Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canımm çogu gitmişş azı kalmışş hadi bakalım güzel haberlerini ver inşallah bir hafta sonraaa...sınavlarım vardı haftasonu gelemedimm...dün ilaca başladım bende benimde pazartesi belli olacak herşeyy...

canımm hiç üzülme herşeyinn hayırlısııı..tabikidee yola devamm durmak yokk..biz elimizden geleni yapalımm rabbim neyi vesile kılar bilemiyoruzkii...

kocamann aminnnnnnn diyorumm sanaa...çok doğru diyorsun şükredecek öyle çok şeyimiz varkii..ne kadar şükretsek azz..

bi kere kalmışsın bu bile büyük bi umutt yeniden olacaktırr inşallahh...

son yazdıgın dua beni çok etkilediii...allah bu eksigimi kapatırken başka birşeyimi eksiltmesinn....AMİNNNNN...

kızlar sanırım ben hamileyim... bugün aşılamamanın 14.günüydü ve bchg = 166 çıktı

çok şükürr..maşallahh..kendine dikkat ettt canımm..inşallah degerin artacakk dahadaaa...

kızlar benim aşılamam tutmadı yine az önce kahverengi leke geldi bu son ayım olacak tedavide biran önce gelse adetim doktora gitsem

hayırlısı olsun hakkında arkadaşımm...hayırlı vakitte gelecek inşallah bizim bebeklerimizdee..bende 5 yıldır bekliyorumm..dün yine klomene başladım..bakalım yumoş olursa aşılama olacak ama bende umut yok gecen ay gelişmemişti hiç yumoşş..

Canım aşılamayı katarsam 11. günüm bugün. Bilemiyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum. Anlık çok sevindim ama şimdi tereddütlüyüm. Ahh bu merak ah bu merak 12. güne kadar beklesem ne olurdu ki sanki

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımmm...ama pzitiff düşünn hepp...dikkat et kendineee..yine tekrar edersinn...
özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...
hakkında hayırlısı buymuşş demek canımm...bizim 7 çıktıgı halde döndü sıfır a..ilaçların etkisi 12 günden sonra kaybediyor kanda..

hakkında hayırlısı olsunn arkadaşımm...bence orantılı bi saat olmuşşş...şimdi bekleme zamanı allah sabrını versinn...

kızz siz öldürdünüzz beni meraktan ikinizde bi test vermediğinizz maşallah sabrınızaa..bu ay bende yapmıcam testt..tabii yumoş gelişirsee..daha onada umudum yokk...

ayyy kızlarr maşallah amma konuşmuşsunuzz okuu okuu bitmediiiii...:)

benim sınavlar vardıı giremedim pek..ve dün klomene başladımm...3.günümdü adetimin...her akşam 2 tane içiyorum...cuma bitecek ama pazartesi drgidicemm...pazartesi herşey belli olurr...benim şimdiki bekleyişim pazartesi ve yumoşş bekleyişiii....rabbim hayırlısını versinn..hayırlısı negatif olansa..onada sabrını versin yüreğimee...

yazmasamda sizlerleyim takipteyimm..hepimizz güzll haberler verelim inşallahh..

kızlarr bide bişi sorucamm sizleree...başka bi topikdee bi arkadaşş aşılama yaptırmışş ..dr.u idrar toplamasını söylemiş..idrar doluyken aşılama yapıcam demişş ve öyle de yapmışş...sizlerdede öyle bişi diyen dr varmıı ?? doğru bişimi acaba dr a sorucam ama merak ettim...genel bi durummu ??

Rica ederim canım,cevap gelmeyince tahmin ettim zaten..bende bu ay kırmızıları görürsem incir kürüne başlicam canım...

napaakkk hep vetoları görünce böyle oldiiii

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım...hayırlısı olsun...

doktorun ultrasonda takip edicek sanırım aşılama günü,yani aşılama yaparken bakıcaksa ondan olabilir...bir kaç kişiye sölenmişti öyle diye hatırlıyorum sankimm...bana bişey demediler bakmadılar da zaten

NOT: BİDE BUNLARIN ÜSTÜNE ŞİMDİ KAYINVALİDECİĞİME GİDİCEM .... HİÇ ÇEKEMİCEM YAAAAAA

canım tedavin hayırlı olsun.benim bugün adetin 9.günü kontrole gittim sağda 18 mm,solda 19 mm yumurtam var.bu gece çatlatma iğnesi perşembede aşılama yani adetin 11.günü aşılama yapılacak.erken değilmi diye sordum yumurtalar iyi gelişmiş dedi.

Bu akşam kayınvalideme giderken eczaneden idrar testi aldım...dönüşte de eve gelince eşimin ısrarı ile yaptım...maalesef tek çizgi çıktı...yani hamile değilim...aşılamanın üzerinden 13 gün geçti...olsaydı çıkardı herhalde...zaten en başından beri hissim hep böyleydi...hiç şaşırmadım...şuan garip bir hissizlik var üzerimde...nasip değilmiş ....
Allah'ım inşallah sizlerin yüzünü güldürür...

canım melegim adet olmadıgına göre halen bir ümit var demektir bazılarının idrarda çıkmıyor ne olur ümidini kırma ben sürekli takip ediyorum sizleri üzülme bebegim lütfen

tikita burada hep yazıldı hcg belli bir değere ulaşmadığı sürece idrarda çıkmayabiliyor diye bi adetinin geçmesini bekle bakalım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarım,

Lütfen beni yanlış anlamayın pozitifi gördü forumdan gitti gibi olmasın. Ama bir türlü foruma giremedim dün içm el vermedi. Neden bilmiyorum tebrikleri kabul etmek için çok erken geldi. Foruma girip bişey demesem olmaz desem bir türlü. O nedenle emin olmadan cevap yazmak istemiyorum pozitif sonucum ile ilgili.

Dün akşam evde erken gebelik testi yaptım söylediği süre içinde ikinci çizgi çıkmadı, yarım saat sonra kadar belirmiş bir ikinci çizgi vardı. Ama zaten testimin üzerinde 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyordu.

Bu sabah daha bir cezaretle yaptım. Nasılsa sabah idrarı ve üstünden zaman geçti değer yükselmiş olmalı diyerek. Ama maalesef yarım saat bekleyince bile ikinci çizgi çıkmadı.

O nedenle pozitif değerimin ilaçların etkisi ile çıkmış olabileceğini düşünüyorum ve sevinemiyorum. Çünkü bunlar hep düşününce aklıma geliyor. Aşılamada herkes tek doz ovitrelle vurulurken ben 2 doz vuruldum. Ve belki de bu yüzden benim kanımda hala ilacın etkileri var. BEkleyip görücez Dayanamadım sabah giidp bir daha kan testi verdim. 11 gibi belli olur herhalde. Hiç olmazsa 25 falan olsa sevinip yoluma devam edicem.

Kızlar bu arada kan vermeye gititğim merkezde çalışan ve kanımı alan çok neşeli çok tatlı bir kız var. Ben heyecanımı çekincelerimi onunla paylaştım sohbet ettik. Çocugu olup olmadığını sordum. 40 gün önceye kadar vardı dedi. Maalesef ikizlere hamielymiş ve 6 aylık doğum yapmış. Ne yazıkki doğumdan belli süre sonra ikisini de kaybetmiş. Evde depresyona giriyordum o nedenle hemen işe başladım dedi.

Ve emin olun, böylesini yaşamaktansa, başta pozitifi görememek daha hayırlı dedi. Haklı gerçekten haklı. Allah hepimiz çin en hsayırlısını versin.

O güzel kızın da gönlüne göre versin.

canım çok ümitsizmiş gibi yazmışsın ama inş allahım sonuç pozitiftir.normalde 10 gün sonra ilacın etkisi tamamen geçiyor canım ama 2 doz meselesinide bilmiyorum bi farkı olurmu

canım lütfen şu an olumsuz düşünme bak erken gebelik testi almama rağmen bende henüz çıkmadı. Ben ümidimi kaybetmek istemiyorum lütfen sen de kaybetme olur mu. Umut bizim en yakın arkadaşımız olsun bu günlerde

yaww o idrar testlerine ne bakıyorsun sen..onlarr adetgünü geçtikten sonra bile bi ihtimall..senin adetgünün ne zamandıı ?? bak hala olmamışsın bi beklee...acık daha sabır 3..4.. güne olmazsan yaparsın..ben çatlama iğnesinden sonra 17. gün adet olmuştumm..

yok canım benim niye yanlışş anlaşılasınkiii...bakk rabbim yüreğini serinletmek için o kızı çıkarmışş karşınaa..gör haline ve sonucuna razı ol diyee...

inşallah sonuçda değerlerin artmıştırr ve inşallah meleğinn seninledirr..

canım varsada yoksada hayırlısı olsun.artık son günlerimize geldik beraber az daha bekleyelim bakalım ne olcak.bende idrar testinde çıkmayabileceğini düşünüyorum

canım çok ümitsizmiş gibi yazmışsın ama inş allahım sonuç pozitiftir.normalde 10 gün sonra ilacın etkisi tamamen geçiyor canım ama 2 doz meselesinide bilmiyorum bi farkı olurmu

yok canım ümitsiz olmamamaya çalışıyorum. Yine pozitif düşünüyorum ve bebeğim inşallah benimle diyorum. İnşallaaahh :)

bugün gidip bir kan ver tikitacım 14. günün artık kanda kesin çıkar bunlarla vakit kaybetme üzme kendini

inşallah değerlerin yükselmiştir canımm üzme kendini hayırlısı olsun herşeyin önce sağlık sağlıklıyca gelsin bebişlerimiz sabırsızlıkla bekliyoruz bugünkü değeri hadi allahtan hayırlısı

inşallah güzel arkadaşım inşallah. Hepbirlikte sevinicez burada inşallah

kızlar bugün çatlama iğnemi aldım cuma aşılama ilk olcak herseyn hayırlısı çokta sevinmek istemiyorm ama heyecanlamadan yapamıyorm

Çok teşekkür ederim canım benim. Lütfen dua edin bana olur mu. Umarım güzel sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…