- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
inşllh arkadaşlar rabbim yüzümüzü güldürsün.benimde aşılamadan sonraki 5.günüm üzerimde aşırı bir rahatlık var anlam veremiyorum da bu rahatlığa acaba tahlil günü yaklaşınca bu rahatlık yerini korku ve telaşa bırakacak mı :26:
canımm çogu gitmişş azı kalmışş hadi bakalım güzel haberlerini ver inşallah bir hafta sonraaa...sınavlarım vardı haftasonu gelemedimm...dün ilaca başladım bende benimde pazartesi belli olacak herşeyy...
Merhaba kizlar
bugün kan testi günümdü fakat misafir geleceginden dolayi gidemedim..
Az önce hic agrisiz sizisi adet olmusum.. 2 gün gecikmeli de olsa geldiler..
Hakkinizi helal edin sizlerinde vaktini aldim..
Yolla devammi tamami bilmiyorum, suan icin cok karisik duygulari icerisindeyim...
canımm hiç üzülme herşeyinn hayırlısııı..tabikidee yola devamm durmak yokk..biz elimizden geleni yapalımm rabbim neyi vesile kılar bilemiyoruzkii...
Allah herkesin gönlüne göre versin. eşim çocuğumuz yok diye üzülüyor musun diye sorduğunda ona eğer çocuğum olduğunda bugünlerimi arayacaksam olmasın demiştim. gerçekten de bugünlerimize şükredelim .elimizde ne varsa onun için...sağlıklı bir beden ,güzel bir yüz, iyi bir aile ,çok iyi bir eş, resim yeteği, güzel bir ses, bilmiyorum hangisi var ise Allah bize neyi verdiyse onunla mutlu olursak vermediğini de verir belki diye düşünüyorum. inş. öyle olur.Neyiniz eksik ise o hayatınıza girsin neyiniz tam ise şükredin. Allah yardımcınız olsun.
kocamann aminnnnnnn diyorumm sanaa...çok doğru diyorsun şükredecek öyle çok şeyimiz varkii..ne kadar şükretsek azz..
düşünmeyelim demek gerçekten çok havada bir tabir. bunu başarmak zor ama olur inş.
her gün bu forumlara giriyoruz ,sadece burada yazılanlarla bile kendimizi hırslandırıyoruz. burada anne olmak isteyenler forumu varken diğer tarafta hamileyimmm başlıkları açılıyor.
.Ben 2013 mart ayında 7 haftalık bebeğimi ablamın hastalığının tekrar ettiğini öğrendiğim için üzüntüden ,stresten kaybettim.
O zaman 2013 ekim anneleri forumu vardı üye değildim ama yazılanları okur sevinirdim, kürtajdan sonra da forumu takip ettim ,bu beni çok üzüyordu onlarla başlamıştım ama finale varamadım. sonra onların doğum hikayelerini okudum, kendim de doğum yapmışım gibi sevindim .
bugünlerde ise bir umut doğdu içime , inanıyorum 2014 de hamile kalacağım inş. Allah bu eksiğimi kapatırken başka bir şeyimi eksiltmesin başka da bir şey istemem.
bi kere kalmışsın bu bile büyük bi umutt yeniden olacaktırr inşallahh...
son yazdıgın dua beni çok etkilediii...allah bu eksigimi kapatırken başka birşeyimi eksiltmesinn....AMİNNNNN...
kızlar sanırım ben hamileyim... bugün aşılamamanın 14.günüydü ve bchg = 166 çıktı
çok şükürr..maşallahh..kendine dikkat ettt canımm..inşallah degerin artacakk dahadaaa...
kızlar benim aşılamam tutmadı yine az önce kahverengi leke geldi bu son ayım olacak tedavide biran önce gelse adetim doktora gitsem
hayırlısı olsun hakkında arkadaşımm...hayırlı vakitte gelecek inşallah bizim bebeklerimizdee..bende 5 yıldır bekliyorumm..dün yine klomene başladım..bakalım yumoş olursa aşılama olacak ama bende umut yok gecen ay gelişmemişti hiç yumoşş..
Canım aşılamayı katarsam 11. günüm bugün. Bilemiyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum. Anlık çok sevindim ama şimdi tereddütlüyüm. Ahh bu merak ah bu merak 12. güne kadar beklesem ne olurdu ki sanki
hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımmm...ama pzitiff düşünn hepp...dikkat et kendineee..yine tekrar edersinn...
hakkında hayırlısı buymuşş demek canımm...bizim 7 çıktıgı halde döndü sıfır a..ilaçların etkisi 12 günden sonra kaybediyor kanda..özel hastaneye gittim 1 saat sonra cikar dediler..Aklimi karistiran normal düzey 0.5 diye biliyorum 1.98 biraz fazla geldi ilacalrin etkisnden dolayimi ki ? benim tedavi oldugum hastane sehirdisinda bende burda bi hastaneye gittim ...
bir saat kadar oldu dr dan geleli,bir tane sağda 18mm yumurtam varmış bense gitmeden evvel 8-10 tane vardır diyodum bu ay ilacı sabah akşam aldım diye :)) çarşamba 22:00 de ovitrelle yap cuma saat 10 da aşılama var dedi ama sanki iğne ile aşılama arası fazla uzun gibi geldi.
hakkında hayırlısı olsunn arkadaşımm...bence orantılı bi saat olmuşşş...şimdi bekleme zamanı allah sabrını versinn...
tahminim yanlış çıktı
ya canım yeni gördüm yazını kusura bakma....
şuan acayip adet sancım var canım geldi gelecek gibi....eğer gelmezse akşam eczaneden alıp yarın sabah yapıcam canım...
kızz siz öldürdünüzz beni meraktan ikinizde bi test vermediğinizz maşallah sabrınızaa..bu ay bende yapmıcam testt..tabii yumoş gelişirsee..daha onada umudum yokk...