bilmiyorumm sizde nasıll ama bendeki duygular farklııı annelikk özlemim varr amaa esas özlemimm eşime o babalık duygusunu yaşatmakk...belkide benim yüzümden olmadı diye..bende pko varr..amaa o bana 5 yıl boyunca ufacık bi imada bile bulunmadıı..her ağladığımda o beni susturduu...O büyüttü beni resmenn....vee allaha dua ediyorumm inşallahh ona bu duyguyu yaşatabilirimm...hepimizz yaşatırız inşallahh...o zaman kadardaa rabbim serinlik versin yüreklerimizee...
amin canım benim rabbim o güzel dualarımızı kabul eder inşllah bende bugün bi acayibim bi ara hislerime kapılıyorum sonra üzüleceksin diyorum kendi kendime gaza geliyorum ya bi düşünüyorum oldu olacak inşşlh diye bi diyorum diğer aylardan farklı olmayacak naptımı bilmiyorum
sevgikelebeği canım senin kasıklarında ağrı varmı?
neysee toparlandımm...ben öyle çok bekledimki o anıı..bilemiyorum nasıl olurumm...5 yıllık evliyimm..inşallah birgün eşime bende oo duyguyu yaşatabilirimm...neyse konu uzadıkca ben kötü oluyorumm...atlayalım burayıı...
cevremedee..aynı senn gibi bi kız kardeşim ve kuzenim varr..aynı binadalarr..oraya gidince çantalarına not koyucamm..ailemden ilk onlara söylicemm..
sonra onlarda annemlere der heralde utanabilirim onlara demeyee..amaa başka dakimseyedemicem 3 ay olana kadar bilenlerede tembihlicemm..sorana yalan söylemeyin ama kimseyede haber vermeyinn diyee...
işte benim plan proje böylee...rabbim inşalah ogünleri bizlerede gösterirr...
canım çok anormal bi durum olmadığı sürece adet olmak için çok erken.o ağrılar oluyor korkma bende yaşadım normal yani yaşadıkların
doktor aşılamadan kaç gün sonra tahlil yaptırın dedi sizi bana 12 gün sonra yaptırın demişti bende 12 sinde oldum aşılamayı
kızlar bu arada yarın 11.30 da aşılamam var dua ederseniz sevinirim.Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin.
tikitacım idrar testinde belli olmuyor erkense.aşılamada bile geç döllenme olabiliyormuş.yani belki geç döllenmiştir.kırmızıyı görene kadar umudunu kaybetme ama çok da umutlanma. umut dediğimiz şey garip bir şey azıda çoğu da mutsuz ediyor.
Benim de öyle devlet olunca kim denk gelirse....şansımıza canım
[/QUO evet canım bende devlette yaptırdım kime denk gelirse ama benim gittiğim yerde 3 ilaçla 2 iğneyle olmak üzere toplam 5 kere aşılama yapıyorlar sonra tüp bebeğe gönderiyorlar ama zaten evlilik yılın 3 yılı doldurmadıysa tüp bebeği raporlu yaptıramıyosun
benim gittiğim yerde de öyle canım...benim zaten evliliğim 4.5 yıl oldu...ondan sıkıntı yaşamam canım...
arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenirseniz eşinize ve ailenize nasıl açıklayacaksınız? mesela sevgikelebeği pasta yapacakmış.
Ben bebeğimi kaybettiğim hamileliğimde kan sonucumu tarayıp ,tüm aileme ve eşime mail atmıştım.ben ANNE oluyorum ,kim neyi oluyorsa yazsın diye
.bir kaç saat içinde teyze,dayı,BABA yazıları düştü mailime.çok güzeldi ...
heyecandan uyuyamıyordum,inanamıyordum.
inş.tekrar yaşarım bu duyguları hem de bu sefer sonuna kadar .
Bu sefer eşimin işyerine meyve çiçekleri göndermek istiyorum ,ya da bebek şeklinde küçük kekler ya da iş arkadaşlarından birinin bir anda masasına koyacağı bebek şeklinde pasta.
Ailem için ise küçük notlar hazırlamak istiyorum bebek şeklinde keseceğim kağıtlara .kağıtlara bebeğimin ağzından komik yazılar yazacağım. sonra bu notları çantalarına ya da ceplerine koyacağım. nasıl fikir ? planlarınızı yazın yoksa planlarınız hemen bir şeyler düşünün .iyi şeyler hayal etmek hepimize güzel gelir.
Canım fikrin çok güzelmiş..Allah'ım yeter ki o günleri nasip etsin bizim de sonuçlarımızın pozitif olacağa günü..ben bazen hayal kuruyorum ama aklımda pek bir şey yok...en yakın çevreme ailemden belirli kişilere söylerim bir de kardeşim dediğim dostuma...onun dışında 3 aylık olasaya kadar söylemem büyük ihtimalle.
bilmiyorumm sizde nasıll ama bendeki duygular farklııı annelikk özlemim varr amaa esas özlemimm eşime o babalık duygusunu yaşatmakk...belkide benim yüzümden olmadı diye..bende pko varr..amaa o bana 5 yıl boyunca ufacık bi imada bile bulunmadıı..her ağladığımda o beni susturduu...o büyüttü beni resmenn....vee allaha dua ediyorumm inşallahh ona bu duyguyu yaşatabilirimm...hepimizz yaşatırız inşallahh...o zaman kadardaa rabbim serinlik versin yüreklerimizee...
bende eşim çok mutlu olsun,baba olsun istiyorum çünkü çocukları çok seviyor....
kızlar az önce tuvalete gittiğimde çok az kan vardı umarım yerleşme kanamasıdır
canım inşallah yerleşme kanamasıdır dediğin gibi..
kızlar az önce tuvalete gittiğimde çok az kan vardı umarım yerleşme kanamasıdır
dur bakalım sakin ol, bir problem yok olabilir, implamantasyon kanaması olabilir[/QUO
devamı yok şimdilik canım neyseki ama yarın hemen test yaptırcam
tikita canım henüz adet olmadın dimi daha
yok tatlım henüz gelmedi kırmızılar
Canım yaş,evlilik yılı ve yumurtalıklarım durumuna göre karar verildi sanırım,bilmiyorum ki bende anlamadımkafam çok karışık ya..devlete gittiğin zaman en kötü tarafı karşında hiç bir zaman doktor bulamıyorsun muhattab olarak....herşeyi hemşireler açıklıyor sana...infetilite bölümüne gidiyorum...
Canım ben dün akşam idrar testi yaptım sonuç negatif...
canım bende yarın sabah için doktordan randevu aldım.buraya geldiğimde akla kara belli olcak
bnce regl olmayı bekle itimat etme teste
Canım hayırlısını dile ALLAH'tan....ben inanıyorum ki bebeğin seninle .... senin için dua edicem....inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın ....
canım şuan için beklemedeyim...eğer reglim gecikirse bir kaç gün daaha sonra kan testi vericem...
merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz. bu ay çok umutlanmıştım adetimde 2 gün gecikti. normalde hiç geçmezdi. öyle olunca iyice umutlandım ama az önce regl oldum ve inanın şu an gözyaşları içinde yazıyorum.
temmuz ayında doktora gidip tahlillerimizi yaptırdık ve sebepsiz infertilite dendi.aşılama önerdi doktor.ama ben biraz daha beklemek istemiştim.aşılama için adetin 3 günü gelmemi söylemişti. artık beklemek sadece zaman kaybı bizim için.cumaya randevu aldım az önce.peki bundan sonra süreç nasıl işleyecek.tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilirmisiniz?
bu arada bebek isteyen buradaki tüm arkadaşlarımın da inşallah en hayırlı vakitte duaları hayırlısıyla kabul olur.
ayın kaçında bekliyosn tatlım, hayırlısı hakkımızda
işte orası belli değil canım en erken dün regli olmam gerekiyodu en geç te cuma günü bekliyorum....benim pek belli olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?