dayanamadı ultra erken gebelik testi diye görünce içim içimi yedi yapayım da en azından pozitifi görürsem ona göre giderim hastaneye. adete 5 gün kalaya kadar hassas diyor kesin çıkar herhalde bu testte
inşallah güzel haberlerle dönersin de çok mutlu oluruz canım Rabbim senin de gönlüne göre versin senden haber bekliyoruz
kendimizi dinlememek en doğrusu canım aslında...ama beceremiyoruz sanırım..herşeye bir anlam yükler olduk..bu iyi bir şey değil
bi kosu gidip geldim.. 1 saat sonra belli olur dediler sonuc.. Ama sizlerin yazdiklarini okuyunca ilk defa icim kipir kipir olmustu gittim kani verdim ya birazdan sonuc negativ diycekler giibi geliyor..
ıyi dilek ve dualariniz ve desteginiz icin de ayriyetten tesekkürler...
Bi kosu gidip geldim.. 1 saat sonra belli olur dediler sonuc.. Ama sizlerin yazdiklarini okuyunca ilk defa icim kipir kipir olmustu gittim kani verdim ya birazdan sonuc negativ diycekler giibi geliyor..
Iyi dilek ve dualariniz ve desteginiz icin de ayriyetten Tesekkürler...
aslında çok panik olduğum bir durum yok rahatım olmazsada razıyım diyorum. Sadece bazen içime sızı düşüyor birazinşllah bir anlamı vardır hissettiklerimizin
dunjacım şansın bol olsun inşallah
İnşallah pozitiftir canım...
Hayirlisi olur insallah, Esim de vedeydi hadi hadi diyip onuda umutlandirdim.. Canimin ici kan alinirken gözleri parliyordu ... Simdi kendimden cok onu umutlandirdim diye kizarim kendi kendime.. Esim zaten tedavi tarafdari degil.. Simdi dünden beri devam ederiz falan desemde yok bitti artik bu kdar stress oluyorsun diyo..
hepimizin öyle olur umarim..
bende merak ettim şimdi inşallah pozitif çıkar
ben de 6 sında aşılama yaptırmıştım ama maalesef dün akşam regl oldum
Hayirlisi olur insallah, Esim de vedeydi hadi hadi diyip onuda umutlandirdim.. Canimin ici kan alinirken gözleri parliyordu ... Simdi kendimden cok onu umutlandirdim diye kizarim kendi kendime.. Esim zaten tedavi tarafdari degil.. Simdi dünden beri devam ederiz falan desemde yok bitti artik bu kdar stress oluyorsun diyo..
valla sonucum negatif olsada nedense bu topikten ayrılamıyorum yaaaa allah allah aklım hep burda kim hamile diye :))
valla sonucum negatif olsada nedense bu topikten ayrılamıyorum yaaaa allah allah aklım hep burda kim hamile diye :))
1.98 cikti.. sonuc doktorla konusmadim bile..
hayırlısı olsun canım benim.sonucun ne kadar çabuk çıktı bu arada nerede verdin
özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...
özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?