Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım aşılamayı katarsam 11. günüm bugün. Bilemiyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum. Anlık çok sevindim ama şimdi tereddütlüyüm. Ahh bu merak ah bu merak 12. güne kadar beklesem ne olurdu ki sanki

Şu durumda hamilesin. Allah kuvvet versin sana ve bebeğine inşallah tutunur bırakmaz seni.
İyi düşün iyi olsun. İlaç etkisi kalmaz diye biliyorum bu vakte. YArın ve öbürgün değerler önemli.
Sonuçte embriyo koyulmadı rahimde oluştu embriyo. Bu güne göre iyi bi değe geliyo bana.
Tüp bebekte oluşmuş embriyoyu koyuyolar o zman değerler daha yüksek oluyor.
Takma içini ferah tut. İnşallah yarın ve öbürgün daha iyi değerlere geleceksin.
Çok tebrik ederim bunu başarmak bile bir mucize.

canım doktoruna görüşmelisin bence şuan mümkün mü görüşme sağlayabilir misin

Canım aşılamayı katarsam 11. günüm bugün. Bilemiyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum. Anlık çok sevindim ama şimdi tereddütlüyüm. Ahh bu merak ah bu merak 12. güne kadar beklesem ne olurdu ki sanki

Canım içini ferah tut...bence hamilesin ... çünkü bak 11.gün olmuş etkisi geçmiştir herhalde ama sen yine de 2 gün sonra kan ver zaten normalinde de vericektin mecburen...Ayyyy çok sevindim hadi hayırlısı olsun arkadaşım ya...sen hep pozitiftin zaten

Bunlara mutlaka bakmışsındır rahatlaman için. 10.gün 15. 12. güne en az 40-50 olursa tamamdır işte.

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

tikita biz kaldık herhalde test yaptırmamaya direnen ama meraktan çatır çatır çatlayan

canım ahyırlı olsun ilacın etkisi geçmiştir bence.kasım ayındada o günlerde yapanların değerleri seninki gibi çıktı canım sonradan yükseldi.inş rabbim kucağına almayı nasip etsin

Evet valla öyle oldu canım yaaa...adet sancılarım var gibi olmasaydı gider yaptırırdım ama beklicem çünkü regli olucam galiba ....

bende senin gibi düşünyorum canım regl olucam onun için test yaptırmak gelmiyo içimden.zaten negatif sonuca alıştım bir daha görmek istemiyorum

Evet valla öyle oldu canım yaaa...adet sancılarım var gibi olmasaydı gider yaptırırdım ama beklicem çünkü regli olucam galiba ....

bende de kasık ağrıları var ama regle yormak istemiyorum hiç şu haftayı kolayca atlatabilseydik bi. daha bugün salı zaman geçmek bilmiyor

Son düzenleme:
bende de kasık ağrıları var ama regle yormak istemiyorum hiç şu haftayı kolayca atlatabilseydik bi. daha bugün salı zaman geçmek bilmiyor

Benim bacaklarım çok ağrır regli öncesi...dün geceden bu yana ağrım var o yüzden regliye yordum kendi kendime...

Benim bacaklarım çok ağrır regli öncesi...dün geceden bu yana ağrım var o yüzden regliye yordum kendi kendime...

pozitif olalımda pozitif görelim inşallah. umudu kaybetmiycem kesinlikle :) versage sende durumlar nasıl

Gine ben yoldaslarim:

Afiniza signarak bi sorum olacakti.. bu benim ilk asilamam di ya dünde regil oldum sandim ama af buyurun kahverengi ve cok az.. Bugün yine ayni.. Acaba ilcalardan dolayi adet sökülmüyormu?
Baska forumlarda okudugum kadariyla asilama sonrasi aksine daha cok kanama olurmus.
Yerlesme kanamasi olurmus muss mus...

Biliyorum uzakdan tesis koyulamaz .. ama belki bu durmu yasayaniniz vardir aranizda??!!

pozitif olalımda pozitif görelim inşallah. umudu kaybetmiycem kesinlikle :) versage sende durumlar nasıl

kızlar bende durumlar ara ara kasık ağrısıyla devam ediyor. bu haftayı kırmızlar gelmeden atlatabilirsek pazartesi direk kan testine giderim bende.bunda böyle bi yavaştan alasım var kızlar yaaa

kızlar bende durumlar ara ara kasık ağrısıyla devam ediyor. bu haftayı kırmızlar gelmeden atlatabilirsek pazartesi direk kan testine giderim bende.bunda böyle bi yavaştan alasım var kızlar yaaa

bende bu haftayı atlatabilirsem bende pazartesi kesin gitcem ama kırmızı kartı yemezsek tabi şu internetteki ultra erken gebelik testi diye birşey gördüm ondan getittirsem çıkmaz mı ki onda

Son düzenleme:

sen kan verdinmi test yaptınmı yerleşme kanaması olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…