Duygusal hayırlı olsun cnm degerin kat kat artsın inşallah. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
kızlar sanırım ben hamileyim... bugün aşılamamanın 14.günüydü ve bchg = 166 çıktı
Bence de canım hacı yatmaz gibiyiz haklısın eğer kendini hazır hissetmiyorsan biraz ara ver ama hiç kafana takmayacağın bir ay geçirmeye çalış lütfen
geçmiş olsun canım maalesef Aralık ayı hiçkimseye yaramadı. Beklediğimizi umduğumuzu bulamadık gibi. Hamilelik bu ay kısmet değilmiş sana demekki, olumsuzluğa düşme lütfen yeni tedavinin detaylarını planla. Başka türlü zaman geçmiyor ve depresif oluyor insan.
İNŞALLAH CANIM CUMAYA KADAR daha da büyürde aşılamn yapılır umarım tedavin hayırlı olsun[/QUO
Hadi canım inşallah yumoşun büyür...Bende bir tane olgun yumurtayla aşılamaya girmiştim...bir sperm bir yumurta yeter...yeter ki kavuşabilsinler....HAYIRLISI OLSUN
Merhaba kızlar beni de aranıza alin. Ben de 5 gün klomen kullandıktan sonra ayın 13u asilamami yaptırdım zeynep kamilde. Ama hiç olumlu bişey duymadım orayla ilgili. Zaten hiç ultrasonla falan bakmadan yaptılar. Çok umutsuzum anlayacağınız((
ıyı geceler kızlar varmı benım gıbı uyuyamayan zaman gecmıyorrr
Bugün catlatma iğnemi kullandim gece 23 30da ovitrelle.folic plus ve demir eksikligim oldugu icin ferrum fort verdi doktorum çarşamba günü de asilama olucak dualarinizi bekliyorum kızlar :)
Ben varım ama acayip uykum var...direniyorum yatmamak için
Bugün catlatma iğnemi kullandim gece 23 30da ovitrelle.folic plus ve demir eksikligim oldugu icin ferrum fort verdi doktorum çarşamba günü de asilama olucak dualarinizi bekliyorum kızlar :)
Gunaydin kizlar, bugun asilamyi sayarsak 11 saymazsak 10. Gunum. Ve kan vermeye geldim dayanamiyorum napiim olumlu yada olumsuz sonucu bilip ona gore davranmam lazim. Olmadiysa icimdeki o ufacik umut kirintisi yuzunden bile kendimi kandirilmis hissedicem. Allah hayirlisini versin.
Bugun olumsuz konusmicam ve uzuntuyu cagirmicam. Allah bana insallah kismet etmistir, insallah adet belirtileri ile gebelik belirtilerim birbirine karismistir da ben hamileyimdir.
Kizlar pozitif enerjinizi ve duanizi esirgemeyin benden :)
günaydın canım tüm dualarımızla yanındayız inşllah güzel haberler verirsin..adet belirtilerin mi var dı tam dikkat etmemişim . . ..
Gunaydin kizlar, bugun asilamyi sayarsak 11 saymazsak 10. Gunum. Ve kan vermeye geldim dayanamiyorum napiim olumlu yada olumsuz sonucu bilip ona gore davranmam lazim. Olmadiysa icimdeki o ufacik umut kirintisi yuzunden bile kendimi kandirilmis hissedicem. Allah hayirlisini versin.
Bugun olumsuz konusmicam ve uzuntuyu cagirmicam. Allah bana insallah kismet etmistir, insallah adet belirtileri ile gebelik belirtilerim birbirine karismistir da ben hamileyimdir.
Kizlar pozitif enerjinizi ve duanizi esirgemeyin benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?