AMINNN
IYI DILEKLERIN ICIN COK TESEKKÜRLER..
Bi yandan zaman kayip etmeyim diyorum evet ama diger yandan vucudumuz hormon deposu oldu.. Ben cok duygusalastim..alingan kirilgan oldum ve sanki beni depresyona sürüklüyo gibime geliyo..
Suanda BIZLERI HACI YATMAZA BENZETIYORUM...
Allah herkesin gönlüne göre versin. eşim çocuğumuz yok diye üzülüyor musun diye sorduğunda ona eğer çocuğum olduğunda bugünlerimi arayacaksam olmasın demiştim. gerçekten de bugünlerimize şükredelim .elimizde ne varsa onun için...sağlıklı bir beden ,güzel bir yüz, iyi bir aile ,çok iyi bir eş, resim yeteği, güzel bir ses, bilmiyorum hangisi var ise Allah bize neyi verdiyse onunla mutlu olursak vermediğini de verir belki diye düşünüyorum. inş. öyle olur.Neyiniz eksik ise o hayatınıza girsin neyiniz tam ise şükredin. Allah yardımcınız olsun.
Çok doğru ...
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...(AMİN)
Çok doğru ...
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...(AMİN)
düşünmeyelim demek gerçekten çok havada bir tabir. Bunu başarmak zor ama olur inş.
Her gün bu forumlara giriyoruz ,sadece burada yazılanlarla bile kendimizi hırslandırıyoruz. Burada anne olmak isteyenler forumu varken diğer tarafta hamileyimmm başlıkları açılıyor.
.ben 2013 mart ayında 7 haftalık bebeğimi ablamın hastalığının tekrar ettiğini öğrendiğim için üzüntüden ,stresten kaybettim.
O zaman 2013 ekim anneleri forumu vardı üye değildim ama yazılanları okur sevinirdim, kürtajdan sonra da forumu takip ettim ,bu beni çok üzüyordu onlarla başlamıştım ama finale varamadım. Sonra onların doğum hikayelerini okudum, kendim de doğum yapmışım gibi sevindim .
Bugünlerde ise bir umut doğdu içime , inanıyorum 2014 de hamile kalacağım inş. Allah bu eksiğimi kapatırken başka bir şeyimi eksiltmesin başka da bir şey istemem.
Benim yaırn 10. günüm, her ne kadar çok umutsuzum desem de insanın içinde acaba mı düşüncesi oluyor ve bununla yaşamak çok zor. Bir an önce tam anlamıyla olumsuzsa bunu öğrenmeliyim (ki bu %99 ihtimal) ya da olumlu ise ona konsantre olup kendime daha iyi bakmalıyım (ah işte bu %1 bile insanda umut yeşermesine yol açıyor)
bu nedenle yarın sabahtan kan vericem, tabi yarına kadar regl olmaz isem. Yarın öğlene kadar sonucum çıkar. BU haftanın test yapanı ben olayım yani, sizler için kendimi feda edicem kızlar :)
Ama yine de insan hissediyor bence, iç sesiniz ne diyorsa sonuç odur
benim yaırn 10. Günüm, her ne kadar çok umutsuzum desem de insanın içinde acaba mı düşüncesi oluyor ve bununla yaşamak çok zor. Bir an önce tam anlamıyla olumsuzsa bunu öğrenmeliyim (ki bu %99 ihtimal) ya da olumlu ise ona konsantre olup kendime daha iyi bakmalıyım (ah işte bu %1 bile insanda umut yeşermesine yol açıyor)
bu nedenle yarın sabahtan kan vericem, tabi yarına kadar regl olmaz isem. Yarın öğlene kadar sonucum çıkar. Bu haftanın test yapanı ben olayım yani, sizler için kendimi feda edicem kızlar :)
ama yine de insan hissediyor bence, iç sesiniz ne diyorsa sonuç odur
merhaba kızlar bende sabah 11de aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı diyoruz artık.eşimin sonuçları güzel çıkmış sevindim onada
şimdi biraz dinleniyorum.
Dr. Progestan verdi günde 3 tane birde arkadaşlar ananası öneriyor günde 1 dilim birde salep inşallah faydası olurda 18 aydır beklediğimiz nazlı bebişe kavuşuruz.
Benim yaırn 10. günüm, her ne kadar çok umutsuzum desem de insanın içinde acaba mı düşüncesi oluyor ve bununla yaşamak çok zor. Bir an önce tam anlamıyla olumsuzsa bunu öğrenmeliyim (ki bu %99 ihtimal) ya da olumlu ise ona konsantre olup kendime daha iyi bakmalıyım (ah işte bu %1 bile insanda umut yeşermesine yol açıyor)
bu nedenle yarın sabahtan kan vericem, tabi yarına kadar regl olmaz isem. Yarın öğlene kadar sonucum çıkar. BU haftanın test yapanı ben olayım yani, sizler için kendimi feda edicem kızlar :)
Ama yine de insan hissediyor bence, iç sesiniz ne diyorsa sonuç odur
şansın bol olsun güzel haberler veririsin inşllah allahımın izniyle benimde 5.gün bende de tutacak düşüncesi ve tutmayacak düşüncesi eşit gidiyor çok umutluyum ama ama olumsuz olursada razıyım.
inş.iç sesin yanılır sevgikelebeği:)
Canım inşallah sonucun olumlu çıkar da şu umutsuzluğundan bir an önce kurtulursun ben hiçbirşey hissetmiyorum sadece umutluyum ama içimden umudunu bırakma diyorum kendime sürekli
merhaba kızlar bende sabah 11de aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı diyoruz artık.eşimin sonuçları güzel çıkmış sevindim onada
şimdi biraz dinleniyorum.
dr. progestan verdi günde 3 tane birde arkadaşlar ananası öneriyor günde 1 dilim birde salep inşallah faydası olurda 18 aydır beklediğimiz nazlı bebişe kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?