canım senin kaçıncı gün oldu. O belirtilerin devam ediyor mu
Günaydin iyi Pazarlar calisnlar icin özelikle bugün nekdar degerli dir bilirim
Yarin benim kan testi günüm.. adet olcakmisim hissi hic yok sanirim progestandan ötürü gecikecek...
Sizlere sormak istedigim benim tedavi gördügüm hastane sehir disinda ben simdi yarin herhangi bi hastaneye gidip test yaptirmak istiyorum desem olurmu? Ya da bundan önceki gittigim jinekolaga gidim adetim gecikti kan teti istiyommu diyim ?
Yarin ac gitmeyi düsünyorum ki negativ sonuc alacagimdan ski bi diyete baslicam insallah.
Hatta kafa dagitayim diye ailemin yanina gideyim diyorum..
Sizde durumlar nasil ?
Gunaydin kızlar sizleri sureklu takipteyim bende asilama yaptirdim bugun 15. Gunuydu fakat regl oldum zaten pek umutlu degildim asilamada dktr cok onemli ben klomen kullandim yumurtam 28 mm olmus 11. Gunde vw bana bu yumurtaya igne verdi ben israrla sordum bu yumurta cok buyuk degil mi diye yok dedi gece igneyi vurmadan tekrar aradım ertelesek mi diye yok vur dedi tabi ben bu arada aeastirmaya dvm ediyorum dktr sutesinden bir kac dktrsordum oonlarda buyuk dedi ve asilama günü geldiginde direk bakmadan spermleri verdirdi biz de bu arada beklerken baska dktr gittik yum. gostrrdim 31 mm olmuş yani kist olmus ama bunun yanunda ignenin etkisi ile iki yumurta daha buyumus 19 ve 18 mm belki onlar catlar diye asilamayi oldum tabu asilama olmadan kendi dktrm baktı catlamayan yumurtaya catladi dedi
Kisacasi bazi dktr lar isi ticarete dokmus bizim duygularimiz hic onemli degil
Kizlar kusura bakmayin biraz uzun yazdim ama dktr iyi secin benim burda secenegim olmadığı icin ona güvenme k zorunda kaldım
Evet canım ara ara devam ediyor hava kabarcıklarıen erken salı günü reglimi bekliyorum artık
Yaaa öyle deme yaa, belki de olumlu olur yahu
Benim sabah yataktan kalkar kalkmaz regl ağrılarım başlıyor, hava kabarcıkları nedeniyle altımda hep bir ıslaklık hissi. Ama öyle kıvamlı bir akıntı yok, sanki su gibi.
Regl ağrılaırm da bika sonra kesiliyor. Bazen kasıklaırm ağrıyor. Ama sürekli yumurtalıklarımda bir kas ağrısı gibi bişey var. Eğildiğimde, birşey kaldırdığımda beliriyor. Hem de her iki tarafta. O nedenle kist oluşmuş olabileceğinden şüpheleniyorum.
:18:
Canım sürekli olumsuz şeyler yazıyorum kendi hakkımda,farkındayım...ama maalesef hislerim hiç değişmedi başından beri...içten içe olmadığını biliyorum..psikoloji çok önemli..her gün buraya girip yazı yazmak,yada diğer topikleri okumak bana iyi gelmedi galiba...çünkü sürekli belirti arar oldum...etkileniyorum herhalde...bu yüzden de hamile olmadığım halde reglimin gecikmesinden bile korkar oldum...çünkü bir kere başıma geldi..nisan 2013 de günü gününe gelen adetim tam 58 gün sonra geldi...sadece hamilemiyim acaba diye kendimi kurduğum için...şimdi yine aynı şeyleri yaparken buluyorum kendimi..korkuyorum....ama aynı zamanda kendime engel de olamıyorum...sizlerle yazışmaktan çok zevk alıyorum o ayrı...ama buralara girip sürekli hamilelik ile ilgili konuları irdelemek ne kadar sağlıklı orası tartışılır işte..
kendi adıma bu şekilde düşünüyorum...belki yanlış belki doğru...
Dün mesela eşimin ağabeysi ve eşi geldi..dışarı çıktık dolandık ettik...aşılama olduğumu biliyorlardı....bir an pişman oldum söylediğimize...çünkü ikeaya girip bebek odalarına bakmak istediler bizim için...sanki hamileymişim gibi davrandılar...Kayınvalideme kalsa şuan kesin hamileyim..biraz eski kafalı...gördüğü rüyalara yoruyor hamile oluşumu falan filan...psikolojim bozuldu yaa...:18:
maalesef aslında en kötüsünü biz kendimize yapıyoruz. Bu site ya da daha genel olarak internet bize iyi gelmiyor. Dediğin gibi olumsuz düşünüyorum ama buna rağmen sürekli belirti aramadan da duramıyorum. Ama işte insanın elinde değil, bilgisayarımı çalışıcam diye açtım pazar günü ve henüz hiç bir iş yapamaıdm forumlarda gezmekten.
Buna bir son vermek lazım.
Canım evet aynı şeyleri yaşamışız ne kadar kafamdan atmaya çalışsamda yapamıyorum bugun pazar benim uyumam lazimken hala internetten yazilar okuyorum ama gercekten ilk önce bizim kendimizi yenmemiz lazım Rabbim bizede nasip eder insallah düşük yaptıktan sonra ben kendimi cok zor topladım. Şimdi birde pkoula ugrasiyoruz canim kader ortağım gibi hissettim seni birden beni hep haberdar et olur mu
bende kader ortağım gibi hissettim seni haber ederim canım sende aynı şekilde bana haber ver.inşallah senin aşılaman tutmuştur canım ne zaman test yapıyorsun
Canım günaydın 12. güne girdim bugün adetim 19-20 aralıkta olmam lazım doktor adete kadar bekle biraz geçerse kan testi yaptır dedi en azından adetin biraz geçmesini bekleyeceğim geçerse yaptırcam gelirse zaten tutmadı demektir hayırlısı bakalım
günaydın canım benimde aşılamamın 12. günü bende senin gibi düşünüyorum bu hafta test yapmıcam.olumsuz sonuç görmekten bıktım artık zaten içimden test yaptırmakta gelmiyor
canım sanırım sen 5 aralıkta yaptırmıştın demi bende 4 aralıkta yaptırdım çok yakın tarihlerimiz inşallah bu sefer olumsuz sonuç görmeyiz de güzel haberler veririz birbirimize senin adetine kaç gün var? Az kaldı artık az bekliycez
Bugün aşılama gününü de sayarsam 12 gün oldu...
bu hafta test haftası hehe
Canım sanırım sen 5 aralıkta yaptırmıştın demi bende 4 aralıkta yaptırdım çok yakın tarihlerimiz inşallah bu sefer olumsuz sonuç görmeyiz de güzel haberler veririz birbirimize senin adetine kaç gün var? az kaldı artık az bekliycez
Canım zaten hesapladım en erken yarın regli olucam ben o yüzden teste gerek yok :) adet belirtilerim başladı günler evel...reglimi bekliyorum mutlu mutlu...
canım belli olmaz ya ne olacağı. ağrın çok oluyormu yoksa gelip gidiyormu
Canım ağrım yok...ama başka belirtiler var mesela çıkolata krizi:)yüzümde sivilceler falan filan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?