serophene bende kullandım bu gece ovitrelle vurdurcam. aşılama malzemelerinden baska gonal f mi ne varmş ondan aldın mı
Sen içini ferah tutmaya bak...ben ucuz testlerle yaptım sen hangi testle yaptın canım ucuz olanlardanmı?....eğer reglim gelmezse bende kan vericem canım...
canım ucuz olanlarla yaptım bende
ayyyyy yılbaşındaki pastayı yapıcaksın dimi çok süpriz olucak ailene :)
Hadi gidip kan versene ne duruyorsun arkadaşım yaa
Tebrikler canım...Hadi bakalım hayırlısı olsun...bir rahat nefes al şimdi
ya hem 45 lira istiyolar testten birde bir gün sonra veririz diyolar sonucu ben anlmadım kızlar sizler nerelerde verdiniz kanlarınızı hemen sonuç çıktı
Sen içini ferah tutmaya bak...ben ucuz testlerle yaptım sen hangi testle yaptın canım ucuz olanlardanmı?....eğer reglim gelmezse bende kan vericem canım...
canım ucuz olanlarla yaptım bende
anladım canım....demek ki bende olsaydı bende de çıkardı...
canım sen de test yap ama kan testi lütfen
canım versageee yle aşılamamız aynı gün oldu...eğer bende de bişey olsaydı bende de çıkardı canım..demek ki yokmuş...ama eğer ki reglim pazartesiye kadar gelmezse gider kan veririm... ( söz)
canım niyeyse rahat nefes alamıyorum.burda 2. çizgiyi görenler için daha ne işte kesin vardır diyorum ama kendim olunca diyemiyorum.çizgide çok silik değil halbuki.ama aynı adet olcak gibi kasık ağrım var.şu an acayip belim ağrıyor mesela
Hayirli olsunnn :) Rabbim saglikli sihatli kucagina alamayi nasip etin insallah.
aynı şeyleri ben de hissediyorum. Ya bir terslik olursa diye insan sevinemiyor. Sanırım hamileliğimiz sağlıkla devam edecek inşallah da, böyle olsa bile 9 ay boyunca bu stresi ve acabaları yaşıcaz
canım senin idrar testinde çıktımı?
canım gonal f iğne...yani bizim tablet olarak kullandığımız yumurta büyütücülerin iğne şekli..dozajı daha yüksek ... klomen yani tabletle sonuç alınamayan hastalarda iğnelerle devam ediliyor tedaviye...
Yani almadım...
kızlar benim de 2-3 gündür göğüslerimde ağrı, aşırı hassasiyet var. dün de belim ağrıdı biraz. şimdi korkuyorum adet olurum diye. aşılamayı ayın 13 ü yaptırmıştık. daha 5 gün oldu, ama adet günüm 16 sıydı. normalde adet duzensızlıyım var bazen 45-50 gun bile oluyor arası. bu kadar erken adet olabilirmiyim sizce ilaclardan dolayı. aklımdakıleri yanlış yazdıysam kusura bakmayın lutfen, azerbaycanlıyım ben) bazen istediklerimi tam söyleyemiyorum))
canım çok anormal bi durum olmadığı sürece adet olmak için çok erken.o ağrılar oluyor korkma bende yaşadım normal yani yaşadıkların
tikita Allah muradını versn inş çok saol,demek ki bende kullanmicm sen ne zamandr bebek düşünüyorsn bide sorun ne ?benim eşimin sperm sorunu var bende bütn testler yapldı bi şey çıkmadı
Canım teşekkür ederim,Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...bizde sorun yok sebepsiz olmuyor dendi ege tıp fakültesinde...ama bence bende sorun var ... yumurtalarım gelişmiyor çünkü daha önce özelde gittiğim bir doktor bana öyle demişti..ama sonradan ege ün.tıp fak. gitmeye başlayınca ordasorun yok ikinizde de dendi bütün tahlilerden sonra...biz nisan 2013den bu yana istiyoruz ama olmadı tatlım...
Bebeğim çok nazlı olucak galiba :)
VAKTİ NE ZAMANSA,HAYIRLISI NE ZAMAN OLACAKSA O ZAMAN OLSUN...ALLAH'IM HERŞEYİN SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN...
insaallah olmam. Bu 10 gün de geçseydi dayanamıyorum artık
bence sende de yoktur çoğu kişinin sebebsz olmuyo dediğin gibi herseyn hayırlsı, benimde ilk aşılamam ve o yüzden hiçbir şey bilmiyrm,her gittiğimde farklı doktor muayene ediyor pek bilgi edinemedim
Canım teşekkür ederim,Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...bizde sorun yok sebepsiz olmuyor dendi ege tıp fakültesinde...ama bence bende sorun var ... yumurtalarım gelişmiyor çünkü daha önce özelde gittiğim bir doktor bana öyle demişti..ama sonradan ege ün.tıp fak. gitmeye başlayınca ordasorun yok ikinizde de dendi bütün tahlilerden sonra...biz nisan 2013den bu yana istiyoruz ama olmadı tatlım...
Bebeğim çok nazlı olucak galiba :)
VAKTİ NE ZAMANSA,HAYIRLISI NE ZAMAN OLACAKSA O ZAMAN OLSUN...ALLAH'IM HERŞEYİN SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?