Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
duygusalcım gözün aydın hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.darısı tüm isteyenlere..

Duygusal hayırlı olsun cnm degerin kat kat artsın inşallah. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

Bence de canım hacı yatmaz gibiyiz haklısın eğer kendini hazır hissetmiyorsan biraz ara ver ama hiç kafana takmayacağın bir ay geçirmeye çalış lütfen

Insallah deniyecegim.. Ama aksi gibi reklam, internet su bu hepsi illa bana bebek hatirlatiyor..
Cevremde hamilelik haberleri vs..

kızlar benim aşılamam tutmadı yine az önce kahverengi leke geldi bu son ayım olacak tedavide biran önce gelse adetim doktora gitsem

Tesekkürler..inanilmaz destek oluyorsunuz...Rabbim kaldiramicamiz sinavlara sinamasin :)

İnşallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız. Dogru soyluyorsun canim nasipse tek yumurtada tek spermde yeter.

Merhaba kızlar beni de aranıza alin. Ben de 5 gün klomen kullandıktan sonra ayın 13u asilamami yaptırdım zeynep kamilde. Ama hiç olumlu bişey duymadım orayla ilgili. Zaten hiç ultrasonla falan bakmadan yaptılar. Çok umutsuzum anlayacağınız((

Hoş geldin canım...
Çoğumuzda ultrasona bakılmadan yapıldı diye biliyorum...en azından bende öyle oldu...aşılamadan sonrası zor...2 hafta beklemek....Allah'ım hayırlısını nasip etsin..

Bugün catlatma iğnemi kullandim gece 23 30da ovitrelle.folic plus ve demir eksikligim oldugu icin ferrum fort verdi doktorum çarşamba günü de asilama olucak dualarinizi bekliyorum kızlar :)

Bugün catlatma iğnemi kullandim gece 23 30da ovitrelle.folic plus ve demir eksikligim oldugu icin ferrum fort verdi doktorum çarşamba günü de asilama olucak dualarinizi bekliyorum kızlar :)

Hayırlısı olsun canım...İnşallah tutar

Phia bizi unuttu ..

hayırlısı olsun ALLAHIM en kısa zamanda saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Gunaydin kizlar, bugun asilamyi sayarsak 11 saymazsak 10. Gunum. Ve kan vermeye geldim dayanamiyorum napiim olumlu yada olumsuz sonucu bilip ona gore davranmam lazim. Olmadiysa icimdeki o ufacik umut kirintisi yuzunden bile kendimi kandirilmis hissedicem. Allah hayirlisini versin.

Bugun olumsuz konusmicam ve uzuntuyu cagirmicam. Allah bana insallah kismet etmistir, insallah adet belirtileri ile gebelik belirtilerim birbirine karismistir da ben hamileyimdir.

Kizlar pozitif enerjinizi ve duanizi esirgemeyin benden :)

günaydın canım tüm dualarımızla yanındayız inşllah güzel haberler verirsin..adet belirtilerin mi var dı tam dikkat etmemişim . . ..

günaydın canım tüm dualarımızla yanındayız inşllah güzel haberler verirsin..adet belirtilerin mi var dı tam dikkat etmemişim . . ..

evet canım cumartesi gununden beri yogunlaştırılmıs adet ağrılarım var. Göğüslerimde şişti. Bakalım. Olumsuz olmıcam olumlu düşünücem sonuç saatine kadar. 11 gibi sonuç mailime gelmiş olucak inşallah. POzitif sonuç olacak inşallah :)

hadi canım güzel haberlerini bekliyorum heyecanla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…