Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Allah herkesin gönlüne göre versin. eşim çocuğumuz yok diye üzülüyor musun diye sorduğunda ona eğer çocuğum olduğunda bugünlerimi arayacaksam olmasın demiştim. gerçekten de bugünlerimize şükredelim .elimizde ne varsa onun için...sağlıklı bir beden ,güzel bir yüz, iyi bir aile ,çok iyi bir eş, resim yeteği, güzel bir ses, bilmiyorum hangisi var ise Allah bize neyi verdiyse onunla mutlu olursak vermediğini de verir belki diye düşünüyorum. inş. öyle olur.Neyiniz eksik ise o hayatınıza girsin neyiniz tam ise şükredin. Allah yardımcınız olsun.

geçmiş olsun canım maalesef Aralık ayı hiçkimseye yaramadı. Beklediğimizi umduğumuzu bulamadık gibi. Hamilelik bu ay kısmet değilmiş sana demekki, olumsuzluğa düşme lütfen yeni tedavinin detaylarını planla. Başka türlü zaman geçmiyor ve depresif oluyor insan.

Çok doğru ...
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...(AMİN)

Çok doğru ...
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...(AMİN)

doğru kızlar bu konuyu dün bende çok düşündüm ve gözlerimiz,kulaklarımız elimiz ayağımız tam, çok şükür aklımızda kıd değil,eşimle mutluyum iyi bi işim var annem babam kardeşlerim sağ ve sağlıklı.rabbim bu kadar şey vermişken çocuk meselesine bu kadar takılmak çok nankörmüş gibi hissettim kendimi

düşünmeyelim demek gerçekten çok havada bir tabir. bunu başarmak zor ama olur inş.
her gün bu forumlara giriyoruz ,sadece burada yazılanlarla bile kendimizi hırslandırıyoruz. burada anne olmak isteyenler forumu varken diğer tarafta hamileyimmm başlıkları açılıyor.
.Ben 2013 mart ayında 7 haftalık bebeğimi ablamın hastalığının tekrar ettiğini öğrendiğim için üzüntüden ,stresten kaybettim.
O zaman 2013 ekim anneleri forumu vardı üye değildim ama yazılanları okur sevinirdim, kürtajdan sonra da forumu takip ettim ,bu beni çok üzüyordu onlarla başlamıştım ama finale varamadım. sonra onların doğum hikayelerini okudum, kendim de doğum yapmışım gibi sevindim .
bugünlerde ise bir umut doğdu içime , inanıyorum 2014 de hamile kalacağım inş. Allah bu eksiğimi kapatırken başka bir şeyimi eksiltmesin başka da bir şey istemem.

Benim yaırn 10. günüm, her ne kadar çok umutsuzum desem de insanın içinde acaba mı düşüncesi oluyor ve bununla yaşamak çok zor. Bir an önce tam anlamıyla olumsuzsa bunu öğrenmeliyim (ki bu %99 ihtimal) ya da olumlu ise ona konsantre olup kendime daha iyi bakmalıyım (ah işte bu %1 bile insanda umut yeşermesine yol açıyor)

bu nedenle yarın sabahtan kan vericem, tabi yarına kadar regl olmaz isem. Yarın öğlene kadar sonucum çıkar. BU haftanın test yapanı ben olayım yani, sizler için kendimi feda edicem kızlar :)

Ama yine de insan hissediyor bence, iç sesiniz ne diyorsa sonuç odur

amin allahım göstermesin birdaha gerçekten bu söylediğine katılıyorum bir eksik kapanırken diğerini eksiltmesin hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimizede

inş.iç sesin yanılır sevgikelebeği:)

şansın bol olsun güzel haberler veririsin inşllah allahımın izniyle benimde 5.gün bende de tutacak düşüncesi ve tutmayacak düşüncesi eşit gidiyor çok umutluyum ama ama olumsuz olursada razıyım.

merhaba kızlar bende sabah 11de aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı diyoruz artık.eşimin sonuçları güzel çıkmış sevindim onada
şimdi biraz dinleniyorum.
dr. progestan verdi günde 3 tane birde arkadaşlar ananası öneriyor günde 1 dilim birde salep inşallah faydası olurda 18 aydır beklediğimiz nazlı bebişe kavuşuruz.

tedavin hayırlı uğurlu olsun inşşallah sağlıklı sıhhatli bebkler verir rabbim isteyen herkese...

Canım inşallah sonucun olumlu çıkar da şu umutsuzluğundan bir an önce kurtulursun ben hiçbirşey hissetmiyorum sadece umutluyum ama içimden umudunu bırakma diyorum kendime sürekli

şansın bol olsun güzel haberler veririsin inşllah allahımın izniyle benimde 5.gün bende de tutacak düşüncesi ve tutmayacak düşüncesi eşit gidiyor çok umutluyum ama ama olumsuz olursada razıyım.

çok teşekkür ederim canım. En güzeli nötr olmak, sakin olmak zaten. Olumsuzluğa düşünce kendimiz kötülükleri çağırıyoruz. Sen bu şekilde devam et :)

Kızlar sabah hödük hödük dayanırım diyordum ya regli geçeseye kadar,geçsin öyle test yaparım diyodum...şimdi içim içimi yiyor git yap diyor anasını satiiimm ama evde test yok eczanede çoooook uzak neyse biraz sakinleşeyim bari...dengem şaştı valla...ilaçlardanmıdır nedir manyaklaştım iyicene

sakinleşince test isteğim gidiyo...

Canım inşallah sonucun olumlu çıkar da şu umutsuzluğundan bir an önce kurtulursun ben hiçbirşey hissetmiyorum sadece umutluyum ama içimden umudunu bırakma diyorum kendime sürekli

en güzelini yapıyosun arkadaşım. Umarım olumsuzlukla sizin de modunuzu düşürmüyorumdur. Allah hangiize ne zaman kısmet ettiyse o zaman bebek sahibi olucaz inşallah

En taze anne adayı :)

Allah gönlüne göre versin, 14 gün sonra musmutlu haberi alıp bizi de sevindirirsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…