uzak durmaya çalışsınlar diyor

Zanetmiyorum icim hic öyle demiyo .. idrar testi de yapmayi düsünmüyorum kendimi korumak adina o tek cizgi görmekek adina kan testinde en azindan tel de maglesef diycek olup bittecek ..

ne diyeyim canlarım allahımmmmm hepinizin gönlüne göre versin inş hepimiz hamile kalırız bnim pek ümidim kalmadıya artık olsun yinede denemeye deger

Herseyin bi vakti zamani var.. Cok karisik duygular icerisindeyim.. Isden ayrildim tedaviye baslamk icin.. Isden ayrildigimdan ötürü evden cikmaz oldum zaten asilma oldukdan sonra yaklasik 7-8 gün cok agrim vardi. Elhamdüillah simdi hic agrim yok fakat kimselerle paylasmadigimdan kimseye konusmuyorum bu konuyu anca siz varsiniz iste.. gecen hafda tüm hafda disari cikmadim bu hafda bittmek uzere..Hemen ikinci asilmaya gecmeyi düsünen varmi aranizda?
Ikinci asilmada dami ayni ücret talep edilyiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…