sen kan verdinmi test yaptınmı yerleşme kanaması olmasın
Bilmiyorum ki evet yapmadim hic bi sey.. Dün niyetim vardi lekelenme olunca gittemdim bugün de ayni olunca acabami dedim..
Normal test yapsam olurmu ?
bilmiyorum ki evet yapmadim hic bi sey.. Dün niyetim vardi lekelenme olunca gittemdim bugün de ayni olunca acabami dedim..
Normal test yapsam olurmu ?
Gine ben yoldaslarim:
Afiniza signarak bi sorum olacakti.. bu benim ilk asilamam di ya dünde regil oldum sandim ama af buyurun kahverengi ve cok az.. Bugün yine ayni.. Acaba ilcalardan dolayi adet sökülmüyormu?
Baska forumlarda okudugum kadariyla asilama sonrasi aksine daha cok kanama olurmus.
Yerlesme kanamasi olurmus muss mus...
Biliyorum uzakdan tesis koyulamaz .. ama belki bu durmu yasayaniniz vardir aranizda??!!
kızlar bende durumlar ara ara kasık ağrısıyla devam ediyor. bu haftayı kırmızlar gelmeden atlatabilirsek pazartesi direk kan testine giderim bende.bunda böyle bi yavaştan alasım var kızlar yaaa
Canım bir test yaptır istersen , ya da idrar testi yap...bilmiyorum yapmışmıydın daha önce?
Helal olsun haftaya pazartesiye kadar sabredebilirseniz regli olmadan
yok yok bi kan ver sen oyalama kendini idrar tahlilleriyle
Gine ben yoldaslarim:
Afiniza signarak bi sorum olacakti.. bu benim ilk asilamam di ya dünde regil oldum sandim ama af buyurun kahverengi ve cok az.. Bugün yine ayni.. Acaba ilcalardan dolayi adet sökülmüyormu?
Baska forumlarda okudugum kadariyla asilama sonrasi aksine daha cok kanama olurmus.
Yerlesme kanamasi olurmus muss mus...
Biliyorum uzakdan tesis koyulamaz .. ama belki bu durmu yasayaniniz vardir aranizda??!!
canım bi kan testi yaptır herşey olabilir kimyasal gebelik olabilir normal gebelik olabilir en azından hamileysen düşük önlemek için belki doktor ilaç falan verir ihmal etme bi kan testi ver
canım bu sefer sabredicem gibi görünüyor.çünkü gerçekten hiç içimden gelmiyor ne idrar testi ne kan testi.pazartesiye olmazsam eğer en azından bi ümitle yaptırırım testi
adet günüm geçmeden cesaret edemiyorum kan tahliline eşimde bende çok üzülüyoruz sonrasında
Canım bende ilk gebeliğimde 2 gün kahverengi lekelenme yaşamıştım ama aşılamayla değil doğal yolla hamile kalmıştım adet oldum sanıp test falan da yapmadım 15 gün sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım kendime hiç dikkat etmemiştim bence hemen kan testi yaptır
ayy.. ben bi hastaneye gideyim.. Kardan üseniyordum..bi gidim en olmadi..IYIKI SORMUSUM SIZE ALLAH RAZI OLSUN RABBIM HER HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN!!!
kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi sipariş ettim yarın elimde olur ve yaparım en azından pozitifi görürsem o zaman giderim hastaneye
bende bu akşam alıcam eczaneden kırmızılarla denk gelmezsem
canım taze anneler ayaklarını sürüdü sıra bizlere geliyor alahın izniyle bende pazartesiyi bekliyorum belkide salı yaparım
evet...inşallah güzel haberler almaya devam ederiz....
herhangi bir değişim var mı farlılık yada ne bileyim hissettiğin bişey
yok canım..benim adet belirtilerim devam ediyor sadece...
bende de aşılama gününden beri adet sancısı gibi kasıklarım sancılanıyor bi ara göğüslerim hassastı adetim yakınmış gibi kendime bir anlam yüklemek istiyorum neler oluyor merak ediyorum... Günleri geriye attıkça karın sancılarımda artıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?