Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

sevgikelebeğiiii çok heyecanlandım bütün yüreğimle ve dualarımla yanındayım inşallah pozitif sonuç alırsın canım haberdar et bizi

inşallah inşallah çok güzel haberler alacaksın allahımın izniyle

canım hayırlı bir haber alırsın umarım bakalım bekliyoruz sonucunu

Soğan kürüne başlamaya karar verdim bilgisi olan varmı arkadaşlar

soğan kürüne başlamaya karar verdim bilgisi olan varmı arkadaşlar

canım 1 adet orta boy soğanı dörte bölüyorsun(kullanmış olduğun soğan mor soğan yada beyaz soğan olmayacak) klorsuz su ile 5 dk kaynatıyorsun hafif ılıdıktan sonra içiyorsun sabah akşam iki defa bide adet başlamadan 15 gün önce başlanıyor diye duydum

tamam canım sağolasın inşallah işe yarar

Soğan kürüne başlamaya karar verdim bilgisi olan varmı arkadaşlar

canım kistleri yok ediyo iltihap söküyo ve adet düzenliyo ben denedim saraçoğlunun sitesinden birebir okuyup uygula lütfen her yerde farklı şeyler yazıyor çünkü.

canım kistleri yok ediyo iltihap söküyo ve adet düzenliyo ben denedim saraçoğlunun sitesinden birebir okuyup uygula lütfen her yerde farklı şeyler yazıyor çünkü.

evet en güvenilir olan adnan saraçoğlunun sitesindeki tarif. Bende ordan okuyup uygulamıştım

evet en güvenilir olan adnan saraçoğlunun sitesindeki tarif. Bende ordan okuyup uygulamıştım

sağolun kızlar ordaki tarifi uygulıycam

Allah'ım çok heyecanlı....bekliyorum güzel haberlerini canım....hadi hayırlısı olsun...inşallah pozitiftir de bizi de mutlu edersin..

sağolun kızlar ordaki tarifi uygulıycam

canım bende negatif sonuç alırsam incir kürüne başlicam... :)bi de ateş ölçer ile ovulasyon testi alacam bol bol

tikita canım uyanamadınmı hala kıss.gece uyumuyosun sabahta uyanmak bilmiyosun:)

günaydın tatlım...aynen dediğin gibi gece yatmaz sabah kalkmaz=ben

canım bende negatif sonuç alırsam incir kürüne başlicam... :)bi de ateş ölçer ile ovulasyon testi alacam bol bol

SOĞAN KÜRÜNÜN ARDINDAN İNCİR KÜRÜ TİKİTA SOĞAN KÜRÜYLE YUMURTA BÜYÜT İNCİR KÜRÜYLE ÇATLAT :))) OKADAR İĞNEYE RAĞMEN TUTMADI BELKİM KÜRLERLE TUTAR NE DERSİN :)

Son düzenleme:

belki de canım...denemekte fayda var... :):):)
yumurta çatlaması için havuç kürüyle beraber uygulicam...daha araştırıyorum pek bilgim yok...

Kızlarrrr ne hissedeceğimi bilmiyorum.

Bugün aşılama sonrası 10. günümde değerim 15,51 çıktı.

Nasıl sizce kızlarrr bilemiyorum ağlayarak eşimi aradım sanırım hamileyim diye, ama şimdi bakınıyorum forumlarda ilacın etkisi olabilir mi acaba?

canım çok sevindim inşallah değerin kat kat artar da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ilaçların etkisi geçmiştir artık herhalde hem 10. güne göre değerin bence iyi 4 değil 5 değil Allah'ım tamamına erdirir inşallah

ınşşş yukselır ıyıce cnm ve inşşş hamılesındır ne guzel yaaa

Canım bugün aşılama gününü de katarsan 10.gün müydü senin?
Bence 2 gün sonra bir daha kan ver en doğrusu bu gibi görünüyor şuan için...
İnşallah çatlatma iğnesinin etkisi bitmiştir de o değer hamilelik değerindir canım...

ay hadi gözün aydınnnnn ilacın etkisi geçmiştir bence iki gün zor geçicek senin için ikigün sonra bir test daha yaparsın gözün aydın bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…