Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Tikitaa test yapmadınmı hala son durumun nedir arkadaşım

Yok canım yapmadım ... regli ağrılarım devam ediyor...bekliyorum...gelmezse anca pzt yaptırıcam büyük ihtimal...yani şimdi reglim tam gecikmeden gitmek istemiyorum...en azından gittiğimde doktora şu kadar gün geciktim derim...adetim günü gününe gelmiyor ki ondan bekleyeyim dedim canım...ama kasıklarımda çok ağrı var bacaklarıma vuruyo.

günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr

Ay canım Maşallah Allah'ım tamamına erdirsin çok mutlu oldum senin adına....rahatla artık canım

Ya kızlar bi de özürdilerim ama günlerdir kabızım...doğru düzgün çıkamıyorum...hiç olmazdı...sizde de oldu mu?progestan mı yapıyor acaba?

tikita canım kasık ağrısı bendede var adet gelmediği sürece o önemli değil

Canım senin kaçıncı aşılamandı bu? eğer daha önce söylediysen hatırlamıyorum canım kusura bakma...
bi de yaşın kaç? ilk sayfada tabloya baktım da senin bilgilerin yoktu ondan sordum canım...

günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr

canım çok sevindim hayırlı olsun :) birşey soracağım dün az birşey kan geldi demiştin ya sonra az az falan gelmedi değilmi? çünkü bende aynısını yaşıyorum salı akşam test yaptım aşırı silik bir çizgi vardı pozitif mi emin olamadım dün az birşey kan geldi bugün devamı yok

Son düzenleme:

canım keşke tekrarlasaydın testi.... kan vericekmisin sen canım ?

Canım senin kaçıncı aşılamandı bu? eğer daha önce söylediysen hatırlamıyorum canım kusura bakma...
bi de yaşın kaç? ilk sayfada tabloya baktım da senin bilgilerin yoktu ondan sordum canım...

canım yaşım 27 ve 3. aşılamam.bilgilerimi tabloya eklemedim canım daha doğrusu kendimizmi ekiyoruz onuda bilmiyorum.sebepsiz infertiliteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…