en mantıklısı p.tesi kan testi
sevgikelebeği gözün aydın cnm değerin artmış.belkide geç döllendi seninki ondan değer düşüktür.
versageee hayırlı olsun yarın güzel sonuçlarını bildirirsin bize inşallah.
tikita regli gelmeden umut kesmiyoruz cnm.
teşekkür ederim canım hepiniz bana destek oluyorsunuz
bence ngi hastaneye gıdeceyıne baglı. ben zeynep kamılde yaptırdım. once adetın 3 cu gunu kan tahlılı yapıldı. sonra adet bıttıkden sonra en az 1 hafta ıcınde smear kultur tahlılı yapıldı. daha sonra smearın sonucuna gore rahım fılmı cekildi. eşim de sperm analizi yaptırdı. uroloji doktoru aşılama ıcın onayladı. ondan sonra 5 gunluk klomen tedavısı oldum ve kontrole gıttıyımde yumurtam oluşmuştu ve catlatma ıynesı yaptım evde. catlatma ıynesınden 36 sonra tekrar sabah hastaneye gıttık ve o gun asılama yapıldı. toplam bu surec 2-3 ay surdu.
Ay hadi o zamanayy çok heyecanlı yaw
kızlar ya aşılamayı devlette yaptırp ilaçları raporla alan vrsa yardmcı olablir mi? ne gibi şart gerek yaş evlilik süresi..
Ben varim uni hastanesinde yaptirdim valla ne yasa ne de evlilk yilina baktilar sadece sorup gecti asilama diye yazdı bi kağıda Sekreterliğe gonderdi orda da ay nihuc bisey sormadi rapor ogkeden sonra cikar dedi eczaneden ben de 270 tk ye aldim ilaclari benim yas 27 3 yillik evliyim ama sadece raporda klomen kullanip kullanip sonuc alinmamistir die yazmasi gerekiyo oda wcz sorun oluyo
bende ankarada etlik Zübeyde hanımda yaptırıcam inşallah.devlet hastanesi.ben yazın gittiğimde kan testlerim,smear,rahim hepsi yapıldı eşimdende sperm örneği alındı ve sebepsiz infertilite dendi.bir daha ki ay adetinin 3. günü gel aşılama yapalım dendi.şimdi 3. gün gittiğimde galiba ilaç başlanacak ve sanırım yumurta takibi için çağıracaklar.daha yolun başındayım ama o kadar yoruldum ki şimdiden inşallah bu süreçleri çabucak atlatıp hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza.yardımcı olduğun için teşekkür ederim.sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerim...
Biraz kendimden bahsedeyim size;
30 yaşındayım.
Evliliğimizin 4. yılını doldurduk.
2,5 senedir bebek düşünüyoruz.
Planımızın 1. senesinde gebe kaldım fakat 5 haftalık iken, kese görülmeden spontan düşük yaşadım.
Sonrasında yine 1 yıl sonra, hatta yine aynı ay gebe kaldım fakat o da 4. haftada düştü.
Benim hormon tetkiklerim, yumurtlamam normal değerlerde.
HSG yapıldı tüplerim açık.
Rahim filmi (ofis histeroskopi) çekildi, o da normal.
Eşimin spermiyogram analizleri normal değerde.
Düşükleri araştırma amaçlı eşime ve bana yapılan kromozom analizlerimiz (karyotipleme) normal.
Eşimin DNA hasar analizi temiz çıktı.
Benim trombofoli analizimde (pıhtılaşma) bir değer heterozigot, ama doktorum pıhtılaşma yok, başka bir değerle birlikte olsaydı söz konusu olabilirdi dedi, yani pıhtılaşma problemi de yok...
Kısacası kızlar, biz tam bir sebepsiz grubundayız.
Yani %15'lik gruptayız...
Ben varim uni hastanesinde yaptirdim valla ne yasa ne de evlilk yilina baktilar sadece sorup gecti asilama diye yazdı bi kağıda Sekreterliğe gonderdi orda da ay nihuc bisey sormadi rapor ogkeden sonra cikar dedi eczaneden ben de 270 tk ye aldim ilaclari benim yas 27 3 yillik evliyim ama sadece raporda klomen kullanip kullanip sonuc alinmamistir die yazmasi gerekiyo oda wcz sorun oluyo
slm cnım rüyan çok güzel inş bebeğin olur,verdğin cevap içinde çok tesekkr ederm ,hngi hastaneydi gittiğin.cuma da benim aşılamam inş yeni yılda yeni umudumuz olsn
slm cnım rüyan çok güzel inş bebeğin olur,verdğin cevap içinde çok tesekkr ederm ,hngi hastaneydi gittiğin.cuma da benim aşılamam inş yeni yılda yeni umudumuz olsn
Ins canim ben tam 31 aralikta tahkil yapicam 1 i de dogum gunum olursa tam hadiye olucak rabbimden ben gonal f kullandim bu arada da once catlatma ignesi ve klomen le yumurtam cok gelismemisti ben kendim igne istedim...benim ki dicle uni. De oldu canim burda ogtrmenim malesef da iyi bi yer olsun isterdim ama gitme imkanim yok ama gerci ben burdan da cok memnunum kadin dogum doktorlari cok ii ins seninki de tutarda bi da bu sikintilari cekmeyiz senin nerde olucak
Ark asilamadan sonra bi ilac filan kullaniliyormu bana hic bisey vermedide doktor
Selam kızlar.
Şu ara pek güncelleme yapamadım, gelemedim kusura bakmayın.
Yoğun günler geçiriyorum.
Tüp bebeğe geçeceğimiz için okul dışındaki zamanımda iğne araştırıyorum sürekli, mail ve telefon trafiği vs.
Çok şükür ki, MENOGON iğnelerimi buldum.
Tüp bebekte günde en az 3 doz kullanılıyor.
7 kutu (5'er adet var içinde) MENOGON iğnesi aldım arkadaştan, normalde 950 lira eczane fiyatı, ben 250 liraya aldım, Allah razı olsun arkadaştan...
Bu MENOGON'un 5. veya 6 gününde (yumurta durumuna göre) kullanılmaya başlanan iğne var, önden giden yumurtalar erken çatlamasın diyeymiş, adı CETROTİDE (68 lira), ondan da 5 tane falan lazım oluyormuş, onun da 2 tanesini buldum 2 ayrı arkadaştan, sağolsunlar ücret almadılar, kargo ile elimde olacak nasipse bugün yarın...
Malum, tüp bebek masraflı olacağı için ve raporlu olmadığımız için en azından ilaçları bu yolla edinmeye çalışıyorum.
Çok şükür işim rast gidiyor şimdilik, inşallah sonu da öyle olur...
Ocak ayındaki reglim ile başlanacak nasipse ve yine nasipse sömestra kadar transferim olmuş olacak...
İlerleyen saatlerde tekrar geleceğim inşallah, şimdi takviye için kilo kilo incir almaya gideceğiz kocamla
Sağlıcakla ve bebeklerinizle kalın inşallah, öpüyorum sizleri
canım tedavin hayırlı olsun.benim bugün adetin 9.günü kontrole gittim sağda 18 mm,solda 19 mm yumurtam var.bu gece çatlatma iğnesi perşembede aşılama yani adetin 11.günü aşılama yapılacak.erken değilmi diye sordum yumurtalar iyi gelişmiş dedi.
kızlar bugün çatlama iğnemi aldım cuma aşılama ilk olcak herseyn hayırlısı çokta sevinmek istemiyorm ama heyecanlamadan yapamıyorm
Kizlar asilamam bugun oldu cok sukur esimin degerleride iyi cikti....
Ve dun gece ruyamda hastede bi erjek cocuk kafasini onune egmis put gibi duruyodu gittim ona dokundum biden uyandi ve bana bi cicek uzatti coook umutsuz olmama ragmen icim umut doldu ....ne olur dua edin..hamile olan ark tebrik derim bekleyenler de ins rabbimin izni ile hamistir
Selam kızlar.
Şu ara pek güncelleme yapamadım, gelemedim kusura bakmayın.
Yoğun günler geçiriyorum.
Tüp bebeğe geçeceğimiz için okul dışındaki zamanımda iğne araştırıyorum sürekli, mail ve telefon trafiği vs.
Çok şükür ki, MENOGON iğnelerimi buldum.
Tüp bebekte günde en az 3 doz kullanılıyor.
7 kutu (5'er adet var içinde) MENOGON iğnesi aldım arkadaştan, normalde 950 lira eczane fiyatı, ben 250 liraya aldım, Allah razı olsun arkadaştan...
Bu MENOGON'un 5. veya 6 gününde (yumurta durumuna göre) kullanılmaya başlanan iğne var, önden giden yumurtalar erken çatlamasın diyeymiş, adı CETROTİDE (68 lira), ondan da 5 tane falan lazım oluyormuş, onun da 2 tanesini buldum 2 ayrı arkadaştan, sağolsunlar ücret almadılar, kargo ile elimde olacak nasipse bugün yarın...
Malum, tüp bebek masraflı olacağı için ve raporlu olmadığımız için en azından ilaçları bu yolla edinmeye çalışıyorum.
Çok şükür işim rast gidiyor şimdilik, inşallah sonu da öyle olur...
Ocak ayındaki reglim ile başlanacak nasipse ve yine nasipse sömestra kadar transferim olmuş olacak...
İlerleyen saatlerde tekrar geleceğim inşallah, şimdi takviye için kilo kilo incir almaya gideceğiz kocamla
Sağlıcakla ve bebeklerinizle kalın inşallah, öpüyorum sizleri
Ark asilamadan sonra bi ilac filan kullaniliyormu bana hic bisey vermedide doktor
Şükür kavuşturana
Ayyy, aynen canım, mahcubum valla sizlere karşı
İşin kötüsü liste de kabarmış galiba, şimdi dön başa yaz aşıcanlarımızııı
Senin sonucunu da yazarız yarın inşallahhh canım
Ayyy, aynen canım, mahcubum valla sizlere karşı
İşin kötüsü liste de kabarmış galiba, şimdi dön başa yaz aşıcanlarımızııı
Senin sonucunu da yazarız yarın inşallahhh canım
Ayy, Tikitaaaa, yukarıda cümle sonunda dil çıkartmış smile var, yeni farkettim canım, ben göz kırpmaya bastıydım güyaa, şimdi farkettim, diğer topiğe geçmiştim, değiştiremedim de, yanlış anlama sakın kuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?