Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

o testi yap canım, valla benim 12. gün olsa ben uçarak giderdim test yaptırmaya o kadar diyim sana. Ama 12. günde idrarda çıkar mı emin değilim, kan testi en iyisi.

o testi yap canım, valla benim 12. gün olsa ben uçarak giderdim test yaptırmaya o kadar diyim sana. Ama 12. günde idrarda çıkar mı emin değilim, kan testi en iyisi.

eşimle konuştum şimdi telde....kan testine reglin geçerse gidersin dedi...idrar testini de bensiz yapma dedi
çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçti...hamileysem de idrar testinde çıkarmış artık.. KK hamilelik takviminde hesapladığın zaman büyük bir olasılıkla bugün idrardan öğrenebilirsiniz yazıyor canım ondan söyledim

ama eşim izin vermiyyyoorrrrrrrrrrrrrrrr
tırlatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeee

artık bir bebiş haberi almanın zamanı geldi güzel haberlerin olsun inşllh... Sırdan arka arkaya güzel haber veririz inşllh

Hayatımda ilk kez iç sesimin yanılmasını bu kdar istiyorum.

Çok teşekkür ederim canım çok hem de :))) Çok pozitif bir enerjin var umarım bu enerjin önce kendine sonra bana da yarar :)

senin de çok pozitif bir enerjin var .ben aşılama da yaptırmadım ama bu forumda yazmaya başladım nedense . totem yaptım 2014 ilk 3 ayında bebeğime hamile kalacağım, hı olmadı mı o zaman ben de aşılama yaptırırım .yani umudu yitirmenin anlamı yok. zaten çok uzun zamandır çok umutsuzdum.

artık bir bebiş haberi almanın zamanı geldi güzel haberlerin olsun inşllh... Sırdan arka arkaya güzel haber veririz inşllh

Ayyy canım inşallah ya...ben olmasam da bir başkası bu topikte hamile çıkarsa çoook ama çook sevinicem...keşke hepimiz kalsak ya da kalsaydık ama kısmet bakalım inşallah Rabbim bizleri sevindirir müjdelerle :)

Aminn inşllah.ALLAH'ım bu güzel dualarımızı ağzımızdan duy kullanırını sevindir yarabbim....:86:

tikita valla beni de gaza getiriyorsun benimde evde bir tane testim kaldı yarın sabah yapatyım bari senin yazılarını okuyunca iştaha geldim :

canım az daha sabret idrar testi için bugün çok erken zaten hamileysen bile çıkmayabilir.

inş. hamilesindir. neden kendin olmasan da bu topikten birileri hamile kalsın istiyorsun biliyorum.gerçekten böyle bir habere ihtiyacımız var. inş .Allah seni sevindirir,sen de bizi.

biraz önce doktordan geldim.Sol yumurtalığımda 1 tane 13,5 mm yumurtam olmuş.Cuma gününe kadar iğneye devam cuma kontrole gel dedi.İstenilen boyuta ulaşırsa pazar günü aşılamanı yaparız dedi.İnşallah yumurtam oluşurda aşılamam yapılır.

İNŞALLAH CANIM CUMAYA KADAR daha da büyürde aşılamn yapılır umarım tedavin hayırlı olsun

tikita valla beni de gaza getiriyorsun benimde evde bir tane testim kaldı yarın sabah yapatyım bari senin yazılarını okuyunca iştaha geldim :

Senin yarın sabah kaçıncı günün oluyor canım?ben eşimden vetoyu yedim

canım az daha sabret idrar testi için bugün çok erken zaten hamileysen bile çıkmayabilir.

Eşim müsaade etmiyor zaten canım

inş. hamilesindir. neden kendin olmasan da bu topikten birileri hamile kalsın istiyorsun biliyorum.gerçekten böyle bir habere ihtiyacımız var. inş .Allah seni sevindirir,sen de bizi.

Ne kadar içten yazmışsın çok teşekkür ederim canım...Sende İzmir'denmisin? nickinde 35 i görünce sorayım dedim

Hadi canım inşallah yumoşun büyür...Bende bir tane olgun yumurtayla aşılamaya girmiştim...bir sperm bir yumurta yeter...yeter ki kavuşabilsinler....HAYIRLISI OLSUN

slm cnm bendede hıcbır his yok ayrıca agrı falan hıcbırseyde olmadı asılamadan berı hıcbırsey olmadı umarım hayırdır ne bıleyım sende varmı bısey

canım bende adet sancısına benzer sancılar oldu özellikle dün göğüşlerde de biraz ağrı oldu sanki adet belirtileri gibi şuan için bişey yok herhangi bişey hissetmiyorum bir anlam yükleyemiyorum şuan umarım iyi bişeydir

bende bısey yok valla aynen bende bı anlam yukleyemıyorum beklemekte cok zor ALLAHIM nasıp etsın butun bekleyenlere inşşş

amin canım senle aynı gün olduk aşılamayı doktorun sana ne zaman test yap dedi?

cnm bısey demedı ya sınır oldum zaten bır cok hata var asılama oncesı sonrası bakalım kısmet allaha kaldı ıns tutar bana testle ılgılıde bısey demedı ama 16 gun zaten reglı gunum eger gecerse yaparım ben 12 falan yapmıycam reglımın gectıgı zaman yapıcam cnm sabretmeyı ogrenmelıyım

evet yanlış hatırlamıyorsam okudum doktorla olan şanssızlıklarını sana folik asit vermemesi felan ilginç bide 8 aydır klomen kullanıyormuşsun iyice bir değerlendir inşllah araştır sor başka doktora danış gerekirse bana 12 gün sonra dedi 12.gün regl tarihim 23 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…