Herseyin bi vakti zamani var.. Cok karisik duygular icerisindeyim.. Isden ayrildim tedaviye baslamk icin.. Isden ayrildigimdan ötürü evden cikmaz oldum zaten asilma oldukdan sonra yaklasik 7-8 gün cok agrim vardi. Elhamdüillah simdi hic agrim yok fakat kimselerle paylasmadigimdan kimseye konusmuyorum bu konuyu anca siz varsiniz iste.. gecen hafda tüm hafda disari cikmadim bu hafda bittmek uzere..Hemen ikinci asilmaya gecmeyi düsünen varmi aranizda?
Ikinci asilmada dami ayni ücret talep edilyiyo?
merhaba inşş. aşılaman tutar cnmm kaç gün önce yaptırdın aşılamanı
Merhbalar benim ilk asilamam 02 Aralik´da yapilmisti.
Peki senin ??
inşş. hayırlı haberler verirsin cnm belirti falan varmı sende benimde 4.aşılamam bende 4 aralıkta yaptırdım ama benim adet belirtilerimin hepsi başladı
Merhbalar benim ilk asilamam 02 Aralik´da yapilmisti.
Peki senin ??
Benim adet belirtilerim hic yok bugun adet olmam gerekti ama yok..Akintim olmustu affiniza siginarak diyorum bunu fakat o da yok.. Progestandan ötürü adet gecikmesi diye kendi kendime tehsis koydum. :)
Her hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah.. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Belirti demisken vucudumuzu cok dinledigimizden her seyi iyi yorumlayib umutlaniyoruz maglesef..
cnmm ne zaman test yapmayı düşünüyosun
cnm aşılaman hayırlı olsun negatif düşünme cnm RABBİM istesin yeterki her türlü olur benim eşimin sonuçları çok iyi ama ben hamile kalamadım henüz bendede problem yok demekki daha zamanı var bende eger adet olursam bu ayda tedavi göreceğim oda olmazsa mayısta tüpe başlayacam inşşş. RABBİM emeklerimizi boşa çıkartmazBende dün oldum aşılamamı. Ama nedense çok ağrım oldu. İlk aşılamamda bu ağrıyı yaşamamıştım. Sabah kalktığımda ancak kendime gelebildim. İşteyim bugün. Ağır kaldırma, İş yapma, kendini yorma bir sürü not. Ne kadarını tutarım bilmiyorum. Bunca hamile kalanlar habersiz dünyanın işini yaptılar aa bir baktılar hamileymişler.Ağır kaldırmam ama bilmiyorum çok ümitli olmadığım için çokda takmıyorum.
Crınone jel kullan dediler ama ben eski hasta olduğum için ayrıntı vermediler.
HAtırladığım sabahları kullandığım. Bende bugün sabah ilk jeli kullandım.
Yıkama sonrası 21 milyon dediler. Ama bu ml de mi toplam mı çok ayrıntı öğrenemedim. Hareket içinse toplamda %53.
Değerlerimiz için çok da iyi düşünemiyorum aslında. Bir çok kişi 60 -70 milyon spermle giriyor aşılamaya.
O yüzden ya işte içimde pek umut olmuyo.
Hayırlısı bekleyen arkadaşlara çoook çoook sabır.
Nisanda Tüp yolcuğu için bu son adım. 3 ay içinde plan proğram viramin -kür dönemi başlıyor kış günü de öyle zor oluyor ki bunları hazırlamak. HAyırlısı işte. Sizlerde boş durmayın arkadaşlar bir ucundan tutup başlayın, Aşılamala pek bel bağlanılmıyor. Belki değerleriniz bizden iyiyse bu kürlerle vitaminlerle daha iyi duruma getirip doğal yoldan hamile kalabilirsiniz.
haklısın cnm hep kendimizi dinliyoruz acabalarla her ayı geçiriyoruz sen bitek progestanmı kullanıyosun başka kullandığn ilaç varmı
Nasipse Pazartesi kan testi yapcam yani asilmadan 14 gün sonra olmus olacak insallah.
Hayir canim bana sirf progestan 200 mg verdi günde iki defa vajinal kullan dedi hepsi bu.. acikcasi okdar son 2 gündür salliyorum cünkü bu asilma süresince hormon deposu oldum bende asiri sislik ve kilo yapti esim de diyo. Cok sistin diye.
Pazertesi eger sonucu alirsam diyet ve spor olucak öncelikli programim.
Sen ilac kulaniyormusun ?
inşşşş. pozitif sonuç alırsın sonucu muhakkak yaz cnm dualarım seninle
aynen cnm sonuçta vucüdumuza hormon yükleniyo ister istemez oda kilo yapıyo bende hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbekten göbeğim morardı artık iğnelerden bunu dışında coraspirin progestan folbiol içiyorum
Benim büyük igne fobim vardi bu igneler sayesinde o da gecdi .. Kendi kendime igne yapmakdan
Canim nacizhane bi tavsiye Igneyi göbeginin 4 parmak araligindan hergün degisik yerden yap ve SIK bugün atiyorum sagdan yaptim yarin soldan sonra göbekden iki parmak sag sol böylelikle morluk olusmaz insallah.
bende tam tersi hap yerine iğneyi tercih ederim hap içince midem bulanıyo cnmm bende öle yapıyorum bi sağdan bi soldan ama yinede morardı bide bu iğne acıtıyo aşılamada yaptığımız iğneler hiç can yakmıyodu neyse zaten 3 tanem kaldı dayanacam artık
Anne olmak bu olsa gerek.. Biz bunlari göze almisken bizim Annelerimiz bizi büyütene kadar neler göze almistir.. Rabbim insallah bizlere de emanetini nasip eder.
evet cnm her türlü ağrıya acıya değer anne olmak inşş. RABBİM herkese yaşatır anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?