Ben geldim:) şimdi gerekli bilgiler neler yazayım buraya:)
Kuzucum, hoşgeldin
Liste için;
Son Adet Tarihi:
Kaçıncı Aşılama:
Aşılama Ücreti:
İlaç:
Aşılama Tarihi:
hemen anlatayım size neler olduğunu :)
sabah 9 da eşimle hastanedeydik..maalesef uzmanların sınavı mı ne varmış bayağı bi bekledik 3 saat..saat 12'de eşimi aldılar spermler için...sonra dediler ki örneğiniz saat 13:30 da hazır olur..sonra yoğunluktan hazırlayamamışlar taa saat 14:15 de hazırdı..saat 14:25 de aşılamam gerçekleşti..sonrasında 1.5 saat yattım kalkmadan yat dediler...hastaneden 16:10da çıktık eve geldim şuan uzanıyorum..günlük hayatına dönebilirsin dediler ama ben bir kaç gün hiç bişey yapmicam...bu akşam progesteran hapımı içmeye başlicam...
Böyle şimdilik :d
bu arada aşılamam çatlatma iğnesinden 44.5 saat sonra yapıldı geç mi kaldılar bilmiyorum ama hayırlısı böyleymiş diye dşünüyorum..
aşılaman hayırlı olsun canım benmde 41.saatte oldu geç kalmamıştır ya takma kafana...bende hiç bişey yapmıyorum bu ara 4 .günüm bugün. Sen yine hastanede cok yatmışsın ben 15-20 dk anca yattımm
herkeze günaydınnnn
ya arkadaşlar birşey sorucam benim aşılamadan beri afedersiniz hiç akıntım kesilmedi sürekli ıslak ıslak nedendir dersiniz hiç böyle olmazdı birde akşam rüyamda aşılamam tutmamış gördüm inanamıyorum doktorum hamileymiş kontrole çağırmış ama adetde görmemişim henüz diyoki yok tutmamış hemen bugün iğnelere başla sen ama adet olmadım diyorum bu sefer oksijenli yapıcam aşılamanı diyo allah allah dedimm ama kullanmıyorum iğne miğne birde göremediyse ya hamileysem bebeğe zararı olur diye dinlemiyorum onu :)
Hayra yor canım be, aşılama ile bu süreç ile kafayı yemiş durumdayız, üstüne bütün gün de forumlarda olumlu olumsuz bir sürü haber alıyoruz bu da ister istemez etkiliyor.
Ben henüz aşılama olmadım ama 2 gündü bende de akıntı hiç kesilmedi hep ıslak ıslak ve doktorum bu ilaçlardan son derece normal dedi. Sen de ekstra progesteron vs kullanmaya basladın mı aşılamadan sonra
Ya arkadaşlar benim de sorum var.
Dün gece çatlatma iğnelerimi oldum. Farkındaysanız iğnelerimi diyorum çünkü bana 2 doz ovitrelle iğne verdiler. Biri sağdan bir soldan olmak üzere aynı anda vurdum akşam.
Ama içime de kurt düşmedi değil, gititğimiz merkezde doktorunuz sizi muayene ediyor, ama tedavide kullanılacak ilaç dozları zamanlama vs. o anlatmıyor, dosyanıza işliyor sonra görevli hemşire ile görüşüyosunuz ne yapmanız gerektiğini o anlatıyor.
Ben de akşam 2 tane iğnemi oldum ama bir taraftan da huzursuz oldum prespektüsü de okudum, google araması da yaptım hiç 2 doz ovitrelle vurulan bir örnek ile karşılaşmadım. Hemşire mi bana yanlıs aktardı acaba diye panik oldum yaa
Bir taraftan da 80 kg oldugum için bünyeye göre bu şekilde veriliyordur diye de düşünüyorum ama işte insna merak etmeden duramıyor.
yok hiç bir ilaç kullanmıyorum folik dışında ama inanılmaz şiştim ben ya çok kilo aldım zaten iğnelerin yan etkisindede yazıyo kalça ve karın yağ toplar diye nolcak halim bilmem kilolarda sinir ediyo beni bugün bi diyetisyen araştırmaya karar verdim olmaz böyle hamile kalırsamda diyetle beraber götürücem hamileliğide zaten kiloluydum iyice şiştim((
cnaım ben de onu merak ediyorum, kilo yapan iğne gonal f ler mi yoksa çatlatma iğnesi mi. Çünkü ben zaten kilolu biriyim ve henüz hiç kilo almadım maşallah diyim ama tabi çatlatma iğnesini daha dün gece yaptım
Ya arkadaşlar benim de sorum var.
Dün gece çatlatma iğnelerimi oldum. Farkındaysanız iğnelerimi diyorum çünkü bana 2 doz ovitrelle iğne verdiler. Biri sağdan bir soldan olmak üzere aynı anda vurdum akşam.
Ama içime de kurt düşmedi değil, gititğimiz merkezde doktorunuz sizi muayene ediyor, ama tedavide kullanılacak ilaç dozları zamanlama vs. o anlatmıyor, dosyanıza işliyor sonra görevli hemşire ile görüşüyosunuz ne yapmanız gerektiğini o anlatıyor.
Ben de akşam 2 tane iğnemi oldum ama bir taraftan da huzursuz oldum prespektüsü de okudum, google araması da yaptım hiç 2 doz ovitrelle vurulan bir örnek ile karşılaşmadım. Hemşire mi bana yanlıs aktardı acaba diye panik oldum yaa
Bir taraftan da 80 kg oldugum için bünyeye göre bu şekilde veriliyordur diye de düşünüyorum ama işte insna merak etmeden duramıyor.
herkeze günaydınnnn
ya arkadaşlar birşey sorucam benim aşılamadan beri afedersiniz hiç akıntım kesilmedi sürekli ıslak ıslak nedendir dersiniz hiç böyle olmazdı birde akşam rüyamda aşılamam tutmamış gördüm inanamıyorum doktorum hamileymiş kontrole çağırmış ama adetde görmemişim henüz diyoki yok tutmamış hemen bugün iğnelere başla sen ama adet olmadım diyorum bu sefer oksijenli yapıcam aşılamanı diyo allah allah dedimm ama kullanmıyorum iğne miğne birde göremediyse ya hamileysem bebeğe zararı olur diye dinlemiyorum onu :)
yok hiç bir ilaç kullanmıyorum folik dışında ama inanılmaz şiştim ben ya çok kilo aldım zaten iğnelerin yan etkisindede yazıyo kalça ve karın yağ toplar diye nolcak halim bilmem kilolarda sinir ediyo beni bugün bi diyetisyen araştırmaya karar verdim olmaz böyle hamile kalırsamda diyetle beraber götürücem hamileliğide zaten kiloluydum iyice şiştim((
bana hem folbiol hemde progestoron hapı verdi 8 saatte 1 içiyorum benmde göbeğim çok çıktı sanki 3 aylık hamileyim :)
hemen anlatayım size neler olduğunu :)
Sabah 9 da eşimle hastanedeydik..maalesef uzmanların sınavı mı ne varmış bayağı bi bekledik 3 saat..saat 12'de eşimi aldılar spermler için...sonra dediler ki örneğiniz saat 13:30 da hazır olur..sonra yoğunluktan hazırlayamamışlar taa saat 14:15 de hazırdı..saat 14:25 de aşılamam gerçekleşti..sonrasında 1.5 saat yattım kalkmadan yat dediler...hastaneden 16:10da çıktık eve geldim şuan uzanıyorum..günlük hayatına dönebilirsin dediler ama ben bir kaç gün hiç bişey yapmicam...bu akşam progesteran hapımı içmeye başlicam...
böyle şimdilik
bu arada aşılamam çatlatma iğnesinden 44.5 saat sonra yapıldı geç mi kaldılar bilmiyorum ama hayırlısı böyleymiş diye dşünüyorum..
Gec kalindigini dusunme 48saate kadar yoluvar bak erkenmi diye dudunurken nadip bu saateymis hayirli ugurlu olsun insallah vardir bir hayir bakalim sonuclarimiz insallah guzel cikar beklemek cok zor
Insallah sansin bol olsun
Oyy, hadi hayırlı olsun arkadaşım
İnşallah bebeklerin seninle olur
slm canım benim aşılamamda saat 10:30 da oldu benide 10 dk yatırdılar o kadar bende eve gelince biraz yattım.geçen aşılamamda çok ağrı olmuştu bunda kanamada ağrıda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?