Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım keşke tekrarlasaydın testi.... kan vericekmisin sen canım ?

bugün normalde adet günüm bugünü atlatıp cuma veya pazzartesi vermeyi düşünüyordum ddün az birşey gelince umudumu kestim dün erken gebelik testim de gelmişti internetten yapmadım versagenin yazılarını okuyunca bir umut oldu bugün yarın devamı gelmezse kan testi yaptırcam

canım benimki söyle tarif edeyim 1 tl büyüklüğünde kırmızıda değil kahverengi lekede değil öyle bişeydi sonrada bişey gelmedi.pek öyle akıntım falanda yok

canım yaşım 27 ve 3. aşılamam.bilgilerimi tabloya eklemedim canım daha doğrusu kendimizmi ekiyoruz onuda bilmiyorum.sebepsiz infertiliteydi

Çok sağol canım ... phia ekliyor canım bilgilerini verdiğinde...

anladım canım,hayırlısı olsun...inşallah sende hamilesindir canım

kızlar nasılsınız ben dün adet oldum bugün 3 de tekrar gidecem doktora inş. sizlerde güzel haberler vardır

canım benimki söyle tarif edeyim 1 tl büyüklüğünde kırmızıda değil kahverengi lekede değil öyle bişeydi sonrada bişey gelmedi.pek öyle akıntım falanda yok

anladım canım çok sevindim haberine. benim dün öğlen çok küçük dün peçeteye sürüldü son birşey gelmedi bakalım devamı gelmezse bende hastanede alcam soluğu

Son düzenleme:
Çok sağol canım ... phia ekliyor canım bilgilerini verdiğinde...

anladım canım,hayırlısı olsun...inşallah sende hamilesindir canım

inşallah canım bende senin güzel haberini almayı çok istiyorum burada hepimizin neşesi oldun

inşallah canım bende senin güzel haberini almayı çok istiyorum burada hepimizin neşesi oldun

Canım çooook teşekkür ederim...inşallah hepimiz birbirimizin güzel haberlerini almaya devam ederiz....

kızlar nasılsınız ben dün adet oldum bugün 3 de tekrar gidecem doktora inş. sizlerde güzel haberler vardır

Hayırlısı olsun canım tedaviye devam mı ediceksin canım? inşallah tez zamanda bebeğin olur seninde...

aminnn cnm inşş. buayda gidecem olmazsa mayısta dirwk tüp yaptıracam sende durumlar nasıl

aminnn cnm inşş. buayda gidecem olmazsa mayısta dirwk tüp yaptıracam sende durumlar nasıl

Canım benim bugün aşılama gününü de sayarsak 15.gün
13.gün akşam idrar testi yaptım ama negatifti...
şimdi reglimi bekliyorum henüz gelmedi...ama gecikmiş de sayılmam pek çünkü adetim günü gününe gelmiyor maalesef...bekliyorum sabırla..regli de olsam mutlu olucam çünkü yoluma devam edebilicem ama eğer hamileysem de süper mutlu olurum tabii :)

Rabbim hayırlısını versin de beklerim problem değil....

canım bugün doktora gittiğimde bana 24 kasım son adetim dedim test için erken aslında daha günü geçmemiş dedi.

canım bugün doktora gittiğimde bana 24 kasım son adetim dedim test için erken aslında daha günü geçmemiş dedi.

canım benim son adet tarihim 20 kasım...
ama dediğim gibi günü gününe de gelmiyor o yüzden geciktim mi gecikmedim mi şuan bilmiyorum ((((((

cnmm inş. hamilesindir aslında bwnimde adetim bugündü ama dün oldum bende ilk adet kanamasını görünce üzülüyorum sonra geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…