canım keşke tekrarlasaydın testi.... kan vericekmisin sen canım ?
canım çok sevindim hayırlı olsun :) birşey soracağım dün az birşey kan geldi demiştin ya sonra az az falan gelmedi değilmi? çünkü bende aynısını yaşıyorum salı akşam test yaptım aşırı silik bir çizgi vardı pozitif mi emin olamadım dün az birşey kan geldi bugün devamı yok
canım yaşım 27 ve 3. aşılamam.bilgilerimi tabloya eklemedim canım daha doğrusu kendimizmi ekiyoruz onuda bilmiyorum.sebepsiz infertiliteydi
bugün normalde adet günüm bugünü atlatıp cuma veya pazzartesi vermeyi düşünüyordum ddün az birşey gelince umudumu kestim dün erken gebelik testim de gelmişti internetten yapmadım versagenin yazılarını okuyunca bir umut oldu bugün yarın devamı gelmezse kan testi yaptırcam
canım benimki söyle tarif edeyim 1 tl büyüklüğünde kırmızıda değil kahverengi lekede değil öyle bişeydi sonrada bişey gelmedi.pek öyle akıntım falanda yok
Çok sağol canım ... phia ekliyor canım bilgilerini verdiğinde...
anladım canım,hayırlısı olsun...inşallah sende hamilesindir canım
anladım canım çok sevindim haberine. benim dün öğlen çok küçük dün peçeteye sürüldü son birşey gelmedi bakalım devamı gelmezse bende hastanede alcam soluğu
inşallah canım bende senin güzel haberini almayı çok istiyorum burada hepimizin neşesi oldun
kızlar nasılsınız ben dün adet oldum bugün 3 de tekrar gidecem doktora inş. sizlerde güzel haberler vardır
canım yaşım 27 ve 3. aşılamam.bilgilerimi tabloya eklemedim canım daha doğrusu kendimizmi ekiyoruz onuda bilmiyorum.sebepsiz infertiliteydi
Canım çooook teşekkür ederim...inşallah hepimiz birbirimizin güzel haberlerini almaya devam ederiz....
Hayırlısı olsun canım tedaviye devam mı ediceksin canım? inşallah tez zamanda bebeğin olur seninde...
CANIM 3 AŞILAMANDA PEŞ PEŞE Mİ YAPILDI MERAK ETTİM ARA MI VERİLDİ ???
aminnn cnm inşş. buayda gidecem olmazsa mayısta dirwk tüp yaptıracam sende durumlar nasıl
canım öyleyse eğer sendede var bence bişeyler:)
aminnn cnm inşş. buayda gidecem olmazsa mayısta dirwk tüp yaptıracam sende durumlar nasıl
inşallah vardır da hamileliğimiz boyuncada buradan destek oluruz birbirimize :) bugün devamı gelmezse yarında işten izin alabilirsem gitcem hastaneye test yaptırmaya
Canım benim bugün aşılama gününü de sayarsak 15.gün
13.gün akşam idrar testi yaptım ama negatifti...
şimdi reglimi bekliyorum henüz gelmedi...ama gecikmiş de sayılmam pek çünkü adetim günü gününe gelmiyor maalesef...bekliyorum sabırla..regli de olsam mutlu olucam çünkü yoluma devam edebilicem ama eğer hamileysem de süper mutlu olurum tabii :)
Rabbim hayırlısını versin de beklerim problem değil....
inş canım idrarda bakmışmıydın peki
hayırlısı canım ya kızlar gerçekten bu işler hiç belli olmuyor bende 2 gün öncesine kadar tüp bebek merkezi araştırıyordum
canım bugün doktora gittiğimde bana 24 kasım son adetim dedim test için erken aslında daha günü geçmemiş dedi.
Canım benim bugün aşılama gününü de sayarsak 15.gün
13.gün akşam idrar testi yaptım ama negatifti...
şimdi reglimi bekliyorum henüz gelmedi...ama gecikmiş de sayılmam pek çünkü adetim günü gününe gelmiyor maalesef...bekliyorum sabırla..regli de olsam mutlu olucam çünkü yoluma devam edebilicem ama eğer hamileysem de süper mutlu olurum tabii :)
Rabbim hayırlısını versin de beklerim problem değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?