Canım bugün aşılama gününü de katarsan 10.gün müydü senin?
Bence 2 gün sonra bir daha kan ver en doğrusu bu gibi görünüyor şuan için...
İnşallah çatlatma iğnesinin etkisi bitmiştir de o değer hamilelik değerindir canım...
Kızlarrrr ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Bugün aşılama sonrası 10. günümde değerim 15,51 çıktı.
Nasıl sizce kızlarrr bilemiyorum ağlayarak eşimi aradım sanırım hamileyim diye, ama şimdi bakınıyorum forumlarda ilacın etkisi olabilir mi acaba?
kızlarrrr ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Bugün aşılama sonrası 10. Günümde değerim 15,51 çıktı.
Nasıl sizce kızlarrr bilemiyorum ağlayarak eşimi aradım sanırım hamileyim diye, ama şimdi bakınıyorum forumlarda ilacın etkisi olabilir mi acaba?
Canım aşılamayı katarsam 11. günüm bugün. Bilemiyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum. Anlık çok sevindim ama şimdi tereddütlüyüm. Ahh bu merak ah bu merak 12. güne kadar beklesem ne olurdu ki sanki
Canım içini ferah tut...bence hamilesin ...çünkü bak 11.gün olmuş etkisi geçmiştir herhalde ama sen yine de 2 gün sonra kan ver zaten normalinde de vericektin mecburen...Ayyyy çok sevindim hadi hayırlısı olsun arkadaşım ya...sen hep pozitiftin zaten
Kızlarrrr ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Bugün aşılama sonrası 10. günümde değerim 15,51 çıktı.
tikita biz kaldık herhalde test yaptırmamaya direnenama meraktan çatır çatır çatlayan
tikita biz kaldık herhalde test yaptırmamaya direnenama meraktan çatır çatır çatlayan
Evet valla öyle oldu canım yaaa...adet sancılarım var gibi olmasaydı gider yaptırırdım ama beklicem çünkü regli olucam galiba ....
bende senin gibi düşünyorum canım regl olucam onun için test yaptırmak gelmiyo içimden.zaten negatif sonuca alıştım bir daha görmek istemiyorum
Evet valla öyle oldu canım yaaa...adet sancılarım var gibi olmasaydı gider yaptırırdım ama beklicem çünkü regli olucam galiba ....
bende de kasık ağrıları var ama regle yormak istemiyorum hiç şu haftayı kolayca atlatabilseydik bi. daha bugün salı zaman geçmek bilmiyor
Benim bacaklarım çok ağrır regli öncesi...dün geceden bu yana ağrım var o yüzden regliye yordum kendi kendime...
pozitif olalımda pozitif görelim inşallah. umudu kaybetmiycem kesinlikle :) versage sende durumlar nasıl
pozitif olalımda pozitif görelim inşallah. umudu kaybetmiycem kesinlikle :) versage sende durumlar nasıl
kızlar bende durumlar ara ara kasık ağrısıyla devam ediyor. bu haftayı kırmızlar gelmeden atlatabilirsek pazartesi direk kan testine giderim bende.bunda böyle bi yavaştan alasım var kızlar yaaa
gine ben yoldaslarim:
Afiniza signarak bi sorum olacakti.. Bu benim ilk asilamam di ya dünde regil oldum sandim ama af buyurun kahverengi ve cok az.. Bugün yine ayni.. Acaba ilcalardan dolayi adet sökülmüyormu?
Baska forumlarda okudugum kadariyla asilama sonrasi aksine daha cok kanama olurmus.
Yerlesme kanamasi olurmus muss mus...
Biliyorum uzakdan tesis koyulamaz .. Ama belki bu durmu yasayaniniz vardir aranizda??!!
bende bu haftayı atlatabilirsem bende pazartesi kesin gitcem ama kırmızı kartı yemezsek tabi şu internetteki ultra erken gebelik testi diye birşey gördüm ondan getittirsem çıkmaz mı ki onda[/QUO
bence onda çıkar canım ama ben onla uğraşana kadar kan testine giderim diye düşündüğüm için almıyorum.pek bi üşengecim şu aralar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?