Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
serophene bende kullandım bu gece ovitrelle vurdurcam. aşılama malzemelerinden baska gonal f mi ne varmş ondan aldın mı

canım gonal f iğne...yani bizim tablet olarak kullandığımız yumurta büyütücülerin iğne şekli..dozajı daha yüksek ... klomen yani tabletle sonuç alınamayan hastalarda iğnelerle devam ediliyor tedaviye...
Yani almadım...

ya hem 45 lira istiyolar testten birde bir gün sonra veririz diyolar sonucu ben anlmadım kızlar sizler nerelerde verdiniz kanlarınızı hemen sonuç çıktı

canım ben de ankaradayım biliyosun, cinnah caddesinde denge tıp labaratuvarlarında yaptırıyorum. fiyatı normalde 40 tl ve 1,5 bilemedin 2 saat sonra çıkıyor

aynı şeyleri ben de hissediyorum. Ya bir terslik olursa diye insan sevinemiyor. Sanırım hamileliğimiz sağlıkla devam edecek inşallah da, böyle olsa bile 9 ay boyunca bu stresi ve acabaları yaşıcaz

kızlar benim de 2-3 gündür göğüslerimde ağrı, aşırı hassasiyet var. dün de belim ağrıdı biraz. şimdi korkuyorum adet olurum diye. aşılamayı ayın 13 ü yaptırmıştık. daha 5 gün oldu, ama adet günüm 16 sıydı. normalde adet duzensızlıyım var bazen 45-50 gun bile oluyor arası. bu kadar erken adet olabilirmiyim sizce ilaclardan dolayı. aklımdakıleri yanlış yazdıysam kusura bakmayın lutfen, azerbaycanlıyım ben) bazen istediklerimi tam söyleyemiyorum))

canım senin idrar testinde çıktımı?

yok canım idrarda hala çıkmadı. Yani senin değerin benden yüksek belliki. Öyle olması da doğal zaten, sen benden 2 gün önce aşılama oldun.

Aldığım test erken gebelik testi ve 12,5 üstünü gösterir diyor ama bugunku sonucum 25 olmasına rağmen sabah göstermedi yine

İdrar testinde de insan pozitif görmek istiyor ne alakaysa ama hemen yapmıcam beklenen adet tarihimde yapıcam

Son düzenleme:

tikita Allah muradını versn inş çok saol,demek ki bende kullanmicm sen ne zamandr bebek düşünüyorsn bide sorun ne ?benim eşimin sperm sorunu var bende bütn testler yapldı bi şey çıkmadı

canım çok anormal bi durum olmadığı sürece adet olmak için çok erken.o ağrılar oluyor korkma bende yaşadım normal yani yaşadıkların

kızlar sonunda kendime test yaptırabileceğim bir yer buldum. eşimin haberi olsun istemiyodum ona söylemem gerek kalmıcak . yarın sabah kan vericem öğleden sonra çıkar dediler.şimdi verirsem yine yarına kalırmış sonuç

tikita Allah muradını versn inş çok saol,demek ki bende kullanmicm sen ne zamandr bebek düşünüyorsn bide sorun ne ?benim eşimin sperm sorunu var bende bütn testler yapldı bi şey çıkmadı

Canım teşekkür ederim,Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...bizde sorun yok sebepsiz olmuyor dendi ege tıp fakültesinde...ama bence bende sorun var ... yumurtalarım gelişmiyor çünkü daha önce özelde gittiğim bir doktor bana öyle demişti..ama sonradan ege ün.tıp fak. gitmeye başlayınca ordasorun yok ikinizde de dendi bütün tahlilerden sonra...biz nisan 2013den bu yana istiyoruz ama olmadı tatlım...
Bebeğim çok nazlı olucak galiba :)
VAKTİ NE ZAMANSA,HAYIRLISI NE ZAMAN OLACAKSA O ZAMAN OLSUN...ALLAH'IM HERŞEYİN SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN...

bence sende de yoktur çoğu kişinin sebebsz olmuyo dediğin gibi herseyn hayırlsı, benimde ilk aşılamam ve o yüzden hiçbir şey bilmiyrm,her gittiğimde farklı doktor muayene ediyor pek bilgi edinemedim

bence sende de yoktur çoğu kişinin sebebsz olmuyo dediğin gibi herseyn hayırlsı, benimde ilk aşılamam ve o yüzden hiçbir şey bilmiyrm,her gittiğimde farklı doktor muayene ediyor pek bilgi edinemedim

Benim de öyle devlet olunca kim denk gelirse....şansımıza canım

canım daha çok yeniymiş seninki nasıl hemen aşılama yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…