Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
dayanamadı ultra erken gebelik testi diye görünce içim içimi yedi yapayım da en azından pozitifi görürsem ona göre giderim hastaneye. adete 5 gün kalaya kadar hassas diyor kesin çıkar herhalde bu testte

F ile mi başlıyor canım adı?

inşallah güzel haberlerle dönersin de çok mutlu oluruz canım Rabbim senin de gönlüne göre versin senden haber bekliyoruz

Bi kosu gidip geldim.. 1 saat sonra belli olur dediler sonuc.. Ama sizlerin yazdiklarini okuyunca ilk defa icim kipir kipir olmustu gittim kani verdim ya birazdan sonuc negativ diycekler giibi geliyor..

Iyi dilek ve dualariniz ve desteginiz icin de ayriyetten Tesekkürler...

kendimizi dinlememek en doğrusu canım aslında...ama beceremiyoruz sanırım..herşeye bir anlam yükler olduk..bu iyi bir şey değil

aslında çok panik olduğum bir durum yok rahatım olmazsada razıyım diyorum. Sadece bazen içime sızı düşüyor biraz inşllah bir anlamı vardır hissettiklerimizin

dunjacım şansın bol olsun inşallah

İnşallah pozitiftir canım...

aslında çok panik olduğum bir durum yok rahatım olmazsada razıyım diyorum. Sadece bazen içime sızı düşüyor biraz inşllah bir anlamı vardır hissettiklerimizin

İnşallah canım...Allah'ım herkesin gönlüne göre versin..bu süreçler zor süreçler

bende merak ettim şimdi inşallah pozitif çıkar

ben de 6 sında aşılama yaptırmıştım ama maalesef dün akşam regl oldum

Bende 2 sinde asilama olmustum adet günüm 2 gün gecikti ve dün bende tam test yapcam derken misafir baskinina ugradim ve adetim geldi sandim ama tüm gün ve bugün de gelmeyince devami acikcasi kist falan oldu diye korkdum ve sizlere sordum iyiki sormusum sizin gazinizla solugu hastanede aldim :)
Aslinda dün benim icin konu kapnamis ve olmamisti ama bi an yazdiklarinizi okuyunca bi umut olusu verdi icimde..
Hayirlisi insallah ...

Hayirlisi olur insallah, Esim de vedeydi hadi hadi diyip onuda umutlandirdim.. Canimin ici kan alinirken gözleri parliyordu ... Simdi kendimden cok onu umutlandirdim diye kizarim kendi kendime.. Esim zaten tedavi tarafdari degil.. Simdi dünden beri devam ederiz falan desemde yok bitti artik bu kdar stress oluyorsun diyo..[/QUOTE]

hadı bır guzel haberde senden gelsın cnm yaa vallahı buna hepımıızn ıhtıyacı var dualarım senınleee

hadı bır guzel haberde senden gelsın cnm yaa vallahı buna hepımıızn ıhtıyacı var dualarım senınleee[/QUOTE]

Allah razi olsun insallah cok isterdim... Bi kac dk. hersey belli olucak insallah.

valla sonucum negatif olsada nedense bu topikten ayrılamıyorum yaaaa allah allah aklım hep burda kim hamile diye :))

valla sonucum negatif olsada nedense bu topikten ayrılamıyorum yaaaa allah allah aklım hep burda kim hamile diye :))

inan bende sorularıma sürekli cevap aradığım için buralardayım ama inan o kadar yoruluyorum ki bazen kurtul bu sorulara cevap aramaktan diyorum sonra merak ediyorum herkesin hikayesini yeniden geliyorum . . .senden farkım yok yani:26:

hayırlısı olsun canım benim.sonucun ne kadar çabuk çıktı bu arada nerede verdin

özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...

özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...

yok canım yüksek bi değer değil normalde olabilecek bir değer.bir keresinde benimde öyle çıkmıştı ordan biliyorum canım

hayırlısı olsun canım sökülürsün ozaman bir iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…