özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...
özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...
Hayırlısı olsun canım...önünde güzel günler var denemeye devam ..
canım sakın kendine yüklenme boş yere ümitlendim ümitlendirdim falan diye.yaşadığın şeyler bizim durumumuzda olan insanlar için gayet normal şeyler herşeyden bi ümit bi belirti arıyoruz
F ile mi başlıyor canım adı?
Esdagfirullah ümitlendirlidim falan diye düsünmüyorum iyi ki buldum sizleri .. iyi ki varsiniz.. Kimseyle paylasmdigimi YOLDASLARIMLA paylasiyorum
Hayırlısı olsun canım...önünde güzel günler var denemeye devam ..
En azindan test yapmis oldum :)
Yani güzel günler hepimizin ne de olsa BIZLER HACI YATMAZ gibi hatunlariz :)
arkadaşlar sonuçlar olumsuz olsada olumlu olsada burda devam edin birbirimizden haberimiz olur
Esdagfirullah ümitlendirlidim falan diye düsünmüyorum iyi ki buldum sizleri .. iyi ki varsiniz.. Kimseyle paylasmdigimi YOLDASLARIMLA paylasiyorum
1.98 cikti.. sonuc doktorla konusmadim bile..
canım hayırlısı olsun sakın üzülme bir an takip edemedim ama yaptırıp gelmişsin bile hayırlısı olsun ben kahverengi geliyo az geliyo falan deyince yaşadığımı anlatmak istedim ama seni üzdüysem affet beni de çok üzüldüm bende
OLURMU ÖYLE SEY??? beni kesinlikle üzmedin sakin öyle düsünme..Ben biraz ihmalkarim bu konuda test bile yapmamistim siz dediniz diye gittim, Rabbim esirgesin dis geblik falan olur diye.. Bi de burda yazili olarak iletisim kurdugumuzdan mimik falan olmadigin ters anlasima olmasin sakin ...
Rabbim hepinizden razi olsun..
bir saat kadar oldu dr dan geleli,bir tane sağda 18mm yumurtam varmış bense gitmeden evvel 8-10 tane vardır diyodum bu ay ilacı sabah akşam aldım diye :)) çarşamba 22:00 de ovitrelle yap cuma saat 10 da aşılama var dedi ama sanki iğne ile aşılama arası fazla uzun gibi geldi.
aşılaman çarşamba olacaktı öyle hatırlıyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama normal yani maraştaydın dimi hangi hastaneye gidiyorsun ?
bir saat kadar oldu dr dan geleli,bir tane sağda 18mm yumurtam varmış bense gitmeden evvel 8-10 tane vardır diyodum bu ay ilacı sabah akşam aldım diye :)) çarşamba 22:00 de ovitrelle yap cuma saat 10 da aşılama var dedi ama sanki iğne ile aşılama arası fazla uzun gibi geldi.
hayırlısı olsun canım...aynı benim gibi seninde benim de sağda vardı 17.5 luk ... bir yumurta yeter merak etme:)
benim Salı akşam 18:00 de vuruldu çatlatma iğnesi perşembe günü de saat 14.30 da aşılama yapıldı 44.saatte...merak etme yani..senin de iğneden sonra tam 36 saat sonra olmuyor mu yanlış mı hesapladım .. çok iyi bence zaten 36 sonrası normal olan..içini ferah tut...inşallah tutar...stres yapma sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?