Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Hadi gidip kan versene ne duruyorsun arkadaşım yaa

Tebrikler canım...Hadi bakalım hayırlısı olsun...bir rahat nefes al şimdi

canım bi özel hastaneyi aradım işyerime yakın sonuç yarın çıkarmış.bende ooo dedim hem o kadar para vercem bide bir gün beklicem nerede verebilirim diye düşünüyorum.şimdi aşılama yaptırdığım hastaneye gitsem onada git kan ver sonra sonucu almaya git (internete vermiyolar sonuçları) falan ne yapsam bende karar veremedim

canım niyeyse rahat nefes alamıyorum.burda 2. çizgiyi görenler için daha ne işte kesin vardır diyorum ama kendim olunca diyemiyorum.çizgide çok silik değil halbuki.ama aynı adet olcak gibi kasık ağrım var.şu an acayip belim ağrıyor mesela

Canım dur bir rahatla bakim sen önce bi...hemen telaş yaptın bak...başka hastane ya da tıp merkezi yok mu etrafında...ben anlamadım ya nasıl yarına kalır sonuç hayret bişey...başka bir yer bulmaya bak sen..

Canım dur bir rahatla bakim sen önce bi...hemen telaş yaptın bak...başka hastane ya da tıp merkezi yok mu etrafında...ben anlamadım ya nasıl yarına kalır sonuç hayret bişey...başka bir yer bulmaya bak sen..

malesef canım yaa eşimi aradım beni hastaneye götürde kan verelim diye önemli bi işim var dedi(benimkide çok rahat eşlerden canım olursa olur olmazsa olmaz modunda ) tabi söylemedim durumu.aile hekimlikleri falan var onlarda adres sisteminden ötürü bakamayız diyolar.benimki yarına kalcak galiba

ya hem 45 lira istiyolar testten birde bir gün sonra veririz diyolar sonucu ben anlmadım kızlar sizler nerelerde verdiniz kanlarınızı hemen sonuç çıktı

ya hem 45 lira istiyolar testten birde bir gün sonra veririz diyolar sonucu ben anlmadım kızlar sizler nerelerde verdiniz kanlarınızı hemen sonuç çıktı

canım onlar muhtemelen kendi içlerinde testi tamamlayamıyor ve dışarı gönderiyor ondan dolayı hem pahalı hemde geç gelmiş oluyor ben bir kere özel hastanede 30 TL vermiştim geçen yıl

mecburen yarını beklicem kızlar testte yapmıcaktım aslında ama haftasonu saçımı boyatıcaktım boyatmıyım bari

mecburen yarını beklicem kızlar testte yapmıcaktım aslında ama haftasonu saçımı boyatıcaktım boyatmıyım bari

Canım ben tıp merkezinin birinde vermiştim bir keresinde 2 saat sonra gidip öğrendim sonucumu...hemde 12 tl miydi neydi...
neyse bekle o zaman bi gün daha...bu kadar bekledin sonuçta :)

Arkadaşlar dün değerim 15,51 idi bugun 25,45 olmus. Sevinebilirim artıkkkkkk inşallah herşey yolunda gidecekkkk :))))

Hepinize tüm tebriklerinize teşekkür ediyorum iyiki varsınız. Allah razı olsun

aayyyy hadi gözün aydınn...katt katt artsınnn inşallahhh...

hayırlı olsunn canımm...kandada pozitifi görürsün inş...bende genelde özelde yaptırdım ama 1 ....2 saat sonra veriyorlardıı..

gecen en son göztepe ssk da yaptırdım..sabah verdim öğleneden sonra ikindi gibi çıktı...netten bakabiliyorsundaa..

Canım ben tıp merkezinin birinde vermiştim bir keresinde 2 saat sonra gidip öğrendim sonucumu...hemde 12 tl miydi neydi...
neyse bekle o zaman bi gün daha...bu kadar bekledin sonuçta :)

ya keşke işimi o kadar kolay halledebileceğim bir yer olsaydı yakında.yarın sabah test vermeye gidicem sonuç öğleden sonra derler kesin ve internettende öğrenemiyorum gidip almak zorunda kalcam.oda eşim öğlen işlerinden dolayı gidebilecekmi bakalım. canım sen naptın ağrın varmı.benim adet olcakmış gibi ağrım var onun için adet olcakmış gibi hissediyorum

Dün en son bacaklarım ağrıyordu şimdi hiç ağrım sızım yok....adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirinin aynı..ondan adet olcakmışsın gibi hissediyorsun...rahmin hazırlık yapıyor :) içinde büyük bir çalışma var şuanda

inş canım ya testte bi hata vardır diye korkuyorum bir taraftandanda aynı marka testle daha önce çok test yaptım çıkmadı bunda niye çıktı dememkki var bişey diyorum

Son düzenleme:
hatta yoktur ya hamile değilimdir falan diye düşünüyorum sonra çift çizgiye bakıyorum tekrar tekrar iyice belirginleşmiş görünce içim rahatlıyor

kızlar ya aşılamayı devlette yaptırp ilaçları raporla alan vrsa yardmcı olablir mi? ne gibi şart gerek yaş evlilik süresi..

inş canım ya testte bi hata vardır diye korkuyorum bir taraftandanda aynı marka testle daha önce çok test yaptım çıkmadı bunda niye çıktı dememkki var bişey diyorum

hatta yoktur ya hamile değilimdir falan diye düşünüyorum sonra çift çizgiye bakıyorum tekrar tekrar iyice belirginleşmiş görünce içim rahatlıyor

Sen içini ferah tutmaya bak...ben ucuz testlerle yaptım sen hangi testle yaptın canım ucuz olanlardanmı?....eğer reglim gelmezse bende kan vericem canım...

kızlar ya aşılamayı devlette yaptırp ilaçları raporla alan vrsa yardmcı olablir mi? ne gibi şart gerek yaş evlilik süresi..

canım ben devlette yaptırdım aşılamamı,ama bana rapor falan verilmedi :S
ne gibi şart arıyorlar hiç bir fikrim yok internetten bir araştır istersen canım

tunaydın arkadaslarr ne guzel ben gırmeyelı cok guzel haberler almısız 1 kışinın bıle hamıle olasılıgı cccoookk mutlu edıyor bızı ıns bu topıkdekı butun herkesssss hamıle olurrrr olamayanlada bır sonrakı ayda hayırlısyla ve saglıkla hadı ıyı dusunelımde ıyı olsun benım bugun asılamadan sonra 6.gunum asılama gununu sayarsak 7 ve sımdıye kadar hıcbırsey yok ne agrı ne baska bısey arada hafıf kasıklarda ama cokda abartılı degıl neyse hayırlısı hakkımızdaaaa

çok saol cevabın için ilaçlarn ne kadar tuttu öğrenebilirmym

çok saol cevabın için ilaçlarn ne kadar tuttu öğrenebilirmym

Canım ben serophene kullandım(tablet klomen gibi) + ovitrelle (çatlatma iğnesi)
Canım benim eşimin yeğeni eczanede çalışıyor...normalde ovitrelle in fiyatını sorduğumda 77.5 tl idi..birde hastane aşılama malzemelerini sana aldırıyor ,malzemeleri bir yere sorduğumda 52 tl dediler..
ama eşimin yeğeni sağolsun çatlatma iğnesini ve malzemelerin hepsini toplam 80 tl hallettii..
serophene ne kadar tuttu hatırlamıyorum canım ama pahalı olmadığı kesin..tedavide iğneler para tutuyor..ama benim iğneyle başlamadılar dediğim gibi hap ile büyüttüler yumurtamı....

yani toplam ben aşılama 120 tl ödedim hastaneye (bağış olarak geçiyor)
Malzeme + çatlatma iğnesi 80 tl
serophene ?
yani taş çatlasın 210-215 tl tutmuştur hepsi

serophene bende kullandım bu gece ovitrelle vurdurcam. aşılama malzemelerinden baska gonal f mi ne varmş ondan aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…