Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
salı iğne yaparız çarşamba da aşılama olur diyordu dr ama sanırım yumurtanın boyutunu küçük buldu bugün yapmadı iğneyi çarşamba akşama bıraktı.. Devakente gidiyorum sultan bayazıt a.

bence gelişimi konusunda biraz daha umutludur 18 mm de kötü değil ayrıca benim de çok yavaş ilerlemişti ama polikistik overden dolayı sonradan büyüyebileceğii söylemişti doktorum ki tamda öyle oldu hızla gelişti.doktor muhakkak ki sizin için bir tedavi yöntemi düşünmüştür umarım güzel olur herşey allahım kolaylık versin

dunja arkadaşım b hcg değeri kanda 5 in altı negatif kabul edilir.. ancak ben neden hala senin hamile olduğunu düşünüyorum bilmiyorum..içimde öyle bir his var anlamadım.

O senin hissinin güzeliginden :) Rabbim insallah en kisa süre icersinde bizede bu güzel duyguyu yastir.

Çok teşekkür ederiz canım yaaa...evet sevgikelebeğimiz hamile artık sıra sıra gelsin sonra da

amin canım teşekkür ederim..sen de mi maraştasın?

O senin hissinin güzeliginden :) Rabbim insallah en kisa süre icersinde bizede bu güzel duyguyu yastir.

kendimi topiğin medyumu ilan edicem yakında :)) bana kalsa herkes hamile çok istediğimden heralde yazılanları okuyup kesin hamile bu kız diyorum :) sevgikelebeği de çok umutsuzdu ama duygusallığından hamile olduğunu hissettim doğru çıktı..şimdi de sen :)) İNŞALLAH haklı çıkarım

Bi daki aya artik insallah.. Biz böyle destek oldukca birbirimize olur insallah :)
Bu arda KAN cekiyor olabilir HEMSOM benim

çok isabet olmuş bu yolda doktorunuzu seçmişsiniz belli ki inşallah hayırlı olur ... Doktorum çok iyidir allah razı olsun kendisinden .

slm kızlar bugün 2.günümüz.günler su gibi akıp geçer inşallah.kendimi çok yormadan temizlik yaptım.
bugün okul çıkışı ayakta duramıyordum nerdeyse eve zor attım kendimi.progestanın yan etkisi heralde .

sevgi kelebeği değerin artar inşallah cnm.hayırlı olsun dahada güzel haberlerini bekliyoruz.

burada yazılanlar beni gaza getirdi. işyerime çok yakın olan bir hastanaye gittim. ultrasonda bakıldı.çikolta kistlerim var her iki tarafta da ama yine de normal dedi doktor.psikolojik olarak olmuyor olabilir dedi .bugün eczaneden yumurtlama takibi testi alıcam .eşime de havuç suyu sıkıyorum her gün.şim di bir de keçiboynuzu kürüne başlıyorum .

Buarada Tikita çok teşekkür ederim.özelden yazmışsın telefon numrasını sana cevap veremedim 50 mesajım dolmamışburdan yazıyorum en uygun zamanda ege ye de gideceğim .
inş. gerek bile kalmaz önümzdeki ay : 4 ocak da belli olur.

inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay hamiş olursun :) bu arada havuç suyu ne işe yarıyor ben de yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…