Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

amin canım rabbim tez vakitte anneliği nasib etsin bizlere

çokk zorrrr....rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunn...eğer negatiflikseee onada gönlümüzü razı etsinn..

inşallah güzell haberlerle gelll...

sevgikelebeği canım senin kasıklarında ağrı varmı?

oooo olmz olur mu bugün gerçi hafifledi.

Çok yoğun adet ağrılaırm ve kasık ağrılarım vardı. Şimdi ara ara kasık ağrım oluyor.

Kasık ağrısı dedğim de daha öncede söledim tam olarak şöyle bişey: deliler gibi yemek yediniz mideniz çok doluuuu üzerine spora gittiniz ya da koştunuz, kasıklarınıza bıçak saplanır gibi olur ya işte aynen öyle. Bugün ara ara giriyor.

Bunun dışında 3-4 gündür inanılmaz göbeğim şişti, ben adet öncesi çoğu kadının aksine hiç şişmem, kilom 100-200 gr değişir maksimum. Ama şişlikten 1 gün içinde 1,5 kg arttı birden bire. özellikle geceleri abartılı oluyordu. Hatta gece yatarken pijamamı göğsüme kadar çektim 2 gece öyle yattım, belimi acıtıyordu hafif incecik en bol pijamam.
İşte her ne kadar birebir adet sancısı çeksemde böyle hafif farklılıklar beni umutlandırdı, iğnelerin etkisinden de olabilirdi ama gebelik de olabilirdi o nedenle test yaptırdım dün. Bugün de umutsuz olmamın sebebi sabah kalktığımda birden bire o şişlik gitmişti, eski kiloma dönmüştüm ve uyandığımda hiçbir ağrım yoktu (şimdi ara ara geliyor), göğüslerimin bile ağrısı geçmişti ama o da şimdi bu saatlerde arttı.

Sürekli bir akıntım yok, hep ıslaklık hissediyorum ama günlük pede bakınca bişey görünmüyor sadece günde 1 yada 2 kez daha koyu kıvamlı daha sarımsı bir leke oluşuyor. Ama dedğim gibi bu da sürekli gelmiyor.

inş. hayallerin gerçek olur. eşinle birlikte sevinirsiniz. Bu kadar beklenilmiş bir bebeği çok da güzel yetiştirmeyi nasip eder inş. Allah ben de duygulandım .seni gerçekten çok iyi anlıyorum.

kızlar az önce tuvalete gittiğimde çok az kan vardı umarım yerleşme kanamasıdır

Son düzenleme:
kızlar bu arada yarın 11.30 da aşılamam var dua ederseniz sevinirim.Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin.

Canım hayırlısı olsun...sıkıntı,stres yapma bu çok önemli....

Canım pek umudum yok ben acıların kadınıyım.... tövbe tövbe napiimmm artık gırgıra vuruyom

merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz. bu ay çok umutlanmıştım adetimde 2 gün gecikti. normalde hiç geçmezdi. öyle olunca iyice umutlandım ama az önce regl oldum ve inanın şu an gözyaşları içinde yazıyorum.
temmuz ayında doktora gidip tahlillerimizi yaptırdık ve sebepsiz infertilite dendi.aşılama önerdi doktor.ama ben biraz daha beklemek istemiştim.aşılama için adetin 3 günü gelmemi söylemişti. artık beklemek sadece zaman kaybı bizim için.cumaya randevu aldım az önce.peki bundan sonra süreç nasıl işleyecek.tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilirmisiniz?
bu arada bebek isteyen buradaki tüm arkadaşlarımın da inşallah en hayırlı vakitte duaları hayırlısıyla kabul olur.

bnce regl olmayı bekle itimat etme teste

canım bende yarın sabah için doktordan randevu aldım.buraya geldiğimde akla kara belli olcak

Canım hayırlısını dile ALLAH'tan....ben inanıyorum ki bebeğin seninle .... senin için dua edicem....inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın ....

bnce regl olmayı bekle itimat etme teste

canım şuan için beklemedeyim...eğer reglim gecikirse bir kaç gün daaha sonra kan testi vericem...

ayın kaçında bekliyosn tatlım, hayırlısı hakkımızda

bence ngi hastaneye gıdeceyıne baglı. ben zeynep kamılde yaptırdım. once adetın 3 cu gunu kan tahlılı yapıldı. sonra adet bıttıkden sonra en az 1 hafta ıcınde smear kultur tahlılı yapıldı. daha sonra smearın sonucuna gore rahım fılmı cekildi. eşim de sperm analizi yaptırdı. uroloji doktoru aşılama ıcın onayladı. ondan sonra 5 gunluk klomen tedavısı oldum ve kontrole gıttıyımde yumurtam oluşmuştu ve catlatma ıynesı yaptım evde. catlatma ıynesınden 36 sonra tekrar sabah hastaneye gıttık ve o gun asılama yapıldı. toplam bu surec 2-3 ay surdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…