günaydın arkadaşlar hayırlı güzel haberlerimiz olsun inşllah...
Ins canim ben tam 31 aralikta tahkil yapicam 1 i de dogum gunum olursa tam hadiye olucak rabbimden ben gonal f kullandim bu arada da once catlatma ignesi ve klomen le yumurtam cok gelismemisti ben kendim igne istedim...benim ki dicle uni. De oldu canim burda ogtrmenim malesef da iyi bi yer olsun isterdim ama gitme imkanim yok ama gerci ben burdan da cok memnunum kadin dogum doktorlari cok ii ins seninki de tutarda bi da bu sikintilari cekmeyiz senin nerde olucak
inşallah senin aşılaman tutar ne kdar güzel doğm gününe denk gelirse ,ben serophene kullandım gece 1de iğne vurdm ovitrelle bu sabah çok başım dönüyo hormon mu salgıladı ne ,ben bağcılar arstrma da yaptırıyorm ist oturuyorm hayırlısı ilk aşılam umudum yok ama
folik asit verdilerse kullan canm
ben de bugün çatlatma iğnemi oldum cuma sabah saat 10 da aşılama olucak..senin aşılama ne zaman? gelişmeleri yazalım.
günaydın kızlaarr hastaneden geldim. Sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr
günaydın kızlaarr hastaneden geldim. Sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr
Tikitaa test yapmadınmı hala son durumun nedir arkadaşım
günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr
ya kızlar bi de özürdilerim ama günlerdir kabızım...doğru düzgün çıkamıyorum...hiç olmazdı...sizde de oldu mu?progestan mı yapıyor acaba?
tikita canım kasık ağrısı bendede var adet gelmediği sürece o önemli değil
tikita canım kasık ağrısı bendede var adet gelmediği sürece o önemli değil
günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr
canım çok sevindim hayırlı olsun :) birşey soracağım dün az birşey kan geldi demiştin ya sonra az az falan gelmedi değilmi? çünkü bende aynısını yaşıyorum salı akşam test yaptım aşırı silik bir çizgi vardı pozitif mi emin olamadım dün az birşey kan geldi bugün devamı yok
Canım senin kaçıncı aşılamandı bu? eğer daha önce söylediysen hatırlamıyorum canım kusura bakma...
bi de yaşın kaç? ilk sayfada tabloya baktım da senin bilgilerin yoktu ondan sordum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?