Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
cevap icin sagol .. ne burdaki ne de tedavi gördügüm hastanedeki doktora ulasmiyorum.. Sen normal diyorsan normalldir
Ben 0,5 diye aklimda kalmis da..

özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...

canım sakın kendine yüklenme boş yere ümitlendim ümitlendirdim falan diye.yaşadığın şeyler bizim durumumuzda olan insanlar için gayet normal şeyler herşeyden bi ümit bi belirti arıyoruz

özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...

Hayırlısı olsun canım...önünde güzel günler var denemeye devam ..

canım sakın kendine yüklenme boş yere ümitlendim ümitlendirdim falan diye.yaşadığın şeyler bizim durumumuzda olan insanlar için gayet normal şeyler herşeyden bi ümit bi belirti arıyoruz

Esdagfirullah ümitlendirlidim falan diye düsünmüyorum iyi ki buldum sizleri .. iyi ki varsiniz.. Kimseyle paylasmdigimi YOLDASLARIMLA paylasiyorum

Esdagfirullah ümitlendirlidim falan diye düsünmüyorum iyi ki buldum sizleri .. iyi ki varsiniz.. Kimseyle paylasmdigimi YOLDASLARIMLA paylasiyorum

canım hayırlısı olsun sakın üzülme bir an takip edemedim ama yaptırıp gelmişsin bile hayırlısı olsun ben kahverengi geliyo az geliyo falan deyince yaşadığımı anlatmak istedim ama seni üzdüysem affet beni de çok üzüldüm bende

OLURMU ÖYLE SEY??? beni kesinlikle üzmedin sakin öyle düsünme..Ben biraz ihmalkarim bu konuda test bile yapmamistim siz dediniz diye gittim, Rabbim esirgesin dis geblik falan olur diye.. Bi de burda yazili olarak iletisim kurdugumuzdan mimik falan olmadigin ters anlasima olmasin sakin ...
Rabbim hepinizden razi olsun..

bir saat kadar oldu dr dan geleli,bir tane sağda 18mm yumurtam varmış bense gitmeden evvel 8-10 tane vardır diyodum bu ay ilacı sabah akşam aldım diye :)) çarşamba 22:00 de ovitrelle yap cuma saat 10 da aşılama var dedi ama sanki iğne ile aşılama arası fazla uzun gibi geldi.

dunja arkadaşım b hcg değeri kanda 5 in altı negatif kabul edilir.. ancak ben neden hala senin hamile olduğunu düşünüyorum bilmiyorum..içimde öyle bir his var anlamadım.

aşılaman çarşamba olacaktı öyle hatırlıyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama normal yani maraştaydın dimi hangi hastaneye gidiyorsun ?

aşılaman çarşamba olacaktı öyle hatırlıyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama normal yani maraştaydın dimi hangi hastaneye gidiyorsun ?

salı iğne yaparız çarşamba da aşılama olur diyordu dr ama sanırım yumurtanın boyutunu küçük buldu bugün yapmadı iğneyi çarşamba akşama bıraktı.. devakente gidiyorum sultan bayazıt a.

hayırlısı olsun canım...aynı benim gibi seninde benim de sağda vardı 17.5 luk ... bir yumurta yeter merak etme:)
benim Salı akşam 18:00 de vuruldu çatlatma iğnesi perşembe günü de saat 14.30 da aşılama yapıldı 44.saatte...merak etme yani..senin de iğneden sonra tam 36 saat sonra olmuyor mu yanlış mı hesapladım .. çok iyi bence zaten 36 sonrası normal olan..içini ferah tut...inşallah tutar...stres yapma sakın...

teşekkür ederim canım arkadaşım..yazdıklarını takip ediyorum hepimizin neşe kaynağısın desem abartmış olmam.. sevgikelebeği hamileymiş ona da çok sevindim haftasonu ağlıyodu çok duygusaldı :)) darısı hepimizin başına olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…