Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım senin kaçıncı gün oldu. O belirtilerin devam ediyor mu

Evet canım ara ara devam ediyor hava kabarcıklarıen erken salı günü reglimi bekliyorum artık

bence artık geciktirmeden yarın ilk işin kan testi vermek olsun canım...hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın

Kizlar kusura bakmayin biraz uzun yazdim ama dktr iyi secin benim burda secenegim olmadığı icin ona güvenme k zorunda kaldım

Büyük geçmiş olsun..Allah'ım bizleri böyle kötü niyetli insanlardan korusun...

Evet canım ara ara devam ediyor hava kabarcıklarıen erken salı günü reglimi bekliyorum artık

Yaaa öyle deme yaa, belki de olumlu olur yahu

Benim sabah yataktan kalkar kalkmaz regl ağrılarım başlıyor, hava kabarcıkları nedeniyle altımda hep bir ıslaklık hissi. Ama öyle kıvamlı bir akıntı yok, sanki su gibi.

Regl ağrılaırm da bikaç saat sonra kesiliyor. Bazen kasıklaırm ağrıyor. Ama sürekli yumurtalıklarımda bir kas ağrısı gibi bişey var. Eğildiğimde, birşey kaldırdığımda beliriyor. Hem de her iki tarafta. O nedenle kist oluşmuş olabileceğinden şüpheleniyorum.

:18:

Son düzenleme:

Canım sürekli olumsuz şeyler yazıyorum kendi hakkımda,farkındayım...ama maalesef hislerim hiç değişmedi başından beri...içten içe olmadığını biliyorum..psikoloji çok önemli..her gün buraya girip yazı yazmak,yada diğer topikleri okumak bana iyi gelmedi galiba...çünkü sürekli belirti arar oldum...etkileniyorum herhalde...bu yüzden de hamile olmadığım halde reglimin gecikmesinden bile korkar oldum...çünkü bir kere başıma geldi..nisan 2013 de günü gününe gelen adetim tam 58 gün sonra geldi...sadece hamilemiyim acaba diye kendimi kurduğum için...şimdi yine aynı şeyleri yaparken buluyorum kendimi..korkuyorum....ama aynı zamanda kendime engel de olamıyorum...sizlerle yazışmaktan çok zevk alıyorum o ayrı...ama buralara girip sürekli hamilelik ile ilgili konuları irdelemek ne kadar sağlıklı orası tartışılır işte..
kendi adıma bu şekilde düşünüyorum...belki yanlış belki doğru...

Dün mesela eşimin ağabeysi ve eşi geldi..dışarı çıktık dolandık ettik...aşılama olduğumu biliyorlardı....bir an pişman oldum söylediğimize...çünkü ikeaya girip bebek odalarına bakmak istediler bizim için...sanki hamileymişim gibi davrandılar...Kayınvalideme kalsa şuan kesin hamileyim..biraz eski kafalı...gördüğü rüyalara yoruyor hamile oluşumu falan filan...psikolojim bozuldu yaa...:18:

maalesef aslında en kötüsünü biz kendimize yapıyoruz. Bu site ya da daha genel olarak internet bize iyi gelmiyor. Dediğin gibi olumsuz düşünüyorum ama buna rağmen sürekli belirti aramadan da duramıyorum. Ama işte insanın elinde değil, bilgisayarımı çalışıcam diye açtım pazar günü ve henüz hiç bir iş yapamaıdm forumlarda gezmekten.

Buna bir son vermek lazım.

Haklısın bir son vermek lazım..ama sizlerden de kopmak istemiyorum bir yandan..ama belki de kendi sağlığım için girmem bir süre...
Artık regli olcaksam da olayım...Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah..

Bugün aşılama gününü de sayarsam 11 gün oldu...

bende kader ortağım gibi hissettim seni haber ederim canım sende aynı şekilde bana haber ver.inşallah senin aşılaman tutmuştur canım ne zaman test yapıyorsun

bende kader ortağım gibi hissettim seni haber ederim canım sende aynı şekilde bana haber ver.inşallah senin aşılaman tutmuştur canım ne zaman test yapıyorsun

Canım günaydın 12. güne girdim bugün adetim 19-20 aralıkta olmam lazım doktor adete kadar bekle biraz geçerse kan testi yaptır dedi en azından adetin biraz geçmesini bekleyeceğim geçerse yaptırcam gelirse zaten tutmadı demektir hayırlısı bakalım

günaydın canım benimde aşılamamın 12. günü bende senin gibi düşünüyorum bu hafta test yapmıcam.olumsuz sonuç görmekten bıktım artık zaten içimden test yaptırmakta gelmiyor

günaydın canım benimde aşılamamın 12. günü bende senin gibi düşünüyorum bu hafta test yapmıcam.olumsuz sonuç görmekten bıktım artık zaten içimden test yaptırmakta gelmiyor

Canım sanırım sen 5 aralıkta yaptırmıştın demi bende 4 aralıkta yaptırdım çok yakın tarihlerimiz inşallah bu sefer olumsuz sonuç görmeyiz de güzel haberler veririz birbirimize senin adetine kaç gün var? az kaldı artık az bekliycez

Son düzenleme:

inşllh arkadaşlar rabbim yüzümüzü güldürsün.benimde aşılamadan sonraki 5.günüm üzerimde aşırı bir rahatlık var anlam veremiyorum da bu rahatlığa acaba tahlil günü yaklaşınca bu rahatlık yerini korku ve telaşa bırakacak mı :26:

canım en erken perşembe günü regl olurum ben yani bu haftayı hasta olmadan atlatabilirsem ümidim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…