ben hala inanamıyorum ki çarşamba tekrar kan ver dedi doktorumm
kısss tikita biz ne zaman test yapsak acep:)
kızlar sanırım ben hamileyim... bugün aşılamamanın 14.günüydü ve bchg = 166 çıktı
Allah razı olsun Allah hepimize nasip eder inşallahhh ben hala şaşkınım ama inanamıyorum kiii..
CANIM BEN ANCA ÇARŞAMBA YAPABİLİRİM...AMA AKŞAMA EŞİMLE BİR KEZ DA KONUŞCAMMMM :d
benim aşılama gününü saymazsak 12. gün canım perşembe-cuma da günü de regli bekliyorum yarın sabah idrar testi yapayım mı sizce
Benim bu gece belli olur ne zaman yapıcğım testi...eşim bi gellsin de işten konuşucam
Benim bu gece belli olur ne zaman yapıcğım testi...eşim bi gellsin de işten konuşucam
canım ya kocam müsaade etmiyor maalesef...en erken çarşamba sabahı yapabilirsin dedi eheuehueregli olmazsam çrş yapıcam...eğer izin verseydi şimdiye testim olmuştu zaten...evet seni çok iyi anladım hahahaha
İzin alamazmısın ki canım ? biliyorum zor ama .... bir şansını denesen canım????
Bu arada ben ilk başta kordonun Bornova şubesine gidiyordum ama maalesef senin söylediğinin aksine öyle bir doktora denk geldim ki anlatamam...ilk başta tahlillerimi bile orda yaptırdım parayla ama baktım olmicak devlet hst. yaptırıp götürdüm tavırları anında değişti...ve bana sen kesinlikle ilaçsız hamile kalamazsın dedi..ama ege ünv tam aksini söyledi senin sebepsiz olmuyor hiç birşeyin yok dedi canım....o yüzden ben hiç memnun kalmadım ama çiğlideki doktorlar nasıldır bilmem canımcım..seni etkilemek hiç istemem
AMAN ALLAH'IM YAŞASIN KIZ HAMİLESİN
İİNANMIYORUM ÇOK İYİ OLDU BU YA BANA ACAYİP MORAL OLDU CANIM...
HADİ ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA....ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Allah razı olsun Allah hepimize nasip eder inşallahhh ben hala şaşkınım ama inanamıyorum kiii..
aslında idrar testi yapınca varsa bile idrara geç karıştığı için negatif çıkcak durduk yere üzülcez adetin geçmesini beklemeye çalışcam ama yapabilirsem :26:
canım sen yaptırırsan eğer kan testimi yaptırırsın
ya aslında izin alırım ama kısa süreliğine oraya gidince ne kadar vaktini alıyor doktorla görüşüp çıkmak ?mesela benim tüm testlerim tamam,eşimin de testleri var elimizde. aslında sıra yoksa hemen girebilirsem giderim. alo 182 den mi alıyorsun randevuyu ?hangi doktor denk gelirse onu seçiyorsun en kısa zamanda olsun diye doğru mu ?
doğru dişosun canım Allah razı olsun .. evet haklısın mesela hız değeri 25 di normalde bana aşılmada yıkanmadan sonra %75 oldu arttı yani ama ne bileiyim işte kendimi pek de ümitlendrmek istemiorumm
canım ya kocam müsaade etmiyor maalesef...en erken çarşamba sabahı yapabilirsin dedi eheuehueregli olmazsam çrş yapıcam...eğer izin verseydi şimdiye testim olmuştu zaten...evet seni çok iyi anladım hahahaha
İzin alamazmısın ki canım ? biliyorum zor ama .... bir şansını denesen canım????
Bu arada ben ilk başta kordonun Bornova şubesine gidiyordum ama maalesef senin söylediğinin aksine öyle bir doktora denk geldim ki anlatamam...ilk başta tahlillerimi bile orda yaptırdım parayla ama baktım olmicak devlet hst. yaptırıp götürdüm tavırları anında değişti...ve bana sen kesinlikle ilaçsız hamile kalamazsın dedi..ama ege ünv tam aksini söyledi senin sebepsiz olmuyor hiç birşeyin yok dedi canım....o yüzden ben hiç memnun kalmadım ama çiğlideki doktorlar nasıldır bilmem canımcım..seni etkilemek hiç istemem
AMAN ALLAH'IM YAŞASIN KIZ HAMİLESİN
İİNANMIYORUM ÇOK İYİ OLDU BU YA BANA ACAYİP MORAL OLDU CANIM...
HADİ ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA....ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
inşallah dayanırsın canım yaa :)aslında en doğrusu o....
hayır tatlım her ne kadar önce kanda belli olsa da ben önce idrar yapıcam hayatım...eğer negatif çıkarsa da adetimi beklicem...adetim gecikirse de gidip kan vericem...bu şekilde düşünüyorum...hayırlısı
Canımcım...ben sabah gidiyorum her seferinde saat 8:30 da ama maalesef öğleni buluyor işimin bitmesi...sanırım dışardaki testleri kabul etmiyorlar ama emin de değilim canım istersen sana özelden numarasını yazarım bilgi almaya çalışırsın kabul edip etmediklerini ona göre hareket edersin tatlım ama gerçekten emin değilim ama örneğin benden rahim filmi istediklerinde ben egede çektirdim yine ama dışarda da çektirsem kabul ediceklerdi mesela....hastanenin kendi web sayfasından alıyorsun randevu...mesela yarın için randevu alıcaksan bu akşam saat 20:00 itibari ile alıyorsun her zaman bir gün öncesinden alıyorsun..ama seni infertilite ya da tüp bölümüne yollarlarsa randevu almıyorsun bir daha istediğin zaman ya da onlar seni çağırdıklarında gidiyorsun...
evet canıms ana zahmet olmazsa yazabilir misin numarasını. eğer kabul ediyorlarsa götürürüm. en azından bir kere denemiş olurum. ege üniversitesine gerçekten çok güveniyorum. orası neden 182 ile alınmıyor ki acaba. bir tek rahim filmim kaldı yaptırmadığım.narkozla mı yaptılar sana?
hayır tatlım her ne kadar önce kanda belli olsa da ben önce idrar yapıcam hayatım...eğer negatif çıkarsa da adetimi beklicem...adetim gecikirse de gidip kan vericem...bu şekilde düşünüyorum...hayırlısı
canım bende çarşamba günü idrarda yapmaya karar verdim 14. gün varsa eğer idrardada çıkar bence
canım bende çarşamba günü idrarda yapmaya karar verdim 14. gün varsa eğer idrardada çıkar bence
Ay hadi o zamanayy çok heyecanlı yaw
ahhhh canımmm naısl sevindim nasıl sevindim anlatamam geçrekten bu forumda bir uğursuzluk vardı ve onun kırılmasına ihtiyacımız vardı. Bunu da senle yendik inşallah. Hayırlı uğurlu olsun güzeliimmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?