Benim de öyle devlet olunca kim denk gelirse....şansımıza canım
canım daha çok yeniymiş seninki nasıl hemen aşılama yaptılar
5inde asılama olmşsn sonç ne zaman çıkar senin
Canım yaş,evlilik yılı ve yumurtalıklarım durumuna göre karar verildi sanırım,bilmiyorum ki bende anlamadımkafam çok karışık ya..devlete gittiğin zaman en kötü tarafı karşında hiç bir zaman doktor bulamıyorsun muhattab olarak....herşeyi hemşireler açıklıyor sana...infetilite bölümüne gidiyorum...
Canım ben dün akşam idrar testi yaptım sonuç negatif...
Benim de öyle devlet olunca kim denk gelirse....şansımıza canım
[/QUO evet canım bende devlette yaptırdım kime denk gelirse ama benim gittiğim yerde 3 ilaçla 2 iğneyle olmak üzere toplam 5 kere aşılama yapıyorlar sonra tüp bebeğe gönderiyorlar ama zaten evlilik yılın 3 yılı doldurmadıysa tüp bebeği raporlu yaptıramıyosun
arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenirseniz eşinize ve ailenize nasıl açıklayacaksınız? mesela sevgikelebeği pasta yapacakmış.
Ben bebeğimi kaybettiğim hamileliğimde kan sonucumu tarayıp ,tüm aileme ve eşime mail atmıştım.ben ANNE oluyorum ,kim neyi oluyorsa yazsın diye
.bir kaç saat içinde teyze,dayı,BABA yazıları düştü mailime.çok güzeldi ...
heyecandan uyuyamıyordum,inanamıyordum.
inş.tekrar yaşarım bu duyguları hem de bu sefer sonuna kadar .
Bu sefer eşimin işyerine meyve çiçekleri göndermek istiyorum ,ya da bebek şeklinde küçük kekler ya da iş arkadaşlarından birinin bir anda masasına koyacağı bebek şeklinde pasta.
Ailem için ise küçük notlar hazırlamak istiyorum bebek şeklinde keseceğim kağıtlara .kağıtlara bebeğimin ağzından komik yazılar yazacağım. sonra bu notları çantalarına ya da ceplerine koyacağım. nasıl fikir ? planlarınızı yazın yoksa planlarınız hemen bir şeyler düşünün .iyi şeyler hayal etmek hepimize güzel gelir.
arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenirseniz eşinize ve ailenize nasıl açıklayacaksınız? mesela sevgikelebeği pasta yapacakmış.
Ben bebeğimi kaybettiğim hamileliğimde kan sonucumu tarayıp ,tüm aileme ve eşime mail atmıştım.ben ANNE oluyorum ,kim neyi oluyorsa yazsın diye
Bu sefer eşimin işyerine meyve çiçekleri göndermek istiyorum ,ya da bebek şeklinde küçük kekler ya da iş arkadaşlarından birinin bir anda masasına koyacağı bebek şeklinde pasta.
Ailem için ise küçük notlar hazırlamak istiyorum bebek şeklinde keseceğim kağıtlara .kağıtlara bebeğimin ağzından komik yazılar yazacağım. sonra bu notları çantalarına ya da ceplerine koyacağım. nasıl fikir ? planlarınızı yazın yoksa planlarınız hemen bir şeyler düşünün .iyi şeyler hayal etmek hepimize güzel gelir.
ayyy olmazzmıı kızz plann bin tanee...bazen eşime diyorumkiçok plan yapıyor hayal kuruyorum bana nasip olmayacak heralde diyorumm..oda diyorkii..allahh vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazz..olacak inşallah hepsi diyorr..inşallahh rabbim büyükk..açıklama konusuna gelinceeee...
ben yapabilirsemm eşimden gizli test yapacagımm onceki tahlillerimi habersiz vermiştimm...ama şimdi aşılama oluncaa biraz haberli olur ama onuda düşündümm...ilk tahlili vericem baktım bebiş varr...adet oldumm dicemmm...haftasonu sabahına denk gelirse inşallah..yada dayanabilirsem evde oldugu bi sabahh uyurkenn evdee son sessss PEPE ninnn...babababa baabammm..benim güçlü kuvvetli babam şarkısını son sess açıcammmm....uyanıken gerginn olurrrr...
bu ne yaa deyincedee...meleğinden sana armağan dicemmmmayyy ağlattınn beniiii.....
kızlar bu arada yarın 11.30 da aşılamam var dua ederseniz sevinirim.allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin.
ayyy olmazzmıı kızz plann bin tanee...bazen eşime diyorumkiçok plan yapıyor hayal kuruyorum bana nasip olmayacak heralde diyorumm..oda diyorkii..allahh vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazz..olacak inşallah hepsi diyorr..inşallahh rabbim büyükk..açıklama konusuna gelinceeee...
ben yapabilirsemm eşimden gizli test yapacagımm onceki tahlillerimi habersiz vermiştimm...ama şimdi aşılama oluncaa biraz haberli olur ama onuda düşündümm...ilk tahlili vericem baktım bebiş varr...adet oldumm dicemmm...haftasonu sabahına denk gelirse inşallah..yada dayanabilirsem evde oldugu bi sabahh uyurkenn evdee son sessss PEPE ninnn...babababa baabammm..benim güçlü kuvvetli babam şarkısını son sess açıcammmm....uyanıken gerginn olurrrr...
bu ne yaa deyincedee...meleğinden sana armağan dicemmmmayyy ağlattınn beniiii.....
kızlar inş bunlar sadece hayal olmaz gerçek olur hepimiz için
kızlar bu arada yarın 11.30 da aşılamam var dua ederseniz sevinirim.Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin.
kızlar inş bunlar sadece hayal olmaz gerçek olur hepimiz için
neysee toparlandımm...ben öyle çok bekledimki o anıı..bilemiyorum nasıl olurumm...5 yıllık evliyimm..inşallah birgün eşime bende oo duyguyu yaşatabilirimm...Neyse konu uzadıkca ben kötü oluyorumm...atlayalım burayıı...
Cevremedee..aynı senn gibi bi kız kardeşim ve kuzenim varr..aynı binadalarr..oraya gidince çantalarına not koyucamm..ailemden ilk onlara söylicemm..
Sonra onlarda annemlere der heralde utanabilirim onlara demeyee..amaa başka dakimseyedemicem 3 ay olana kadar bilenlerede tembihlicemm..sorana yalan söylemeyin ama kimseyede haber vermeyinn diyee...
Işte benim plan proje böylee...rabbim inşalah ogünleri bizlerede gösterirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?