cnmm inş. hamilesindir aslında bwnimde adetim bugündü ama dün oldum bende ilk adet kanamasını görünce üzülüyorum sonra geciyo
Evet ne garip değil mi...geçen aylarda bende hep öyle oldum..bir umut bekliyorsun sonra regli olunca üzülüyorsun sonra yeni umutlar başlıyor...
Allah'ım dayanamayacağımız acı vermesin...çaresiz bırakmasın inşallah...
aynen öle cnm umutsuzda olunca olmuyoki bazen ister istemez olmayacakmış gibi gelsede sonrada dedigin gibi umutlanıp tekrar sil baştan başlıyoruz herseye Rabbim daha fazla bekletmez inş. bizleri hayırlısıyla nasip eder anne olmayı cnm ben şimdi çıkıyorum daha sonra görüşürüz inş işlerimi halledip doktora gidip geldikten sonra yazarım
[benim adetin devamı geliyo kızlar bu ayki ümitlerimizde tükendi bana destek olduğunuz için teşekkür ederim Rabbim bana ve bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah
[benim adetin devamı geliyo kızlar bu ayki ümitlerimizde tükendi bana destek olduğunuz için teşekkür ederim Rabbim bana ve bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah
günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr
cnm sen hamilesin demi ben fazla girwmiyorum okumuştum Rabbim tamamıns erdirsin inşş.
evet canım hamileyim inşallah
Canım benim üzülme nolursun....Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin....sakın üzülme...yeni bir sayfa yeni umutlar....
Allah gönlüne göre versn canım sınav dünyası, umut fakirin ekmeği inş en kısa zamanda iyi haberini alırz
ah cnaımmm benim lütfen kendini çok üzme. Ümitlerimiz bitmiyor tükenmiyor allah inşalah vericek sana en yakın zamanda
kızlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyuruz. Tüm tetkikler yapıldı .rahim filmim çekildi eşim sperm testi verdi. Tüm herşey normal deniliyor. Bugünde regl oldum zaten.her regl olduğum gün kafam çok karışıyor.acaba bu aymı aşılamaya başlasak yoksa beklesek mi die.doktordan randevu alıp sonra iptal ettiriyorum.
Bu arada ekim ayında yumurta takibim yapılmıştı.10.gün 16mm , 12.gün 19.5mm lik yumurtalarım oluştu kendiliğinden ve o ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç maalesef negatifti.
Kızlar aşılamada ilaç kullanıyoruz ya ilaçlar ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı?
Ben hastaneye 850 tl ödicem artı ilaçlar dedi.ilaçlar ne kadar tutuyor dedim 1.000-2.000 tl arası değişir dedi.
Ilaçlar çok yüksek değilmi sizce?
Benim raporum yok.
Direk özelde başlicam ama
karar veremedim fiyattan dolayı
sizce ne yapmalıyım?
ohh canım maşallah değerin harikaa, bakarsın ikizler gelir belli mi olur :))))
Benim bugün inanılmaz ağrım var, ayakta zor duruyorum ve çok koyu sarı akıntım geliyor sürekli. Hayır olsun diyorum.
kızlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyuruz. tüm tetkikler yapıldı .rahim filmim çekildi eşim sperm testi verdi. tüm herşey normal deniliyor. bugünde regl oldum zaten.her regl olduğum gün kafam çok karışıyor.acaba bu aymı aşılamaya başlasak yoksa beklesek mi die.doktordan randevu alıp sonra iptal ettiriyorum.
bu arada ekim ayında yumurta takibim yapılmıştı.10.gün 16mm , 12.gün 19.5mm lik yumurtalarım oluştu kendiliğinden ve o ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç maalesef negatifti.
kızlar aşılamada ilaç kullanıyoruz ya ilaçlar ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı?
ben hastaneye 850 tl ödicem artı ilaçlar dedi.ilaçlar ne kadar tutuyor dedim 1.000-2.000 TL arası değişir dedi.
ilaçlar çok yüksek değilmi sizce?
benim raporum yok.
direk özelde başlicam ama
sizce ne yapmalıyım?
kızlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyuruz. tüm tetkikler yapıldı .rahim filmim çekildi eşim sperm testi verdi. tüm herşey normal deniliyor. bugünde regl oldum zaten.her regl olduğum gün kafam çok karışıyor.acaba bu aymı aşılamaya başlasak yoksa beklesek mi die.doktordan randevu alıp sonra iptal ettiriyorum.
bu arada ekim ayında yumurta takibim yapılmıştı.10.gün 16mm , 12.gün 19.5mm lik yumurtalarım oluştu kendiliğinden ve o ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç maalesef negatifti.
kızlar aşılamada ilaç kullanıyoruz ya ilaçlar ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı?
ben hastaneye 850 tl ödicem artı ilaçlar dedi.ilaçlar ne kadar tutuyor dedim 1.000-2.000 TL arası değişir dedi.
ilaçlar çok yüksek değilmi sizce?
benim raporum yok.
direk özelde başlicam ama
sizce ne yapmalıyım?
canım bu konuda benim düşüncem şu aşılama işlemi çok basit bir işlem normal alttan bir muayeneden bir farkı yok onun için bu paralar bana çok uçuk geliyor.durumun çok çok iyiydir o zaman bişey diyemem ama diğer türlü gereksiz.inş aşılamayla olur ama ben hep bir sonraki adımı düşünürüm hareket ederken ya olmazsa? bu sefer tüp bebek.tüp bebekte biliyosunuz para konuşuyor onun için maddi imkanlarınızı iyi ayarlayıp ona göre karar vermelisin bence
Hayırlısı artık ama umudum tükendi hiç ara vermiycem tedaviye diyordum ama o direnci kendimde bulamıyorum bir ay dinlencem internetten incir kürü havuç kürü gibi birşeyler okudum onları deniycem bakalım inşallah sen hamilesindir senden çok umutluyum ben
Canım eğer benim sonucum da negatif olursa ya da onun öncesinde regli olursam bende incir kürü ve havuç kürüne başlicam...hatta eşim aldı bile :) 1 kilo almış şimdilik..bakalım regli olursam başlicam bende canım,araştırmalara devam ediyorum...
bir de bana hastanede bir ay ara vericez ki vücudun dinlensin dedi...o yüzden benim de tedavim muhtemelen ocağın sonunda devam edicek...Senden ümitliyim demişsin ya ahh o ümit beni öldürüyor
canım benimde rakamları duyunca kafam çok karıştı.tamam çalışıyorum ama az paralar değil ki hemde dediğin gibi aşılama daha yolun başı.kararımı veremedim ilaçlar bu kadar pahalı demeleri.ayrıca yumurtalarım kendiliğinden oluşuyor zaten anlamadım ama cumartesi doktora gidip tüm aklımdakileri sorucam bu arada birkaç yer daha araştırıcam.
canım bana aşılama için bu ilaç fiyatı pahalı geldi. Ben 2 kutu GONAL F 450 iu ve 2 adet ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve 650 tuttu. Gerçi merkezin bir eczane ile anlaşması vardı indirimli veriyorlardı. Ama indirim olmasa da 850-900 tl falan oluyordu.
Ama iğne olduğu için pahalı, klomenle aşılama olacaksa çok çok ucuza geliyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?