yok hayır L ile başlıyor
canım sen yarın test yaapıcaksın aldınmı test eczaneden
salı iğne yaparız çarşamba da aşılama olur diyordu dr ama sanırım yumurtanın boyutunu küçük buldu bugün yapmadı iğneyi çarşamba akşama bıraktı.. Devakente gidiyorum sultan bayazıt a.
dunja arkadaşım b hcg değeri kanda 5 in altı negatif kabul edilir.. ancak ben neden hala senin hamile olduğunu düşünüyorum bilmiyorum..içimde öyle bir his var anlamadım.
teşekkür ederim canım arkadaşım..yazdıklarını takip ediyorum hepimizin neşe kaynağısın desem abartmış olmam.. sevgikelebeği hamileymiş ona da çok sevindim haftasonu ağlıyodu çok duygusaldı :)) darısı hepimizin başına olsun inşallah..
bence gelişimi konusunda biraz daha umutludur 18 mm de kötü değil ayrıca benim de çok yavaş ilerlemişti ama polikistik overden dolayı sonradan büyüyebileceğii söylemişti doktorum ki tamda öyle oldu hızla gelişti.doktor muhakkak ki sizin için bir tedavi yöntemi düşünmüştür umarım güzel olur herşey allahım kolaylık versin
amin canım teşekkür ederim..sen de mi maraştasın?
O senin hissinin güzeliginden :) Rabbim insallah en kisa süre icersinde bizede bu güzel duyguyu yastir.
evet bende maraştayım vatan hastanesi murat erdem ekiz doktorum.
kendimi topiğin medyumu ilan edicem yakında :)) bana kalsa herkes hamile çok istediğimden heralde yazılanları okuyup kesin hamile bu kız diyorum :) sevgikelebeği de çok umutsuzdu ama duygusallığından hamile olduğunu hissettim doğru çıktı..şimdi de sen :)) İNŞALLAH haklı çıkarım
evet methini duymuştum doktorunun ama aşılamaya ikna edince sultan hanımı değiştirmedim..daha önce ferah a gidiyordum devlete geçmiş gittim yanına hiç eski ferah değil bi afralar tafralarbıraktım ben de..
bi daki aya artik insallah.. Biz böyle destek oldukca birbirimize olur insallah :)
bu arda kan cekiyor olabilir hemsom benim :d
Bi daki aya artik insallah.. Biz böyle destek oldukca birbirimize olur insallah :)
Bu arda KAN cekiyor olabilir HEMSOM benim
ben aslen kahraman marasliyim nevsehir gelin geldim tedaviye kayseri`ye gidiyorum.
Ben aslen Kahraman Marasliyim Nevsehir gelin geldim tedaviye Kayseri`ye gidiyorum.
sen bize ben size gelin olmusum :)
burada yazılanlar beni gaza getirdi. işyerime çok yakın olan bir hastanaye gittim. ultrasonda bakıldı.çikolta kistlerim var her iki tarafta da ama yine de normal dedi doktor.psikolojik olarak olmuyor olabilir dedi .bugün eczaneden yumurtlama takibi testi alıcam .eşime de havuç suyu sıkıyorum her gün.şim di bir de keçiboynuzu kürüne başlıyorum .
Buarada Tikita çok teşekkür ederim.özelden yazmışsın telefon numrasını sana cevap veremedim 50 mesajım dolmamışburdan yazıyorum en uygun zamanda ege ye de gideceğim .
inş. gerek bile kalmaz önümzdeki ay : 4 ocak da belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?