Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

CANIM BEN ANCA ÇARŞAMBA YAPABİLİRİM...AMA AKŞAMA EŞİMLE BİR KEZ DA KONUŞCAMMMM :d

benim aşılama gününü saymazsak 12. gün canım perşembe-cuma da günü de regli bekliyorum yarın sabah idrar testi yapayım mı sizce

Benim bu gece belli olur ne zaman yapıcğım testi...eşim bi gellsin de işten konuşucam

aslında idrar testi yapınca varsa bile idrara geç karıştığı için negatif çıkcak durduk yere üzülcez adetin geçmesini beklemeye çalışcam ama yapabilirsem :26:

ya aslında izin alırım ama kısa süreliğine oraya gidince ne kadar vaktini alıyor doktorla görüşüp çıkmak ?mesela benim tüm testlerim tamam,eşimin de testleri var elimizde. aslında sıra yoksa hemen girebilirsem giderim. alo 182 den mi alıyorsun randevuyu ?hangi doktor denk gelirse onu seçiyorsun en kısa zamanda olsun diye doğru mu ?

aslında idrar testi yapınca varsa bile idrara geç karıştığı için negatif çıkcak durduk yere üzülcez adetin geçmesini beklemeye çalışcam ama yapabilirsem :26:

inşallah dayanırsın canım yaa :)aslında en doğrusu o....

canım sen yaptırırsan eğer kan testimi yaptırırsın

hayır tatlım her ne kadar önce kanda belli olsa da ben önce idrar yapıcam hayatım...eğer negatif çıkarsa da adetimi beklicem...adetim gecikirse de gidip kan vericem...bu şekilde düşünüyorum...hayırlısı

Canımcım...ben sabah gidiyorum her seferinde saat 8:30 da ama maalesef öğleni buluyor işimin bitmesi...sanırım dışardaki testleri kabul etmiyorlar ama emin de değilim canım istersen sana özelden numarasını yazarım bilgi almaya çalışırsın kabul edip etmediklerini ona göre hareket edersin tatlım ama gerçekten emin değilim ama örneğin benden rahim filmi istediklerinde ben egede çektirdim yine ama dışarda da çektirsem kabul ediceklerdi mesela....hastanenin kendi web sayfasından alıyorsun randevu...mesela yarın için randevu alıcaksan bu akşam saat 20:00 itibari ile alıyorsun her zaman bir gün öncesinden alıyorsun..ama seni infertilite ya da tüp bölümüne yollarlarsa randevu almıyorsun bir daha istediğin zaman ya da onlar seni çağırdıklarında gidiyorsun...

doğru dişosun canım Allah razı olsun .. evet haklısın mesela hız değeri 25 di normalde bana aşılmada yıkanmadan sonra %75 oldu arttı yani ama ne bileiyim işte kendimi pek de ümitlendrmek istemiorumm

canım bak ben sana dmeiştim, belli bir sorunu olan insanlarda aşılama daha başarılı oluyor sende olma olasılığı daha yüksek demiştim :)

Allah tamamına erdirsin inşallaaaahhhh :)

evet canıms ana zahmet olmazsa yazabilir misin numarasını. eğer kabul ediyorlarsa götürürüm. en azından bir kere denemiş olurum. ege üniversitesine gerçekten çok güveniyorum. orası neden 182 ile alınmıyor ki acaba. bir tek rahim filmim kaldı yaptırmadığım.narkozla mı yaptılar sana?

Yazayım canım sana özelden...

anestezi ile çekmiyorlar canım ben anestezi almadan çektirdim...

Duygusal hayırlı olsun cnm degerin kat kat artsın inşallah. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

Duygusal hayirli olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
Bende bugun kontrole gittim 1 yumurtam 18 olmus cok sukur carsamba asilama olucak ins.... arkadaslar bide bu ay olmassa bi ay bekelmek zorundamiyim hemen arkasindan yaptirabiliemiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…