canım çok ümitsizmiş gibi yazmışsın ama inş allahım sonuç pozitiftir.normalde 10 gün sonra ilacın etkisi tamamen geçiyor canım ama 2 doz meselesinide bilmiyorum bi farkı olurmu
kızlarr bide bişi sorucamm sizleree...başka bi topikdee bi arkadaşş aşılama yaptırmışş ..dr.u idrar toplamasını söylemiş..idrar doluyken aşılama yapıcam demişş ve öyle de yapmışş...sizlerdede öyle bişi diyen dr varmıı ?? doğru bişimi acaba dr a sorucam ama merak ettim...genel bi durummu ??
güzelim bu arada ben senden ve tikitadan çok umutluyum. Artık beklemeyin bence kan testinizi verin ve sevinmeye başlayın :)
yok canım ümitsiz olmamamaya çalışıyorum. Yine pozitif düşünüyorum ve bebeğim inşallah benimle diyorum. İnşallaaahh :)
canımm çogu gitmişş azı kalmışş hadi bakalım güzel haberlerini ver inşallah bir hafta sonraaa...sınavlarım vardı haftasonu gelemedimm...dün ilaca başladım bende benimde pazartesi belli olacak herşeyy...
canım seninde tedavin hayırlı olsun yeni bir başlangıçtasın allahım yolunu açık etsin pazartesi bthcg yapıcam heycan bastırmaya başladı çok şaşkınım şapşal gibiyim bu aralar . . .
canımm çogu gitmişş azı kalmışş hadi bakalım güzel haberlerini ver inşallah bir hafta sonraaa...sınavlarım vardı haftasonu gelemedimm...dün ilaca başladım bende benimde pazartesi belli olacak herşeyy...
canım seninde tedavin hayırlı olsun yeni bir başlangıçtasın allahım yolunu açık etsin pazartesi bthcg yapıcam heycan bastırmaya başladı çok şaşkınım şapşal gibiyim bu aralar . . .
tahminn edebiliyorumm ben pazartesii yumoş varmı heycanı bu kaar yaptıysamm seninki bunun bin katıı bebek varmı heycanıı..inşallahh seninledir meleğinn..acık daha sabırr azz kaldııı...4 güncükk...
tahminn edebiliyorumm ben pazartesii yumoş varmı heycanı bu kaar yaptıysamm seninki bunun bin katıı bebek varmı heycanıı..inşallahh seninledir meleğinn..acık daha sabırr azz kaldııı...4 güncükk...
hadi ya o kadar mı kaldı ki :18::18::18::18: ben bugünde dahil pazartesiyi bile sayıyordum...
kızlaaarrr test yaptım silik çizgi çıktıııı inanamıyorum ben yaaa
canım melegim adet olmadıgına göre halen bir ümit var demektir bazılarının idrarda çıkmıyor ne olur ümidini kırma ben sürekli takip ediyorum sizleri üzülme bebegim lütfen
tikita burada hep yazıldı hcg belli bir değere ulaşmadığı sürece idrarda çıkmayabiliyor diye bi adetinin geçmesini bekle bakalım
merhaba arkadaşlarım,
Lütfen beni yanlış anlamayın pozitifi gördü forumdan gitti gibi olmasın. Ama bir türlü foruma giremedim dün içm el vermedi. Neden bilmiyorum tebrikleri kabul etmek için çok erken geldi. Foruma girip bişey demesem olmaz desem bir türlü. O nedenle emin olmadan cevap yazmak istemiyorum pozitif sonucum ile ilgili.
Dün akşam evde erken gebelik testi yaptım söylediği süre içinde ikinci çizgi çıkmadı, yarım saat sonra kadar belirmiş bir ikinci çizgi vardı. Ama zaten testimin üzerinde 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyordu.
Bu sabah daha bir cezaretle yaptım. Nasılsa sabah idrarı ve üstünden zaman geçti değer yükselmiş olmalı diyerek. Ama maalesef yarım saat bekleyince bile ikinci çizgi çıkmadı.
O nedenle pozitif değerimin ilaçların etkisi ile çıkmış olabileceğini düşünüyorum ve sevinemiyorum. Çünkü bunlar hep düşününce aklıma geliyor. Aşılamada herkes tek doz ovitrelle vurulurken ben 2 doz vuruldum. Ve belki de bu yüzden benim kanımda hala ilacın etkileri var. BEkleyip görücez Dayanamadım sabah giidp bir daha kan testi verdim. 11 gibi belli olur herhalde. Hiç olmazsa 25 falan olsa sevinip yoluma devam edicem.
Kızlar bu arada kan vermeye gititğim merkezde çalışan ve kanımı alan çok neşeli çok tatlı bir kız var. Ben heyecanımı çekincelerimi onunla paylaştım sohbet ettik. Çocugu olup olmadığını sordum. 40 gün önceye kadar vardı dedi. Maalesef ikizlere hamielymiş ve 6 aylık doğum yapmış. Ne yazıkki doğumdan belli süre sonra ikisini de kaybetmiş. Evde depresyona giriyordum o nedenle hemen işe başladım dedi.
Ve emin olun, böylesini yaşamaktansa, başta pozitifi görememek daha hayırlı dedi. Haklı gerçekten haklı. Allah hepimiz çin en hsayırlısını versin.
O güzel kızın da gönlüne göre versin.
canım lütfen şu an olumsuz düşünme bak erken gebelik testi almama rağmen bende henüz çıkmadı. Ben ümidimi kaybetmek istemiyorum lütfen sen de kaybetme olur mu. Umut bizim en yakın arkadaşımız olsun bu günlerde
yaww o idrar testlerine ne bakıyorsun sen..onlarr adetgünü geçtikten sonra bile bi ihtimall..senin adetgünün ne zamandıı ?? bak hala olmamışsın bi beklee...acık daha sabır 3..4.. güne olmazsan yaparsın..ben çatlama iğnesinden sonra 17. gün adet olmuştumm...
canım varsada yoksada hayırlısı olsun.artık son günlerimize geldik beraber az daha bekleyelim bakalım ne olcak.bende idrar testinde çıkmayabileceğini düşünüyorum
bugün gidip bir kan ver tikitacım 14. günün artık kanda kesin çıkar bunlarla vakit kaybetme üzme kendini
kızlar bugün çatlama iğnemi aldım cuma aşılama ilk olcak herseyn hayırlısı çokta sevinmek istemiyorm ama heyecanlamadan yapamıyorm
Arkadaşlar dün değerim 15,51 idi bugun 25,45 olmus. Sevinebilirim artıkkkkkk inşallah herşey yolunda gidecekkkk :))))
Hepinize tüm tebriklerinize teşekkür ediyorum iyiki varsınız. Allah razı olsun
artık bi ümidim var yarın kan testi yaptıracağım
Arkadaşlar dün değerim 15,51 idi bugun 25,45 olmus. Sevinebilirim artıkkkkkk inşallah herşey yolunda gidecekkkk :))))
kızlaaarrr test yaptım silik çizgi çıktıııı inanamıyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?