canım bu hafta dananın kuyruğu kopaxcak hafta sonuna doğru dökülürüz hepimiz
Canım inşallah sen hamilesindir...
inş canım yaaa bi taraftan umutlanıyorum bi taraftan tamamen ümidim kesiliyor.acayip git gel yaşıyorum
sen nasıl hissediyorsun kendini?
canım arada kasık ağrılarım oluyor dün rahattım pek ağrım olmamıştı ama bugün işe geldim ya yine belimden vurmaya başladı.test yaptırcakmısın ne zaman test yapmayı düşünüyosun
canım zaten regli günüm geldi çattı ha yarın ha öbürgün olcam diye düşünüyorum ...ama eğer bir mucize gerçekleşir ve adetim gecikirse o zaman yaparım test...geçen hafta 12.gün kesin yaparım dayanamam dedim ama dayanıyorum...o yüzden beklemede kalıcam tatlım...sen ne yapmayı düşünüyosun?
Merhaba arkadaşlar.
Aşılama gününü sayarsam 10 saymazsam 9. günüm.
Haftasonu ağlak bir şekilde yazdığım gibi fazlasıyla bariz adet belirtilerim var, ağrılarım hava kabarcıklarım, bugün başlayan göğüs hassasiyetim. Regl olmak için 3 gün daha veriyorum kendime, 3 gün içinde bu belirtilerle gelir gibime geliyor.
Haftasonu çok ağladım çok üzüldüm ama ben ağlasam da kendimi paralasam da değişmicek. Ve eşimle tüp bebeğe karar verdik. BU ay başlayamıcam herhalde görümcemler vs. Ankara'da olacak ve her daim birlikte olucam, ilaç saatlerim sapabilir. Ama tahminen Ocak adetimde tedaviye başlarız diye düşünüyorum.
Tabi ki Alah'tan umut kesilmez ama şu an bunları yazarken bile adet olmuş olabilirim, bir tuvalete gidip baksam iyi olur
canım böyle bir karar almışsınız madem en rahat zamanınıza denk getirin zaman önemli sen kendini en rahat hissdeceğin dönemde yaptır.peki nerde yaptıracaksın bellimi
Merhaba arkadaşlar.
Aşılama gününü sayarsam 10 saymazsam 9. günüm.
Haftasonu ağlak bir şekilde yazdığım gibi fazlasıyla bariz adet belirtilerim var, ağrılarım hava kabarcıklarım, bugün başlayan göğüs hassasiyetim. Regl olmak için 3 gün daha veriyorum kendime, 3 gün içinde bu belirtilerle gelir gibime geliyor.
Haftasonu çok ağladım çok üzüldüm ama ben ağlasam da kendimi paralasam da değişmicek. Ve eşimle tüp bebeğe karar verdik. BU ay başlayamıcam herhalde görümcemler vs. Ankara'da olacak ve her daim birlikte olucam, ilaç saatlerim sapabilir. Ama tahminen Ocak adetimde tedaviye başlarız diye düşünüyorum.
Tabi ki Alah'tan umut kesilmez ama şu an bunları yazarken bile adet olmuş olabilirim, bir tuvalete gidip baksam iyi olur
canım bende senin gibi düşünüyorum zaten benim adetim en erken perşembe olur bu hafta beklicem ben yani şimdilik öyle düşünüyorum zaten olursa bu hhafta olur
Ocak benim için aslında biraz sıkıntılı bir dönem kabul ediyorum, ama ben bir an önce olmasını istiyorum ne bileyim. Aşılamamı yaptırdğım yere gitmeyi düşünüyorum. Aşılamamı da tüp bebek merkezinde yaptırmıştım zaten, Ankara Gürgan Klinik canım
tamam canım bende ankaradayım burdan gelişmeleri paylaşırmısın benimde bilgim olsun ihtiyacım olursa bi seçenek olur benim içinde.bende sene sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum o zamana kadar olmazsa
Merhaba kizlar
bugün kan testi günümdü fakat misafir geleceginden dolayi gidemedim..
Az önce hic agrisiz sizisi adet olmusum.. 2 gün gecikmeli de olsa geldiler..
Hakkinizi helal edin sizlerinde vaktini aldim..
Yolla devammi tamami bilmiyorum, suan icin cok karisik duygulari icerisindeyim...
Merhaba kizlar
bugün kan testi günümdü fakat misafir geleceginden dolayi gidemedim..
Az önce hic agrisiz sizisi adet olmusum.. 2 gün gecikmeli de olsa geldiler..
Hakkinizi helal edin sizlerinde vaktini aldim..
Yolla devammi tamami bilmiyorum, suan icin cok karisik duygulari icerisindeyim...
Canım umudunu asla yitirme,bu sefer olmadıysa bir sonraki sefer olur inşallah....biraz ruhen ve bedenen dinlen...sonra yola devam edersin tatlım...iyi düşün ki iyi olsun...Allah'ım yolunu açık etsin canım...
Şu an çok üzüldün biliyorum canım ama bir an önce toparlanıp tedaviye devam etmeni öneririm kendini yıpratma sakın inşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecek Allah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
AMINNN
IYI DILEKLERIN ICIN COK TESEKKÜRLER..
Bi yandan zaman kayip etmeyim diyorum evet ama diger yandan vucudumuz hormon deposu oldu.. Ben cok duygusalastim..alingan kirilgan oldum ve sanki beni depresyona sürüklüyo gibime geliyo..
Suanda BIZLERI HACI YATMAZA BENZETIYORUM...
tamam canım bende ankaradayım burdan gelişmeleri paylaşırmısın benimde bilgim olsun ihtiyacım olursa bi seçenek olur benim içinde.bende sene sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum o zamana kadar olmazsa
canım aşılamanı ne kadara yaptırdın sen orada tüp bebeğe ne fiyat verdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?