Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım çok ümitsizmiş gibi yazmışsın ama inş allahım sonuç pozitiftir.normalde 10 gün sonra ilacın etkisi tamamen geçiyor canım ama 2 doz meselesinide bilmiyorum bi farkı olurmu

güzelim bu arada ben senden ve tikitadan çok umutluyum. Artık beklemeyin bence kan testinizi verin ve sevinmeye başlayın :)

canım onu yumuşları tam görebilmek için istiyor bazı doktorlar aşılama yaparken ultrasondan takip edenler var herkes farklı yöntem uyguluyor. yanlışım varsa düzeltin ama ben öyle diye biliyorum benim doktorum bana uygulamadı bu yöntemi

arkadaşlar mümkünse şartlar doğrultusunda kan tahlili verin kesin sonuç çünkü idrar testleri hep bir mullakta bırakıyor aceleci davranıyoruz hemen merakımızı gidermek istiyoruz ya vardır ya yoktur bu cevabı sadece kan tahlili bize veriyor umarım düşüncemi doğru aktarabilmişimdir. Şansınız bol olsun...

yok canım ümitsiz olmamamaya çalışıyorum. Yine pozitif düşünüyorum ve bebeğim inşallah benimle diyorum. İnşallaaahh :)

inşallah değerin artmıştır canım o hastanedeki bayana da çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla onunda kalbindeki olur Rabbim güzel evlatlar nasipeder inşallah. Aslında bende dün akşam normal gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi aşırı silikti var mı yokmu anlayamadık bile sabah baktım iyice koyulaşmış. ama hiçbirşey belli olmaz diyerek buraya yazmak istemedim çünkü dün aşırı silikti emin olamadık eşimde bende erken gebelik testi gelir bugün onunla yapcam ama aklım karıştı çok ümitlenip negatifi görmek istemiyorum

Arkadaşlar dün değerim 15,51 idi bugun 25,45 olmus. Sevinebilirim artıkkkkkk inşallah herşey yolunda gidecekkkk :))))

Hepinize tüm tebriklerinize teşekkür ediyorum iyiki varsınız. Allah razı olsun

canım melegim adet olmadıgına göre halen bir ümit var demektir bazılarının idrarda çıkmıyor ne olur ümidini kırma ben sürekli takip ediyorum sizleri üzülme bebegim lütfen

Canım çok teşekkür ederim,biliyorum idrarda hemen çıkmıyor,üzülmüyorum merak etme...Hayırlısı böyleymiş diyorum...

tikita burada hep yazıldı hcg belli bir değere ulaşmadığı sürece idrarda çıkmayabiliyor diye bi adetinin geçmesini bekle bakalım

Biliyorum tatlım,ama ben önce idrar testi yapayım yine de dedim...eğer pozitif çıksaydı koşa koşa gidicektim kan vermeye...şimdi adetimi bekliyorum eğer gecikirse o zaman gidicem...en erken dün regli olmam gerekiyordu ama benim biraz düzensiz o yüzden yarın da olabilirim 3 gün sonra da...

SEVGİKELEBEĞİ Canım inşallah bebeğin seninledir...(Amin)
Bak işte o kızın hikayesini bizimle paylaştın en azından ben dersimi aldım...Allah'ıma hep dua ediyorum hayırlısını ver diye..dün gece idrar testine bakarken buruldu içim yalan söylemicem ama hiç ağlamadım da...nasip değilmiş daha vakti varmış dedim...biliyorum reglim de gelmedi henüz....hayırlısını diliyorum...bu ay olmadıysa çalışmalara devam....

benim pek düzenli değil tatlım 28-29-30-31-32-33 günler arasında geliyor ... şimdi beklemedeyim...eğer gerçekten gecikirsem o zaman giderim kan vermeye...

canım varsada yoksada hayırlısı olsun.artık son günlerimize geldik beraber az daha bekleyelim bakalım ne olcak.bende idrar testinde çıkmayabileceğini düşünüyorum

aynen öyle arkadaşım,hayırlısı olsun...hep buna dua ettim zaten...

bugün gidip bir kan ver tikitacım 14. günün artık kanda kesin çıkar bunlarla vakit kaybetme üzme kendini

canım :) dediğim gibi gecikirsem gidicem ben...şuan bekliyorum....

kızlar bugün çatlama iğnemi aldım cuma aşılama ilk olcak herseyn hayırlısı çokta sevinmek istemiyorm ama heyecanlamadan yapamıyorm

Hayırlısı olsun canım....stres yapma sakın...

not:herkese çok ama çok teşekkür ederim ... desteğinizden ötürü....

iyi ki varsınız

Arkadaşlar dün değerim 15,51 idi bugun 25,45 olmus. Sevinebilirim artıkkkkkk inşallah herşey yolunda gidecekkkk :))))

Hayırlı olsun şimdi doya doya sevin canım iyice tadını çıkar tebrik ederim

allah bundan sonra sana sağlıklı bir hamilelik yaşatsın bebeğinde sağlıkla gelsin inşallah çok ama çok sevindim

artık bi ümidim var yarın kan testi yaptıracağım

canım çok sevindim inşallah kan testinde de pozitifi görüp bizi de mutlu edersin çok sevindiiim Rabbim tamamına erdirsin topiğin uğursuzluğu gitti tikita senden de hamileyim haberini duymayı çok istiyorum bizim neşemiz oldun burada

kızlaaarrr test yaptım silik çizgi çıktıııı inanamıyorum ben yaaa

artık bi ümidim var yarın kan testi yaptıracağım

Hadi gidip kan versene ne duruyorsun arkadaşım yaa

Tebrikler canım...Hadi bakalım hayırlısı olsun...bir rahat nefes al şimdi

ayyyyy yılbaşındaki pastayı yapıcaksın dimi çok süpriz olucak ailene :)

maşallahhh çok güzel ya tüylerim ürperdi valla maşallah maşalallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…