Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Bilmiyorum ki evet yapmadim hic bi sey.. Dün niyetim vardi lekelenme olunca gittemdim bugün de ayni olunca acabami dedim..
Normal test yapsam olurmu ?

canım bi kan testi yaptır herşey olabilir kimyasal gebelik olabilir normal gebelik olabilir en azından hamileysen düşük önlemek için belki doktor ilaç falan verir ihmal etme bi kan testi ver

Canım bir test yaptır istersen , ya da idrar testi yap...bilmiyorum yapmışmıydın daha önce?

kızlar bende durumlar ara ara kasık ağrısıyla devam ediyor. bu haftayı kırmızlar gelmeden atlatabilirsek pazartesi direk kan testine giderim bende.bunda böyle bi yavaştan alasım var kızlar yaaa

Helal olsun haftaya pazartesiye kadar sabredebilirseniz regli olmadan

Canım bir test yaptır istersen , ya da idrar testi yap...bilmiyorum yapmışmıydın daha önce?

Helal olsun haftaya pazartesiye kadar sabredebilirseniz regli olmadan

canım bu sefer sabredicem gibi görünüyor.çünkü gerçekten hiç içimden gelmiyor ne idrar testi ne kan testi.pazartesiye olmazsam eğer en azından bi ümitle yaptırırım testi

yok yok bi kan ver sen oyalama kendini idrar tahlilleriyle

adet günüm geçmeden cesaret edemiyorum kan tahliline eşimde bende çok üzülüyoruz sonrasında

Canım bende ilk gebeliğimde 2 gün kahverengi lekelenme yaşamıştım ama aşılamayla değil doğal yolla hamile kalmıştım adet oldum sanıp test falan da yapmadım 15 gün sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım kendime hiç dikkat etmemiştim bence hemen kan testi yaptır

canım bi kan testi yaptır herşey olabilir kimyasal gebelik olabilir normal gebelik olabilir en azından hamileysen düşük önlemek için belki doktor ilaç falan verir ihmal etme bi kan testi ver

Tamam en olmadi bi hastaneye gidim.. en kötü ihtimal idrar testi yapim

canım bu sefer sabredicem gibi görünüyor.çünkü gerçekten hiç içimden gelmiyor ne idrar testi ne kan testi.pazartesiye olmazsam eğer en azından bi ümitle yaptırırım testi

O da doğru hak veriyorum sana çünkü benim de hislerim aynı...ama ben o kadar beklemicem....varsa vardır yoksa da yoktur..gidip yaptırıcam belki yarın...kesin değil ama en azından varsa da ona göre hareket ederim yoksa da zaten evi alt üst edip temizlicem...evim leş gibi oldu...acaba idrarda çıkarmı ki?bu akşam kayınvalideme gidicem de onların orda eczane çok var...alsam yarın sabah yapsam?tabii yarına kadar kırmızı kart görmezsem

ayy.. ben bi hastaneye gideyim.. Kardan üseniyordum..bi gidim en olmadi..IYIKI SORMUSUM SIZE ALLAH RAZI OLSUN RABBIM HER HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN!!!

ayy.. ben bi hastaneye gideyim.. Kardan üseniyordum..bi gidim en olmadi..IYIKI SORMUSUM SIZE ALLAH RAZI OLSUN RABBIM HER HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN!!!

inşallah güzel haberlerle dönersin de çok mutlu oluruz canım Rabbim senin de gönlüne göre versin senden haber bekliyoruz

kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi sipariş ettim yarın elimde olur ve yaparım en azından pozitifi görürsem o zaman giderim hastaneye

yok canım..benim adet belirtilerim devam ediyor sadece...

bende de aşılama gününden beri adet sancısı gibi kasıklarım sancılanıyor bi ara göğüslerim hassastı adetim yakınmış gibi kendime bir anlam yüklemek istiyorum neler oluyor merak ediyorum... Günleri geriye attıkça karın sancılarımda artıyor sanırım

kendimizi dinlememek en doğrusu canım aslında...ama beceremiyoruz sanırım..herşeye bir anlam yükler olduk..bu iyi bir şey değil

dayanamadı ultra erken gebelik testi diye görünce içim içimi yedi yapayım da en azından pozitifi görürsem ona göre giderim hastaneye. adete 5 gün kalaya kadar hassas diyor kesin çıkar herhalde bu testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…