Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
sevgikelebeği gözün aydın cnm değerin artmış.belkide geç döllendi seninki ondan değer düşüktür.

versageee hayırlı olsun yarın güzel sonuçlarını bildirirsin bize inşallah.

tikita regli gelmeden umut kesmiyoruz cnm.

bu arada bir dahaki aya hazırlanacaklara bir şey söylemek istiyorum.ben eşimde havuç suyu kullandım.haziranda 68 milyon olan değeri aşılamadan önce 133 milyondu ve harekette artmıştı.başka hiç bir kür kullanmadım son iki ayda ikişer hafta havuç suyu içirdim eşime .geçen ay adet olduğumda başlamıştım aşılamadan 1-2 gün öncesine kadar içti.

daha aşılamam çok yeni sanki regli olacak gibi kasıklarım ağrıyor belkide hala küçük olan yumoşlar büyüyor.yanlız bugün rahmime kramplar girdi canımı yakacak kadar .
aklıma hiç kötü getirmek istemiyorum çok umutluyum olmazsada zaten tüp zamanı gelmiş demektir.

en mantıklısı p.tesi kan testi

evet canım öyle olur gecikirsem...

bende ankarada etlik Zübeyde hanımda yaptırıcam inşallah.devlet hastanesi.ben yazın gittiğimde kan testlerim,smear,rahim hepsi yapıldı eşimdende sperm örneği alındı ve sebepsiz infertilite dendi.bir daha ki ay adetinin 3. günü gel aşılama yapalım dendi.şimdi 3. gün gittiğimde galiba ilaç başlanacak ve sanırım yumurta takibi için çağıracaklar.daha yolun başındayım ama o kadar yoruldum ki şimdiden inşallah bu süreçleri çabucak atlatıp hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza.yardımcı olduğun için teşekkür ederim.sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerim...

Kizlar asilamam bugun oldu cok sukur esimin degerleride iyi cikti....
Ve dun gece ruyamda hastede bi erjek cocuk kafasini onune egmis put gibi duruyodu gittim ona dokundum biden uyandi ve bana bi cicek uzatti coook umutsuz olmama ragmen icim umut doldu ....ne olur dua edin..hamile olan ark tebrik derim bekleyenler de ins rabbimin izni ile hamistir

Selam kızlar.
Şu ara pek güncelleme yapamadım, gelemedim kusura bakmayın.
Yoğun günler geçiriyorum.
Tüp bebeğe geçeceğimiz için okul dışındaki zamanımda iğne araştırıyorum sürekli, mail ve telefon trafiği vs.

Çok şükür ki, MENOGON iğnelerimi buldum.
Tüp bebekte günde en az 3 doz kullanılıyor.
7 kutu (5'er adet var içinde) MENOGON iğnesi aldım arkadaştan, normalde 950 lira eczane fiyatı, ben 250 liraya aldım, Allah razı olsun arkadaştan...
Bu MENOGON'un 5. veya 6 gününde (yumurta durumuna göre) kullanılmaya başlanan iğne var, önden giden yumurtalar erken çatlamasın diyeymiş, adı CETROTİDE (68 lira), ondan da 5 tane falan lazım oluyormuş, onun da 2 tanesini buldum 2 ayrı arkadaştan, sağolsunlar ücret almadılar, kargo ile elimde olacak nasipse bugün yarın...

Malum, tüp bebek masraflı olacağı için ve raporlu olmadığımız için en azından ilaçları bu yolla edinmeye çalışıyorum.
Çok şükür işim rast gidiyor şimdilik, inşallah sonu da öyle olur...
Ocak ayındaki reglim ile başlanacak nasipse ve yine nasipse sömestra kadar transferim olmuş olacak...

İlerleyen saatlerde tekrar geleceğim inşallah, şimdi takviye için kilo kilo incir almaya gideceğiz kocamla

Sağlıcakla ve bebeklerinizle kalın inşallah, öpüyorum sizleri

tesekkur ederim canım. insaallah hepımız alırız kucagımıza bebişlerimizi)

canım beni de eklermisin listeye)

kızlarr,aşılamamın 13. günü kanda gebelik negatif çıktı 15. gün hafif kahverengi kanamam oldu 2 gün sonra iki damla kanamam oldu ama kahverengiydi dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ,idrarda da test yaptım o da negatif çıkıyorkist mi oluştu acaba başına gelen var mı ??

Kolay gelsin cnm zamanıda çok güzel sömestirde dinlenirsin.2014 sana bir bebek versin inşallah

ben de bir saat önce yaptım iğneyi hemen hemen aynı günlerde belli olucak sonuçlarımız gelişmeleri yazalım canım hepimiz için hayırlısı olsun.

hadi hayırlısı olsun canım....rüyan çok güzel hayra yoralım da öyle olsun canım...inşallah aşılaman tutar...

Şükür kavuşturana

Ark asilamadan sonra bi ilac filan kullaniliyormu bana hic bisey vermedide doktor

Canım progesteran verdi bana günde iki tane...bide folik asit al içmiyorsan...

Şükür kavuşturana

Ayyy, aynen canım, mahcubum valla sizlere karşı

İşin kötüsü liste de kabarmış galiba, şimdi dön başa yaz aşıcanlarımızııı

Senin sonucunu da yazarız yarın inşallahhh canım

Ayy, Tikitaaaa, yukarıda cümle sonunda dil çıkartmış smile var, yeni farkettim canım, ben göz kırpmaya bastıydım güyaa, şimdi farkettim, diğer topiğe geçmiştim, değiştiremedim de, yanlış anlama sakın kuzuuu

Canım olur öyle arada .. her gün her dk giremeyiz her zaman...bazen bir işimiz olur günlerce giremeyiz...gerçi benim bu aralar bolcana vaktim var girmek için ... :)
Canım inşallah benim sonucum da bir belli olsa...herşey kabulüm...

Aman kız ben bunlara aldırış edicek kadınmıyım yaw:) niye yanlış anlayayım aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…