zanetmiyorum icim hic öyle demiyo .. Idrar testi de yapmayi düsünmüyorum kendimi korumak adina o tek cizgi görmekek adina kan testinde en azindan tel de maglesef diycek olup bittecek ..
herseyin bi vakti zamani var.. Cok karisik duygular icerisindeyim.. ısden ayrildim tedaviye baslamk icin.. ısden ayrildigimdan ötürü evden cikmaz oldum zaten asilma oldukdan sonra yaklasik 7-8 gün cok agrim vardi. Elhamdüillah simdi hic agrim yok fakat kimselerle paylasmadigimdan kimseye konusmuyorum bu konuyu anca siz varsiniz iste.. Gecen hafda tüm hafda disari cikmadim bu hafda bittmek uzere..hemen ikinci asilmaya gecmeyi düsünen varmi aranizda?
ıkinci asilmada dami ayni ücret talep edilyiyo?
8 aydır klomen miii?
Canım, sen tez zamanda bırak o doktoru, anlaşılan hiçbir bilgisi yok, hey Allah'ım yarabbimmmm
Eğer İstanbul'daydın sanırım canım, sana bir doktor önereyim, tetkiklerini, dosyanı al git gidebilirsen, ona git lütfen
Gebe olursan bu ay eğer gebeliğinde git mutlaka o doktora...
Aşağıya link atıyorum forumda bi arkadaşa yazmıştım, onu oku anlayacaksın neden git dediğimi
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/663509-dr-herman-isci-ilgili-soru.html
--------------------------------------------------
Canım ağlama lütfen hayırlısıyla tez zamanda Rabbim bize de nasip eder inşallah. dün benimde kasık ağrım vardı aynı adet sancısı gibi bugün geçti umudumu yitirmiycem olursa da olmazsada nasip artık. benim eşim benden heyecanlı test yapmıycam diyorum kendi kendime eve gidiyorum eşim gelince test yaptın mı diyor daha erkenmiş diyorum hadi hadi sen yapmışsınsır diyor dayanamayıp test yapıyorum aşılamadan öncede adetim 2 gün gecikse test yaptın mı diye gelirdi sonu hüsran oldu hep ben o zaman daha çok üzülüyorum eşim beni avutmaya çalışıyor ama o daha çok üzlüyor
canım benim inş tutmuştur ve bebegin seninledir üzülme ağlama lütfen
Aramıza hoşgeldin...Allah'ım gönlüne göre versin..
GÜNAYDIN CANIM...Ben bugün bir garibim...duygusal takılıyorum...sen nasılsın..hatta kızlar nasılsınız ??
Ay canım işte bak sen o belirtiyi ne güzel belirtmişsin anlatabilmişsin...bana da aynısı oluyor adet olmadan önce hava kabarcıkları hahaha
Canım aynı mevzular bizde de konuşuluyorÜzülmeyelim artık yaaa...mutlu olalım bebetomlarımızlaa
TÜNAYDIN GÜZELİM...
regli olmamışsın kız acaba hamişmisin??pazartesi patlat bi test..inşallah hamilesindir canım
Ben progestanı reglim gelmeden bırakmicam canım...
ama felaket derecede adet sancısı çekiyorum
canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende evliliğimin altıncı ayında hamile kaldım altı haftalıkken düşük yaptım bir buçuk yıldır olmuyor bende en az altı yedi doktora gittim en son gittiğim doktor pko olduğumu söyledi ama adetlerim çok düzenli...aşılamam tutmamıştı dün doktora gittim eşim dediki çok üzüldü geldiğimde gözleri şişmiş ağlamaktan dedi.sen takıntı haline getirmişin o zaman kafandan atmazsan biz istediğimiz tedaviyi uygulayalım olmaz başka şeylerle uğraş kafandan atmak zorundasın dedi nasıl yapacağımı bilmiyorum...
al benden de o kadar...
Aslında eşin en güzelini yapıyor seni bebek düşüncelerden uzak tutmak icin . Bence mutlaka da düşünmemek gerektigini bildigi icin yapiyordur herkes canından kanından bir evladi olsun ister ama sen kafana takma diye ugrasiyor bence benim esim gibi olsa daha mi iyi adet gunumde 30 kere arayip geldi mi birsey diye soruyor ben daha cok stres yapiyorum hatta bu stresler yüzünden adet duzenim cok bozuldu adet olunca ben aglamaya başlıyorum esim beni motive etmeye calisiyor yani esinin boyle olmasi daha iyi bence senin kafandan atman icin elinden geleni yapiyoramin cnaım hepimize nasip eder tez zamanda inşallah.
Eşim her zaman benim bu çocuk sevdamdan korktuğunu söyler. Eminim eşim de bir çocugu olsun çok istiyordur ama o hep çok istemenin sağlıksız bir düşünce olduğunu söylüyor. Ne diyebilirim ki haklı aslında. Oluruna bırakmak gerekiyor ama işte ne bileyim.
Benim dün 7. günümdü doktorum istemedi ama benim aklımda progesteron değerime baktırmak gibi bir düşünce vardı. Hafta içine denk gelse hiç problem değil sabah işe giderken laba uğrar hallederdim ama cumartesi oldugu için mecbur eşimle birlikte hareket etmem lazım, iizan vermedi. Çatladıysa çatladı çatlamadıysa da görüceksin 3-5 güne nasılsa diye.
O nedenle yumurtam ne almede onu da bilmiyorum.
Günaydin iyi Pazarlar calisnlar icin özelikle bugün nekdar degerli dir bilirim
Yarin benim kan testi günüm.. adet olcakmisim hissi hic yok sanirim progestandan ötürü gecikecek...
Sizlere sormak istedigim benim tedavi gördügüm hastane sehir disinda ben simdi yarin herhangi bi hastaneye gidip test yaptirmak istiyorum desem olurmu? Ya da bundan önceki gittigim jinekolaga gidim adetim gecikti kan teti istiyommu diyim ?
Yarin ac gitmeyi düsünyorum ki negativ sonuc alacagimdan ski bi diyete baslicam insallah.
Hatta kafa dagitayim diye ailemin yanina gideyim diyorum..
Sizde durumlar nasil ?
Gunaydin :) pazar gunleri uyumak kadar güzel birsey yok ama erkenden uyanip yapistim gene buraya canim yari. Insallah pozitifi gorursunde bize umut olursun.
Gunaydin kızlar sizleri sureklu takipteyim bende asilama yaptirdim bugun 15. Gunuydu fakat regl oldum zaten pek umutlu degildim asilamada dktr cok onemli ben klomen kullandim yumurtam 28 mm olmus 11. Gunde vw bana bu yumurtaya igne verdi ben israrla sordum bu yumurta cok buyuk degil mi diye yok dedi gece igneyi vurmadan tekrar aradım ertelesek mi diye yok vur dedi tabi ben bu arada aeastirmaya dvm ediyorum dktr sutesinden bir kac dktrsordum oonlarda buyuk dedi ve asilama günü geldiginde direk bakmadan spermleri verdirdi biz de bu arada beklerken baska dktr gittik yum. gostrrdim 31 mm olmuş yani kist olmus ama bunun yanunda ignenin etkisi ile iki yumurta daha buyumus 19 ve 18 mm belki onlar catlar diye asilamayi oldum tabu asilama olmadan kendi dktrm baktı catlamayan yumurtaya catladi dedi
Kisacasi bazi dktr lar isi ticarete dokmus bizim duygularimiz hic onemli degil
Gunaydin kızlar sizleri sureklu takipteyim bende asilama yaptirdim bugun 15. Gunuydu fakat regl oldum zaten pek umutlu degildim asilamada dktr cok onemli ben klomen kullandim yumurtam 28 mm olmus 11. Gunde vw bana bu yumurtaya igne verdi ben israrla sordum bu yumurta cok buyuk degil mi diye yok dedi gece igneyi vurmadan tekrar aradım ertelesek mi diye yok vur dedi tabi ben bu arada aeastirmaya dvm ediyorum dktr sutesinden bir kac dktrsordum oonlarda buyuk dedi ve asilama günü geldiginde direk bakmadan spermleri verdirdi biz de bu arada beklerken baska dktr gittik yum. gostrrdim 31 mm olmuş yani kist olmus ama bunun yanunda ignenin etkisi ile iki yumurta daha buyumus 19 ve 18 mm belki onlar catlar diye asilamayi oldum tabu asilama olmadan kendi dktrm baktı catlamayan yumurtaya catladi dedi
Kisacasi bazi dktr lar isi ticarete dokmus bizim duygularimiz hic onemli degil
Aslında eşin en güzelini yapıyor seni bebek düşüncelerden uzak tutmak icin . Bence mutlaka da düşünmemek gerektigini bildigi icin yapiyordur herkes canından kanından bir evladi olsun ister ama sen kafana takma diye ugrasiyor bence benim esim gibi olsa daha mi iyi adet gunumde 30 kere arayip geldi mi birsey diye soruyor ben daha cok stres yapiyorum hatta bu stresler yüzünden adet duzenim cok bozuldu adet olunca ben aglamaya başlıyorum esim beni motive etmeye calisiyor yani esinin boyle olmasi daha iyi bence senin kafandan atman icin elinden geleni yapiyor
Çok geçmiş olsun canım öncelikle. Hay allahım yaaa hayatımda böyle bişey görmedim. 28 mm yumurta ne demek yaa zaten o kiste dönmüş. Veterinerlik mi okumus senin doktorun, yazıklar olsun. Bizim zayıf noktamızdan faydalanıyorlar. Ve inanamıyorum sen doktorundan daha çok olaya hakimsin.
Allah böyle doktorlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi
Gecmis olsun diyerek baslayayim benim de basimdan öyle bi sey gecti gibi bende internetten o doktoru arastirmistim. Benim tek avantajim eczaci olmam oldu ve burda okuduklarimi da cok büyük katkisi oldu..
Ben diyordum doktora su ilaciyazsaniz tedavi sürecini icin.. Vs..
Bi de hipokrat yemini etmisler utnmadan.. Yazik..
Rabbim daima iyi insanlara karsilastirsin.. Illaki arastirmak gerekiyo ama mesela benim suandki gittigim doktoru yere göge sigdiramiyorlar ben ise tam aksi pek hatta hic memnun degilim ben sehir disindan gidiyorum ve en az 3 saatimi aliyo oraya gittmek adamin bana ayirdigi vakit muane ile birlikde 5 dk bile degil. soru sordugumda hayirlisi olur insallah tedaviye nasil yanit vereceginiz baklim diyo..
Uzun lafin kisasi sansi meselesi gibi bi sey bu da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?