Gunaydin kizlar, bugun asilamyi sayarsak 11 saymazsak 10. Gunum. Ve kan vermeye geldim dayanamiyorum napiim olumlu yada olumsuz sonucu bilip ona gore davranmam lazim. Olmadiysa icimdeki o ufacik umut kirintisi yuzunden bile kendimi kandirilmis hissedicem. Allah hayirlisini versin.
Bugun olumsuz konusmicam ve uzuntuyu cagirmicam. Allah bana insallah kismet etmistir, insallah adet belirtileri ile gebelik belirtilerim birbirine karismistir da ben hamileyimdir.
Kizlar pozitif enerjinizi ve duanizi esirgemeyin benden :)
evet canım cumartesi gununden beri yogunlaştırılmıs adet ağrılarım var. Göğüslerimde şişti. Bakalım. Olumsuz olmıcam olumlu düşünücem sonuç saatine kadar. 11 gibi sonuç mailime gelmiş olucak inşallah. POzitif sonuç olacak inşallah :)
evet canım cumartesi gununden beri yogunlaştırılmıs adet ağrılarım var. Göğüslerimde şişti. Bakalım. Olumsuz olmıcam olumlu düşünücem sonuç saatine kadar. 11 gibi sonuç mailime gelmiş olucak inşallah. POzitif sonuç olacak inşallah :)
soğan kürüne başlamaya karar verdim bilgisi olan varmı arkadaşlar
canım 1 adet orta boy soğanı dörte bölüyorsun(kullanmış olduğun soğan mor soğan yada beyaz soğan olmayacak) klorsuz su ile 5 dk kaynatıyorsun hafif ılıdıktan sonra içiyorsun sabah akşam iki defa bide adet başlamadan 15 gün önce başlanıyor diye duydum
Soğan kürüne başlamaya karar verdim bilgisi olan varmı arkadaşlar
canım kistleri yok ediyo iltihap söküyo ve adet düzenliyo ben denedim saraçoğlunun sitesinden birebir okuyup uygula lütfen her yerde farklı şeyler yazıyor çünkü.
evet en güvenilir olan adnan saraçoğlunun sitesindeki tarif. Bende ordan okuyup uygulamıştım
canım kistleri yok ediyo iltihap söküyo ve adet düzenliyo ben denedim saraçoğlunun sitesinden birebir okuyup uygula lütfen her yerde farklı şeyler yazıyor çünkü.
sağolun kızlar ordaki tarifi uygulıycam
tikita canım uyanamadınmı hala kıss.gece uyumuyosun sabahta uyanmak bilmiyosun:)
canım bende negatif sonuç alırsam incir kürüne başlicam... :)bi de ateş ölçer ile ovulasyon testi alacam bol bol
SOĞAN KÜRÜNÜN ARDINDAN İNCİR KÜRÜ TİKİTA SOĞAN KÜRÜYLE YUMURTA BÜYÜT İNCİR KÜRÜYLE ÇATLAT :))) OKADAR İĞNEYE RAĞMEN TUTMADI BELKİM KÜRLERLE TUTAR NE DERSİN :)
Kızlarrrr ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Bugün aşılama sonrası 10. günümde değerim 15,51 çıktı.
Nasıl sizce kızlarrr bilemiyorum ağlayarak eşimi aradım sanırım hamileyim diye, ama şimdi bakınıyorum forumlarda ilacın etkisi olabilir mi acaba?
Nasıl sizce kızlarrr bilemiyorum ağlayarak eşimi aradım sanırım hamileyim diye, ama şimdi bakınıyorum forumlarda ilacın etkisi olabilir mi acaba?
kızlarrrr ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Bugün aşılama sonrası 10. Günümde değerim 15,51 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?