Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

evet evet bı ton sey var bende zaten cok arastıran konusan bırısı degılım ve olan oldu benım reglı 28 ondan dolayı bekleyeyım dedım ıns senın olur burdakı bebek bekleyen herkesın olsun ve umarım tum sanssızlıklara ragmen benımde olurrr

bundan ötürü umutsuzluğa kapılma hepimizin bi dönem şanssızlı yaşadığı olmuştur bir doktor seçiyorsun kendine ilatişim kuruyorsun kolay bişey değil sürekli doktor değişimi de kolay değil ben doktorumu 3 senede zor buldum allah binlerce kez razı olsun

aslında ben doktora gıttıgımde cocuk dusunmuyordum ama korunmuyordukda o ılac falan verınce malum beklentım oluyordu her ay ve 8 sonunda asılama yapalım dedı tutmazsa yapmıycam bıdaha ekımde tup bebek yaptırmak ıstıyorum belkı ara verdıgım surede kendılıgındende olur kısacası cnm kısmet eger kısmetımızde varsa ne yaparsak yapalım olur ama kısmet degıl ıse ne yaparsak yapalım olmaz umudum benım olmasada buradakı herkesın hayırlı evlatları olsun bugun duygusalım bırazz

ÇOK NORMAL CANIM BU KONUDA KİM DUYGUSAL OLMAZ Kİ HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ SEN NE KADAR ÇABALARSAN ÇABALA RABBİM OL DEMEDEN OLMUYOR İŞTE...BOL BOL DUA EDELİM İNŞLLH.

Ne kadar içten yazmışsın çok teşekkür ederim canım...Sende İzmir'denmisin? nickinde 35 i görünce sorayım dedim
evet canım ben de izmirdenim. sen hangi doktora gidiyorsun ?

Ne kadar içten yazmışsın çok teşekkür ederim canım...Sende İzmir'denmisin? nickinde 35 i görünce sorayım dedim
evet canım ben de izmirdenim. sen hangi doktora gidiyorsun ?

Canım ben Ege üniversitesi hastanesine gidiyorum,infertilite bölümündeyim kadın doğumda..belirli bir doktorum yok...kim denk geliyorsa o ilgileniyor maalesef devlet olunca böyle oluyor....ama memnunum ben...maddi durumum el vermediğinden dolayı özele gidemiyorum canım..

çok şanslısın Ege üniversitesinden daha iyi bir yer düşünülemez bence .ben çalıştığım için sadece belirli zamanlarda doktora gidebileceğim için özele gitmek zorunda kalıyorum yoksa ben de ya Ege'ye ya tepeciğe giderdim. Çünkü son 1 ayda 3.doktorum bu hepsi hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. işleri güçleri para .o kadar ruhsuzlar ki.yani hiç üzülme özele gidemiyorsun diye

yok canım hiç kaygım yok zaten...Allah'a şükürler olsun çok memnunum..çünkü A'dan Z'ye araştırıyorlar..kademe kademe yürüyor herşey...evet belki biraz zaman alıyor ama olsun buna da şükür herşeyde bir hayır vardır diyorum....ama eğer ki özele gidicek olsaydım egepolü düşünebilirdim canım...medikal de olabilir...özellikle egepolden çok memnunlar...

şimdi beni daha iyi anlıyosun dimiiiiiiiiiii :))))))))) git yap şu testi

ben de medical e gidiyorum ama şimdi tekrar kordon doğuma gideceğim.orada bir bayan doktor var.çok şevkatli bir kadın gibi geldi. hem öyle paragöz de değil sanki.4 ocak adet tarihim inş. olmam ama olursam 3. günü kordona gieceğim inş.keşke ege üniversitesine gidebilseydim

şimdi beni daha iyi anlıyosun dimiiiiiiiiiii :))))))))) git yap şu testi

canım ya kocam müsaade etmiyor maalesef...en erken çarşamba sabahı yapabilirsin dedi eheuehue regli olmazsam çrş yapıcam...eğer izin verseydi şimdiye testim olmuştu zaten...evet seni çok iyi anladım hahahaha

İzin alamazmısın ki canım ? biliyorum zor ama .... bir şansını denesen canım????
Bu arada ben ilk başta kordonun Bornova şubesine gidiyordum ama maalesef senin söylediğinin aksine öyle bir doktora denk geldim ki anlatamam...ilk başta tahlillerimi bile orda yaptırdım parayla ama baktım olmicak devlet hst. yaptırıp götürdüm tavırları anında değişti...ve bana sen kesinlikle ilaçsız hamile kalamazsın dedi..ama ege ünv tam aksini söyledi senin sebepsiz olmuyor hiç birşeyin yok dedi canım....o yüzden ben hiç memnun kalmadım ama çiğlideki doktorlar nasıldır bilmem canımcım..seni etkilemek hiç istemem

kızlar sanırım ben hamileyim... bugün aşılamamanın 14.günüydü ve bchg = 166 çıktı

AMAN ALLAH'IM YAŞASIN KIZ HAMİLESİN
İİNANMIYORUM ÇOK İYİ OLDU BU YA BANA ACAYİP MORAL OLDU CANIM...
HADİ ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA....ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

gözünaydın canım darısı başımıza inş yaaa.... belirtin falan varmıydı canım

vala canım hiç dinlemedim kendimi ben olumsuz düşünüyordum yoktur die bugün bir test verdm böyle çıktı... sol kaşağımda batmalar oluyordu ama bu gecen ay da olmuştu..sadece altımda hep ıslaklık hissediyorum adet olucam sanıyorum..

kısss tikita biz ne zaman test yapsak acep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…